• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki iş arasında kalınca hangisini seçmeli

BesteveAnnesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
91
47
38
29
Merhaba saglık çalışanıyım. Önümde seçmem gereken iki iş var biri Saglık bakanlığı işi, diğeri üniversite hastanesinde iş.
İkisinde de memur olacağım.

Ama hangisi benim için hayırlı olan bilmiyorum istihare namazı harici doğru yolu bulmak için ne yapabilirim ?

Kayınvalidem rüyaya yatmış. Ben dua ediyormuşum sonra çok üzülmüşüm peşinden odaya eşim gelmiş omzuma yaslanmış oda çok üzülmüş

Merhaba saglık çalışanıyım. Önümde seçmem gereken iki iş var biri Saglık bakanlığı işi, diğeri üniversite hastanesinde iş.

Ama hangisi benim için hayırlı olan bilmiyorum istihare namazı harici doğru yolu bulmak için ne yapabilirim ?

Kayınvalidem rüyaya yatmış. Ben dua ediyormuşum sonra çok üzülmüşüm peşinden odaya eşim gelmiş omzuma yaslanmış oda çok üzülmüş
Hayatinizla ilgili her onemli karari ruyayla mi verirsiniz? Ailecek boylesiniz sanirim

Hangisinin sartlari daha iyiyse, uzun vadede mantikli olacaksa onu secin.

Burada üniversite de olan iki arkadaşımda bakanlığa geçmeye çalışıyor.
Birde üniversitesi de tayin falan yok bildiğim kadarıyla bakanlık o açıdan nasıldır bilmem

Hayatinizla ilgili her onemli karari ruyayla mi verirsiniz? Ailecek boylesiniz sanirim

Hangisinin sartlari daha iyiyse, uzun vadede mantikli olacaksa onu secin.
Tabi ki de ailecek 4 gündür iki iş arasında kıyaslama yaptık çok düşünüp tartıştık her insan gibi ama hala kararım netleşmedi. Dinen veya astrolojik olarakta vereceğim kararın ileri ki hayatımda benim için doğru mu olacağını merak ediyorum

Kendi düşüncelerim kadar Astrolojiye, dinsel güdüye ve evrenin enerjisine de inanan bir insanım

Hemşire misiniz?
.

Hemşireydim ama artık bölüm değiştirdim tıbbi sekreter olarak işe başlayacağım

Şuan atandığım üniversite kurumu kesin cebimdeyken evrak teslim eder ve soruşturmam olumlu geçerse Mart alımına yani saglık bakanlığına başvuramayacagım.

Olurda Mart alımını beklersem belki yüzde bir atanamayabilirim ya da başka şehre atanırım

İş böyle olunca üni. Hast. Evrak teslim edip etmeme arasında kaldım

Burada üniversite de olan iki arkadaşımda bakanlığa geçmeye çalışıyor.
Birde üniversitesi de tayin falan yok bildiğim kadarıyla bakanlık o açıdan nasıldır bilmem
Bakanlık daha iyi şuan başka bir şehirde üni. Hast. Çalışıyorum zorluklarını biliyorum. Şuan atandığım kurum kendi memleketim de ama martta yüzde bir de olsa atanamamak ihtimalim var veya başka şehre atanma ???

Maaşlari, iş duzeni, nobet var mi, evinize yakin olan, iş saatleri, En onemlisi de kalbiniz hangi yone dogru kayiyorsa orayi seçin

Hemşireydim ama artık bölüm değiştirdim tıbbi sekreter olarak işe başlayacağım

Şuan atandığım üniversite kurumu kesin cebimdeyken evrak teslim eder ve soruşturmam olumlu geçerse Mart alımına yani saglık bakanlığına başvuramayacagım.

Olurda Mart alımını beklersem belki yüzde bir atanamayabilirim ya da başka şehre atanırım

İş böyle olunca üni. Hast. Evrak teslim edip etmeme arasında kaldım
kadrolu olarak hangisinde çalışaak iseniz onu tercih edin. sağlık çalışanı olarak gelir önemli ise döner sermaye den hangisinden daha fazla alıyorsunuz onu araştırın ve son olarak sağlık bakanlığına bağlı çalışırsanız tayin durumunda daha rahat edersiniz. Ayrıca hemşirelik dururken neden tıbbi sekreterliğe geçtiniz ki??? Lise mezunu hemşire misiniz?

