Düşününce bile heyecanlanıyorum miss gibi koksun istiyorumBak bebişin gelicek dolabını alıp tertemiz yerleştirceksin bebeğin olunca üstündeki bu ölü toprağı kalkacak Eminim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşününce bile heyecanlanıyorum miss gibi koksun istiyorumBak bebişin gelicek dolabını alıp tertemiz yerleştirceksin bebeğin olunca üstündeki bu ölü toprağı kalkacak Eminim :))
sipsip52
Bak bacım azıcık gazımıza gelbıtmıs camasırı makınada bekletmeyi bırak rengini bılem acmak ıcın neler yapiyoz gordunmu tilililili
![]()
Makinanın modeli ne bide hangi deterjanı kullanıyorsun neyi neyle kaç derecede yıkıyosun bunlar önemliBirde ben bir şey soracağım bana göre benim makinem güzel yıkamıyor sanki herkesin makinesi çok güzel yakıyor benimki yıkamıyor gibi geliyor böyle bişey olabilir mi ??
Bu konuda hıc durma dıyeceğim ama gebesin sımdı dinlenmende lazım. Eger gebe olmasaydın sana diyeceğim tek sey kendini psikopat gıbı ıse ver demek olacaktı. Sonrasında zaten temizliğin mukemmelıgını anlayacaksın devamı gelecek. Sen duramayacaksın iş yapmadan.Ahahajja çıktı çıktıkatlayıp dolaba kaldırdım bile
Vestel öyle CeYiz paketinde olan bişeydi Bingo toz deterjan kullanıyorum beyazları 60 renklileri 40 çok hassas şeyleride 30 a atıyorum ama lekeler hiç çıkmıyoMakinanın modeli ne bide hangi deterjanı kullanıyorsun neyi neyle kaç derecede yıkıyosun bunlar önemli
Kesinlikle herşey mis gibi beyazlar için valla çamaşırlar makinada tertemiz yıkanınca içime bi huzur kaplıyor :)) en sevdiğim görüntü köpüklü köpüklü dönmesisipsip52
Bak bacım azıcık gazımıza gelbıtmıs camasırı makınada bekletmeyi bırak rengini bılem acmak ıcın neler yapiyoz gordunmu tilililili
![]()
Plan yapıcaktım yarın için buraya daldım saat yine 03. OlduBu konuda hıc durma dıyeceğim ama gebesin sımdı dinlenmende lazım. Eger gebe olmasaydın sana diyeceğim tek sey kendini psikopat gıbı ıse ver demek olacaktı. Sonrasında zaten temizliğin mukemmelıgını anlayacaksın devamı gelecek. Sen duramayacaksın iş yapmadan.
Benimde son 20 günüm yıkadım ütüledim mis gibi oldu gidip gidip dolabını açıp seyrediyorum :))Düşününce bile heyecanlanıyorum miss gibi koksun istiyorum
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBenimde son 20 günüm yıkadım ütüledim mis gibi oldu gidip gidip dolabını açıp seyrediyorum :))
Canım bingo kullandım ben hiçç güzel değil ve çıkarmıyo toz detarjanı beyazlarda kullanıyorum ben renkliler icin sıvı deterjan al renkleride solmaz sana tavsiyem omo yada alo kullanVestel öyle CeYiz paketinde olan bişeydi Bingo toz deterjan kullanıyorum beyazları 60 renklileri 40 çok hassas şeyleride 30 a atıyorum ama lekeler hiç çıkmıyo
Lekeler için makineye atmadan once asprin sık. A101de bimde oluyor kirmizi bir sise sprey. Sorsan verirler. Inanamazsin hemen cikacak. Tabii bence önce makine temizleyici ile temizlemen lazim makineyi. Kadir ezildi her bölümde yapıyordu ona bak aynilarini yap.Vestel öyle CeYiz paketinde olan bişeydi Bingo toz deterjan kullanıyorum beyazları 60 renklileri 40 çok hassas şeyleride 30 a atıyorum ama lekeler hiç çıkmıyo
Evet ya bide ben çok dolduruyorum makineyi ondan da güzel yıkanmıyomuş sanırım makine dönerken bi çamaşır rahat bi şekilde içinde düşmesi lazımmış benimkiler kıpırdayamıyolar garibimH hayatyolcusuyum
Bende makına mı begenmıyorum.
Markası altus deterjan ariel. Renklileri bile cogu zaman 60 da yıkamama rağmen bırak lekeleri cıkarmayı bebek kıyafetlerinin ustunde ki kalıntıları bile cıkarmıyor.mesela bebıse yoğurt yediriyorm ustune damlıyor. Makinaya atıyorum derece 60 bile olsa oldugu gibi cıkıyor. Bır makına bu kadar kotu yıkayabılırmı. Yanı illa elimde çitilememmi gerek makinaya atmadan once. Ne anladık ozaman makınadan.
Deterjanında etkisi büyük ozamanCanım bingo kullandım ben hiçç güzel değil ve çıkarmıyo toz detarjanı beyazlarda kullanıyorum ben renkliler icin sıvı deterjan al renkleride solmaz sana tavsiyem omo yada alo kullan
Persil derin temizleme deterjanlari var onlardan al gerçekten derin temizliyor.Vestel öyle CeYiz paketinde olan bişeydi Bingo toz deterjan kullanıyorum beyazları 60 renklileri 40 çok hassas şeyleride 30 a atıyorum ama lekeler hiç çıkmıyo
Aa ondan bende vardı aspirinden kullanıyımLekeler için makineye atmadan once asprin sık. A101de bimde oluyor kirmizi bir sise sprey. Sorsan verirler. Inanamazsin hemen cikacak. Tabii bence önce makine temizleyici ile temizlemen lazim makineyi. Kadir ezildi her bölümde yapıyordu ona bak aynilarini yap.
Nyse bacı baslamak bitirmek sayılır. Olur olur Insallah. Ama çabucak oluversın ev kokmadanPlan yapıcaktım yarın için buraya daldım saat yine 03. Oldu![]()
Oncesinde asprin sıkmayi denediniz mi?H hayatyolcusuyum
Markası altus deterjan ariel. Renklileri bile cogu zaman 60 da yıkamama rağmen bırak lekeleri cıkarmayı bebek kıyafetlerinin ustunde ki kalıntıları bile cıkarmıyor.mesela bebıse yoğurt yediriyorm ustune damlıyor. Makinaya atıyorum derece 60 bile olsa oldugu gibi cıkıyor. Bır makına bu kadar kotu yıkayabılırmı. Yanı illa elimde çitilememmi gerek makinaya atmadan once. Ne anladık ozaman makınadan.
H hayatyolcusuyum
Hayır denemedim. Ama bundan oncekı makınam vestel idi.. Ve harikaydı hıc leke felan bırakmıyordu.. Ama bu betermiş yani sinirlerimi bozdu ıyıce.Oncesinde asprin sıkmayi denediniz mi?