How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

QUOTE="sipsip52, post: 66633768, member: 96284"]
Valla hepsini yazdım bi tık geri gidersen mesajlarda var 😂😂
[/QUOTE olsun gene yaz ne olacakb. mesela ben kalktım evı havalandırdım.. elimi yuzumu yıkadım oglumu tuvalete fıturdum. kalvaltı. yaptık masayı topla. evı supur yemek yap utu yap gunlukte heryer dezenfekte edılır oglum yedırılır. ogle uykusu 1saat kıtap oku aksam. oglum uyanana kadar dınlen sonra uyanır ara ogunu yedırılır oyın oynanılır aksam yemegı mutfak camasır suyla temızlenır paklanır banyo lavabo temızlenır sonra uyuruz

Vestelden ben de memnunum ama bazen kan lekelesi oluyor çay lekesi oluyor mutfak havlularinda lekeler oluyor. Asprin sıkıyorum makineye oyle atıyorum. Lekesiz çıkıyor maşallah.
Şu anda eşyalı kiralık bir evdeyim, makine regal ( vestelin yan sanayi ve ucuz ürünü) gayette güzel yıkıyor.
Bence sorun deterjan, sürekli kullandığım bir deterjan yok, gecen gün omomatik color aldım, yemek yaparken elimi kesmiştim elbezideki kan lekesini çıkardı.

İşte çok kitap aldım ama vakit bulamıyorum

Vakitten bol neyiniz var da vakit bulamiyorum diyorsunuz? 15 aylik cocukla evden calisiyorum. 2 katli ev. Onun yemegi ilgisi yikanmasi temizlenmesi evin isleri vs vs. Bir yandan ders calismam bir yandan danisanlarim vs kaca bolunuyorum. O koltuktan bu koltuga yatiyorum demediniz mi onceki mesajlarda? Insan sizin cevaplari duyunca cildirir yani. Su vakitleri ve gunleri cok ararsiniz.

Offf yemin ederim o yavruya acıdım.ben bi kere oyle bi ortamda bırak yaşamayı uyuyamam bile.nasil içleri rahat ediyo anlamiyorum.
Çocuk daha iyisini bilmiyordur bence normali o sanıyordur. Ama ben de çok üzülüyordum o çocuğa. Iclerinin nasıl rahat ettiğini bende anlayamıyorum vaktin olmaz yapamazsın durumu değil bu kadın hafta sonu evdeydi ayrıca yapmak istemiyorsa bile kadın çağırabilir bu kadar boşvermişlik bana tuhaf geliyor

o mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondan

kesınlıkle camasır sodası harıka oluyor perdelerde de kullanıyorum

:KK70: benımde canım çekti
Ben de tüllerim için beyaz sabunu rendeleyip suda eritip perdeleri basıyorum suya mümkünse bir gece bekletiyorum sabah resmen simsiyah kir akıyor daha sonra makinaya atıp normal programında yıkıyorum tavsiye ederim

Ben de tüllerim için beyaz sabunu rendeleyip suda eritip perdeleri basıyorum suya mümkünse bir gece bekletiyorum sabah resmen simsiyah kir akıyor daha sonra makinaya atıp normal programında yıkıyorum tavsiye ederim
Duru granül matik var hiç duydunuz mu? Sabun rendelemeye gerek kalmiyor toz sabun. Belki duymamissinizdir diye yazmak istedim.

Biliyorum onu ama ben birazda banyo yaparken beyaz sabun kullandığımız için o sabunun küçük kalan parçalarını degerlendirmek için yapıyorum biriktiriyorum parça sabunları sonra işte perde vb.. beyazlatmak için kullanıyorum
Duru granül matik var hiç duydunuz mu? Sabun rendelemeye gerek kalmiyor toz sabun. Belki duymamissinizdir diye yazmak istedim.

Küçülür savunmasini anliyorum ama ne kiri olacak savunmasini anlamiyorum. Çünkü bebek kıyafetleri ütülenir. Bebek kirli diye degil makine ve kurutma alani yeterince hijyenik degil diye. tamamen hijyenik giydirmek icin.
Makine temizleme diye birşey var bunun için özel deterjanlar var ayrıca bebek kıyafetleri bizim kıyafetlerden ayrı yıkanır kazan kirli neden olsun yıkanırken kıyafet bir yandan kirleniyor mu evet ütülenir buhar hijyen kazandırır ama asıl alerjik bir durum olmasın diyedir her kıyafetin kaç derecede yıkanması gerektiği üzerinde yazar pamuklu çocuk kıyafetleri 40 derecedir

Makine temizleme diye birşey var bunun için özel deterjanlar var ayrıca bebek kıyafetleri bizim kıyafetlerden ayrı yıkanır kazan kirli neden olsun yıkanırken kıyafet bir yandan kirleniyor mu evet ütülenir buhar hijyen kazandırır ama asıl alerjik bir durum olmasın diyedir her kıyafetin kaç derecede yıkanması gerektiği üzerinde yazar pamuklu çocuk kıyafetleri 40 derecedir
Bebek kiyafetleri bizimkinden ayri yikanmaz demedim ki. Ilk mesajimda ayri yikanmali diye yazdim. İç çamaşırlarımı oldum olası boyle yikarim. Yurtta yuzlerce kadin 4 makineyi kullanirdik. Makine hicbir zaman temizlenmezdi. Bu sebeple icim rahat etmedigi icin 90 dereceye atmaya basladim. Annem de beyaz renkli olan her seyi 90da yikardi. Body namaz örtüsü iç çamaşırı kalıpsız sutyenleri vs. 90da yikardi. Ben yine Çocuk kiyafetlerini 90da yikayacagim. Herkes dilediği ısıda yıkasın. Eger kıyafetler küçülecek olursa da 60ta yikarim. Ya da küçülme riskine karsi büyük alirim hep.

Bende hep yaprak dökümü izliyorum işte iş yaparken azonce dediğim gibi Leyla’nın paltolu haline döndüm ama
Birde şunu tahmin edeyimki Bütün gün telefon elinizde yatağınızda yasa koltukta yatıyorsunuz değilmi?

Merhaba.ben de tembel bi insanım.5.5 aylık hamileyim.benim de içimden gelmiyor ama eşim bir laf ederse kırışırım diye zorla yapıyorum.herhangi bir vitaminin eksik mi belki o halsizlik yapıyordur.benim b12 düşük mesela.ya da yapı meselesi de olabilir.benim tavsiyem şu.ben böyle yapıyorum.sevdigim bir programı açıyorum.onu dinlerken bir yandan iş yapıyorum.inan bi ara banyoya bile telefonla giriyordum o programı açıp.yoksa sıkılıyorum hiç bişey yapamıyorum.bunu deneyebilirsin.bi de spor tabi.gerçi hali olmuyor insanın.spor yaparsan devamlı enerjin yükselir.ben de kaç gündür yapacam diyorum ama başlayamıyorum içimden gelmiyor.

Bir de bir arkadaşın dediği gibi depresyon da olur büyük ihtimal.ben de öyleyim ona ve b12 ye bağlıyorum.en çok ta depresyona:(

Yine ne kaçırdım ya 🤣 burayı boş bırakmaya da gelmiyor. Konu sahibi yeni konu açtı galiba
Evet açtığı yeni konuda tembelliği yüzüne vurulunca bu konuyu arkadaşıyla iddiaya girdiği için açtığını, doğru olmadığını söyledi. Gülümsetti. 😁

Back