bennnnnn :)benimde adt trhim 15 kasım ama kasıklarımda batma var yumurtlama dönemmdede kasılma vardı çatladığı için yorumunu yaptım kendi kendime ama şmdide var sizin gbi sanırım normal bunlar çnkü hamile olanlarn çoğu kasıklarmda ağrı vardı dyo ynede kısmetaynı agrıyı yaşayan yokmu ya
benimde tek hamilelik belirtim kasık ağrısı zaman zaman sol tarafta zaman zaman sağda ortada karışık.. :) gögüslerde hassasiyet :) rahim büyümeye başladığı için bu ağrılar çok normalmiş..bilginiz olsun.. sıkıntı yok..aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar :)Benm tek belirtim kasik agrisi ve adet agrisi gbi agri ama iki gundur kasiklarimin ortasi herhalde tam rahim olucak bi kasilma hissediyorum acayip bi agri bu yasayan varmi:-( yoksa yolunda gtmeyen birseylermi var kizlar..bu arada benm alt taraftaki agrim ve goguslerimdeki sizlama disinda bi belirtim yok.iki kmyasal gbelk gecirdim o yuzden korkuyorum.paylasirmisinz rahim agrisi cekenler vrmi :-( normalmi
kasık ağrısından ziyade tam ortada olan bi ağrı ya
benimkiside hamile kaldıktan sonra oluyor diğer düşüklerdede olmuştuCnm bende olmustu siddetli kramp gibi doktora gittim yumurta catlamis dedi megersem hamile kalmisim
Korkma cnm olumsuz dusunmebenimkiside hamile kaldıktan sonra oluyor diğer düşüklerdede olmuştu
Mrb benimde kasiklarim agriyo bi sol tarafima geciyo bi sag tarafima bazende ayni anda ve bunun yaninda akintimda va acaba hamile miyimBenm tek belirtim kasik agrisi ve adet agrisi gbi agri ama iki gundur kasiklarimin ortasi herhalde tam rahim olucak bi kasilma hissediyorum acayip bi agri bu yasayan varmi:-( yoksa yolunda gtmeyen birseylermi var kizlar..bu arada benm alt taraftaki agrim ve goguslerimdeki sizlama disinda bi belirtim yok.iki kmyasal gbelk gecirdim o yuzden korkuyorum.paylasirmisinz rahim agrisi cekenler vrmi :-( normalmi
hamilelik belirtisi gibi ama tabi günün geçince öğrenirsin ancakMrb benimde kasiklarim agriyo bi sol tarafima geciyo bi sag tarafima bazende ayni anda ve bunun yaninda akintimda va acaba hamile miyim
Tsk edrm ama adetim 28 kasimda oldu olablirmi yanihamilelik belirtisi gibi ama tabi günün geçince öğrenirsin ancak
yumurtlamandır o zaman büyük ihtimalle.tam yumurtlama tarihine denk geliyor 28inde olduysanTsk edrm ama adetim 28 kasimda oldu olablirmi yani
Blmiyorum ki valla cnm hamilelik olarak dusunmk istiyorum amayumurtlamandır o zaman büyük ihtimalle.tam yumurtlama tarihine denk geliyor 28inde olduysan
o agrılı akıntılı zamanı degerlendirmişsindir umarım eğer yumurtlamaysa şansın yüksek malum :)Blmiyorum ki valla cnm hamilelik olarak dusunmk istiyorum ama
Ama cnm doktorumada sordm netten de baktm suan yumurtlama zamanim en dusuk oldugu zamani gosteriyo doktorm bana zaten en yuksek yumurtlama tarihleri verdi onlarda gecti bu bol acikma akinti ve kasik agrisi ne o zaman anlamadimo agrılı akıntılı zamanı degerlendirmişsindir umarım eğer yumurtlamaysa şansın yüksek malum :)
hmm doktorun verdiyse doğrudur.ben yumurtlamadan snra hep kasık ağrısı çektim akıntıda dahil ama herkesin belirtisi aynı olmayabiliyo inşallah hamilesindirAma cnm doktorumada sordm netten de baktm suan yumurtlama zamanim en dusuk oldugu zamani gosteriyo doktorm bana zaten en yuksek yumurtlama tarihleri verdi onlarda gecti bu bol acikma akinti ve kasik agrisi ne o zaman anlamadim
Ins cnm sen hamile misnhmm doktorun verdiyse doğrudur.ben yumurtlamadan snra hep kasık ağrısı çektim akıntıda dahil ama herkesin belirtisi aynı olmayabiliyo inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?