evet 11 haftalık :)Ins cnm sen hamile misn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 11 haftalık :)Ins cnm sen hamile misn
ayyy ne guzel cnm ins saglikla alirsn kucagina bebegini hamile kalmn ne kadar surdu cnmevet 11 haftalık :)
inşallahh.valla 4.ayımda hamile kalmıştım ama düşük oldu bir ay ara ile bir daha kaldım o da aynı sonra yine 3.ay hamile kaldım şükür şimdi iyiz (umarım iyizdir hala :) )ayyy ne guzel cnm ins saglikla alirsn kucagina bebegini hamile kalmn ne kadar surdu cnm
Amin ins cnm dikkat et kendine agir filan mi kaldirdn neden oldu dusukinşallahh.valla 4.ayımda hamile kalmıştım ama düşük oldu bir ay ara ile bir daha kaldım o da aynı sonra yine 3.ay hamile kaldım şükür şimdi iyiz (umarım iyizdir hala :) )
sebebi yok :) sebepsizmiş olabiliyormuş ama şimdide psikopat gibi geziyorum ortalıkta her an bebek öldümü hala yaşıyomu kalbi atıyomu diye bir sürü soru geçiyo aklımdanAmin ins cnm dikkat et kendine agir filan mi kaldirdn neden oldu dusuk
Ins yasadiklarn son olur cnm sikinti yapmamaya calis aklina getirme hamile kalmk icin ilac kullandin misebebi yok :) sebepsizmiş olabiliyormuş ama şimdide psikopat gibi geziyorum ortalıkta her an bebek öldümü hala yaşıyomu kalbi atıyomu diye bir sürü soru geçiyo aklımdan
hayır bşy kullanmadım hiç hepsi kendiliğinden gelişti.Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin senide artık bekletmesin :)Ins yasadiklarn son olur cnm sikinti yapmamaya calis aklina getirme hamile kalmk icin ilac kullandin mi
Amin cnm bn ilac kullaniyorum inofolic adindahayır bşy kullanmadım hiç hepsi kendiliğinden gelişti.Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin senide artık bekletmesin :)
hmm bnde hamile kalmayı düşünüyorum diye doktor vermişti folik asit takviyesi oAmin cnm bn ilac kullaniyorum inofolic adinda
Bi ise yaradimihmm bnde hamile kalmayı düşünüyorum diye doktor vermişti folik asit takviyesi o
onun haile kalmayla alakası yok bebek için içiliyo o.gelişimi için gerekli bazı özürlerin olmasını önlüyor amaç o sadece ama çok gerekli folik asit eksikliği yüzünden bebeklerde bazı sorunlar çıkabiliyo çnküBi ise yaradimi
Bende bebek yok ama ya bana doktorum 3 ay bununla kalmaya clis kalamazsan yumurta catlatma ignesi yapickmis bnim hemen kalmam gerekiyo rahimde ur vrdi gecen yil aldirdm bu yil yine cikti smdi ur buyumeden hamile kalmam lazimonun haile kalmayla alakası yok bebek için içiliyo o.gelişimi için gerekli bazı özürlerin olmasını önlüyor amaç o sadece ama çok gerekli folik asit eksikliği yüzünden bebeklerde bazı sorunlar çıkabiliyo çnkü
inşallah hemen kalırsın hiçbşye gerek kalmazBende bebek yok ama ya bana doktorum 3 ay bununla kalmaya clis kalamazsan yumurta catlatma ignesi yapickmis bnim hemen kalmam gerekiyo rahimde ur vrdi gecen yil aldirdm bu yil yine cikti smdi ur buyumeden hamile kalmam lazim
Ins cnminşallah hemen kalırsın hiçbşye gerek kalmaz
Canım sonucun ne olmuştu benimde dün sağ tarafıma bi ağrı girdi belimden böyle sonra sağ kasığımda ağrıyla sabah uyandım.akşam oldu eşim işten geldi birseyler anlatıyorum ayaktayım bu seferde orta kısıma galiba orası rahim oluyor bi ağrı oldu bi anda nefesim kesildi konuşamadım bile ama hemen geçti.çok merak ediyorum hamilemiyim yarın adet günüm din test yapmıştım ama negatifdi bir yıldır ilk defa böyle batmalar ağrılar yaşıyorumÂdet olalı 2 hafta geçti üstünden nerdeyse iki gündür kasığımın tam ortasında bi ağrı, idrar yaparken de ağrıyor oturduğumda da ayakta pek yok nasıl bişey dir bu ya bilen varmı