• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Makinadan kaynaklıdır senin benimki bosch çok memnunum Arçelik’te güzel yıkıyor makine güzel olsa arielde güzel çıkarır ben renklileri 1 saatte 40 ta yıkamama rağmen Harika yıkıyor 1-2 gün en fazla giydiğimiz için uzun süre çalıştırmıyorum kirlileri daha uzun yıkattırıyorum
Evet ya makine markası önemli sanırım bende alırken amaan hepsi aynı işte markaya paramı odicem dedim ama öyle olmuyomuş

Hayır denemedim. Ama bundan oncekı makınam vestel idi.. Ve harikaydı hıc leke felan bırakmıyordu.. Ama bu betermiş yani sinirlerimi bozdu ıyıce.
Vestelden ben de memnunum ama bazen kan lekelesi oluyor çay lekesi oluyor mutfak havlularinda lekeler oluyor. Asprin sıkıyorum makineye oyle atıyorum. Lekesiz çıkıyor maşallah.

Hayır denemedim. Ama bundan oncekı makınam vestel idi.. Ve harikaydı hıc leke felan bırakmıyordu.. Ama bu betermiş yani sinirlerimi bozdu ıyıce.
Ay benimkide Vestel 🙈 ama niye güzel gelmiyo bana benim yıkadıklarım gerçi benim yıkadıgımdan ne hayır beklenir😂😂

Evet ya makine markası önemli sanırım bende alırken amaan hepsi aynı işte markaya paramı odicem dedim ama öyle olmuyomuş
Orada bari vurdumduymaz olmasaydin be bacım ya. Evinin esyasi olacak sonucta. Ayrica vestel kotu marka degil. Bence ceyiz paketlerine uyduruk mallari dolduruyorlar.

Şans işi ama piyasada belli başlı markalar var bosch siemens Arçelik bunlardan şaşmamak lazım Kaliteli olduklarına inanıyorum ben bütün ürünlerinden memnunuz komple bosch almıştık 7 yılda garanti yaptırdık

Şans işi ama piyasada belli başlı markalar var bosch siemens Arçelik bunlardan şaşmamak lazım Kaliteli olduklarına inanıyorum ben bütün ürünlerinden memnunuz komple bosch almıştık 7 yılda garanti yaptırdık
Çok iyi ya bende bidaha alırsam öyle seçim yapıcam gerçi 10 yıla yakın kullanırım heralde diyodum ama geçende küflü bulaşıklarmı duyan biri yakında makineni değiştirrsn demişti

Vestel CMI 7610​

Makinen hic kotu degil biliyor musun? Sen makineye kabahat bulma bence bu yazdiklarimi yap bakalim verimi artacak mi artmayacak mi?

Makine temizleyici bir urun al. Marc calgonit bind gibi markalar var.

Yumuşatıcı gözüne parmaginla basarak çıkart. Kullanilmamis bir dis fircasi ile biraz makine temizleyici ile güzelce temizle. Deterjan yuvasını da temizle sil

Makinenin lastiğini de ayni şekilde temizle.

Sonra kalan deterjani kullanim kılavuzuna gore makineye koy çalıştır. Makinen temizlensin böylece.

Sonra lekeli camasirlara asprin sık oyle yıka.

Makineyi agzina kadar doldurma. Elini sokunca rahatca girecek kadar bosluk olsun.

Unuttuğum bir sey varsa sonra yine yazarim. Herhalde hepsini yazdim.

Back