Bakanlık maaşı daha iyidir diye tahmin ediyorum, ama öteki koşullar nedir burda söyleseniz biz de fikir alışverişi yapsak
Buraya gidersem tahin hakkım yok. Özlük hakları bakanlığın daha iyi. Maaşta da fark var ama çok uçuk degil. Burası memleketim ama martta puanım başka şehre atanabilirim öyle bi risk var

Buraya gidersem tahin hakkım yok. Özlük hakları bakanlığın daha iyi. Maaşta da fark var ama çok uçuk degil. Burası memleketim ama martta puanım başka şehre atanabilirim öyle bi risk var

Hak ve güvence olarak bakanlık şartları daha iyi geldi bana açıkçası. Puanınız iyiyse bakanlık gelir bence marttaki alımda size. Tayin hakkınız da varmış hem bakanlıkta.

Bir de yukarıda da söylemişler hangisi sözleşmeli değil kadrolu ise o daha güvenceli olur

Ayrıca hemşirelik dururken neden tıbbi sekreterliğe geçtiniz ki??? Lise mezunu hemşire misiniz?
Döner sermaye çok önemli değil şuan ki yol param ort. Bin TL olduğu için memleketimde döner almasam bile giderim azaldığı için sorun olmayacak

Neden tıbbi sekreter derseniz. Hemşirelikte ne bayram iznin var ne haftasonun. Biri covid oluyor hop nöbet listen değişti bugünde çalışıcan. Çocuğum ateşleniyor senin yerine eleman bulamam mecbur geleceksin.

Sağlıkçıya olan saygısızlık çabası. Ayrıca tıbbi sekreterle aynı maaşı alırken ( ameliyathane veya acil hemş hariç) niye yıpratıyorum kendimi.
Gebeliğimde ayağımı sürüye sürüye 37 haftaya kadar çalıştım. İlk haftalarımda hasta başına ağır monitör de çektim eğilim kalktım Damaryolu açtığım çocuktan tekmede yedim. Sonuç bir hiç Orada ki tıbbi sekreter de hamileydi. ben içeride uzanmaya gidiyorum diyip odaya geçiyordu

Ogün ben de bu işi bırakacak dedim ve şükür tekrar okudum KPSS den puanımı da aldım.

Tabi ki de ailecek 4 gündür iki iş arasında kıyaslama yaptık çok düşünüp tartıştık her insan gibi ama hala kararım netleşmedi. Dinen veya astrolojik olarakta vereceğim kararın ileri ki hayatımda benim için doğru mu olacağını merak ediyorum

Kendi düşüncelerim kadar Astrolojiye, dinsel güdüye ve evrenin enerjisine de inanan bir insanım
O zaman bize neden sordunuz? O yontemlerden 1’i veya birkaciyla karar verseydiniz. Biz hicbir sey bilmeden ne yapabiliriz sizin icin?

O zaman bize neden sordunuz? O yontemlerden 1’i veya birkaciyla karar verseydiniz. Biz hicbir sey bilmeden ne yapabiliriz sizin icin?
Aslında konun açıklamasında yazmıştım ne yapacağınızı ? İstihare namazı hariç bildiğiniz astrolojik bir harita yöntemi olur, bir dua olur, bir enerji çalışması olur? Bildiğiniz bir uygulamayı yoruma yazabilirsiniz?

Eğer bilmiyorsanızda konuyu okuyup içinizden hmmm benim bu konuda bi fikrim yok diyip kadınlar kulübü uygulamasında gezmeye devam edebilirsiniz. Teşekkürler

Aslında konun açıklamasında yazmıştım ne yapacağınızı ? İstihare namazı hariç bildiğiniz astrolojik bir harita yöntemi olur, bir dua olur, bir enerji çalışması olur? Bildiğiniz bir uygulamayı yoruma yazabilirsiniz?

Eğer bilmiyorsanızda konuyu okuyup içinizden hmmm benim bu konuda bi fikrim yok diyip kadınlar kulübü uygulamasında gezmeye devam edebilirsiniz. Teşekkürler
Size mi sorayim ne yapacagimi 😂😂😂 konunuzdan da hic boyle yazdiginiz gibi bir sonuc cikmiyordu. Ustelik burdan kimse size hmmm bir de astrolojiye danisin ya da bi kahve fali sizin isinizi gorur tarzinda yorum yapmaz. Neden? Cunku mantikli insanlariz

Nöbeti, maaşı nasıl bilemiyorum ama tayin açısından bakanlık daha avantajlı diye biliyorum.

Üniversite hastanelerinde tayin vs sorunu var bu yüzden bakanlık daha mantıklı gibi ama iş çalışma koşullarını bilmiyorum. Kendi hayatınız beklentileriniz üzerinden düşünmelisiniz

Back