Merhaba kızlar uzun zamandır kadınlar kulübündeyim geceler boyu insanların hamilelik belirtilerini okudum 3 buçuk yıldır anne olmak için neler denedim neler okudum . En sonunda aşılama yapmaya karar verdim çok şükür ilk aşılamamda tuttu
ve ben kendime söz verdim eğer birgün hamile kalırsam belirtilerimi yazicam ve bebek bekleyen herkese dua edicem
çünkü o bekleyiş heleki umudun yoksa gerçekten çok zor adetim 1 gün geçse deli gibi belirti araştırırdim o derece . Herneyse ben yaşadığım belirtileri anlatmak istiyorum belki umut olurum
Aşılamadan 1 hafta sonra hergun kasık ağrısı çektim böyle nasıl desem karıncalanma gibi arada geliyo geciyo birden göğüslerim şişti dedimki ben adet olucam çünkü her adetimde göğüs hassasiyetim vardı neyse en büyük belirtim rahimdeki ağrılarım oldu böyle otururken aniden bıçak saplanır gibi tam 3 gün yatırdı beni o ağrı ama yinede hamilelik aklıma gelmiyo çünkü o kadar umutlarım kırılmıştı ki
Bı gün aniden bı akindim oldu böyle beyaz sıvı heh ben adet oldum sandım orkidle gezdim 2 gün . Karnım ağrıyor midem yaniyo 2 gün adet olacak gibi karnım ağrıdı ateş basması karın ağrısı derken baş ağrısı başladı sonra doktorumu aradım bende kist var galiba dedim karnım ağrıyor Rahime bıçak sapliyolar gibi ağrım oluyo dedim bana 2 gün sonra kan testi yapmamı ve ilaç yutmamami söyledi neyse ben 2 gün sonra kan vermeye gittim ama inanın hiç beklemiyorum gelirken ezcaneden test aldim nasıl olsa kanda negatif çıkacak boşuna sonuç almaya gitmem diye düşündüm neyse eve geldim hemen test yaptım bı baktım T çizgisi C den önce koyulasti yok canım kesin bozuk dedim hemen 2.cisini yaptım oda pozitifti ama kanı görmeyince inanmadım öğleden sonra sonucumu almaya gittim sonuç 190.34 doktorum hamilesin dedi ve o kadar şaşırdım ki ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ıma şükürler ettim eşime söyledim beraber sarıldık aglastik o kadar güzel bir duygu ki Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah'tan umut kesilmezmis
benim hikayem bu kadar inşallah biraz faydalı olmusumdur çünkü o belirtileri vücudumuzda hissetmek gerçekten bambaşka inşallah her isteyen yaşar