How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ee o bebek eşyaları fabrikadan çıkana kadar nerelerde geziyo toz birikiyo içine o şekilde giydiremezsin artı 30 derecede 15-20 dakika yıka hızlı kısada vardır büyük ihtimal o program hiç bişey olmuyo merak etme
Benim makinemde hizli kisa yeterince durulamiyor. Az deterjana ragmen.

Makinen hic kotu degil biliyor musun? Sen makineye kabahat bulma bence bu yazdiklarimi yap bakalim verimi artacak mi artmayacak mi?

Makine temizleyici bir urun al. Marc calgonit bind gibi markalar var.

Yumuşatıcı gözüne parmaginla basarak çıkart. Kullanilmamis bir dis fircasi ile biraz makine temizleyici ile güzelce temizle. Deterjan yuvasını da temizle sil

Makinenin lastiğini de ayni şekilde temizle.

Sonra kalan deterjani kullanim kılavuzuna gore makineye koy çalıştır. Makinen temizlensin böylece.

Sonra lekeli camasirlara asprin sık oyle yıka.

Makineyi agzina kadar doldurma. Elini sokunca rahatca girecek kadar bosluk olsun.

Unuttuğum bir sey varsa sonra yine yazarim. Herhalde hepsini yazdim.
Tamam bunları yapıcam 🙂

Ee o bebek eşyaları fabrikadan çıkana kadar nerelerde geziyo toz birikiyo içine o şekilde giydiremezsin artı 30 derecede 15-20 dakika yıka hızlı kısada vardır büyük ihtimal o program hiç bişey olmuyo merak etme
yok orası öyle yıkamak şart tabi 🙂genel olarak dedim ilk anki gibi olmuyo diye

vay içtım evı topladım kıtap okudum. dınledım gerı geldım sende halen tık yok bacım

Ben öyle yaptım detarjanıda çok az attım bir sıkıntı yaşamadım zaten ilk yıkama için hızlı kısa bebek olduktan sonra daha uzun bir programla yıkarım
Tam durulanmazsa da sıkıntı olur. Ben en iyisi 30 dk olanda yikayayim bebek vakti gelince.

Tam durulanmazsa da sıkıntı olur. Ben en iyisi 30 dk olanda yikayayim bebek vakti gelince.
Tabiki tam durulaması lazım ama ben çamaşırları aldığımda bana durulanmış geldi dediğim gibi çok çok az attığım için durulanmıştır yorganı ve yastıgını 30 dakikada yıkadım ben kıyafetlerini 15 dakikada yıkadım

burdakı bayanlar ne yazarsa yazsın bız ne dersek dıyelım sende heves olmadıktan sonra olmaz o iş

Back