Evet ya makine markası önemli sanırım bende alırken amaan hepsi aynı işte markaya paramı odicem dedim ama öyle olmuyomuşMakinadan kaynaklıdır senin benimki bosch çok memnunum Arçelik’te güzel yıkıyor makine güzel olsa arielde güzel çıkarır ben renklileri 1 saatte 40 ta yıkamama rağmen Harika yıkıyor 1-2 gün en fazla giydiğimiz için uzun süre çalıştırmıyorum kirlileri daha uzun yıkattırıyorum
Tabiki hepsi ayı kalitede değil ve bebeğin için bebek detarjanı tercih et biliyorsundur heralde onunki farklı :))Deterjanında etkisi büyük ozaman
Vestelden ben de memnunum ama bazen kan lekelesi oluyor çay lekesi oluyor mutfak havlularinda lekeler oluyor. Asprin sıkıyorum makineye oyle atıyorum. Lekesiz çıkıyor maşallah.Hayır denemedim. Ama bundan oncekı makınam vestel idi.. Ve harikaydı hıc leke felan bırakmıyordu.. Ama bu betermiş yani sinirlerimi bozdu ıyıce.
Ay benimkide VestelHayır denemedim. Ama bundan oncekı makınam vestel idi.. Ve harikaydı hıc leke felan bırakmıyordu.. Ama bu betermiş yani sinirlerimi bozdu ıyıce.
Orada bari vurdumduymaz olmasaydin be bacım ya. Evinin esyasi olacak sonucta. Ayrica vestel kotu marka degil. Bence ceyiz paketlerine uyduruk mallari dolduruyorlar.Evet ya makine markası önemli sanırım bende alırken amaan hepsi aynı işte markaya paramı odicem dedim ama öyle olmuyomuş
Ya evet araştırmadım ama farklıymışTabiki hepsi ayı kalitede değil ve bebeğin için bebek detarjanı tercih et biliyorsundur heralde onunki farklı :))
Bi insan 7 sinde neyse 70 dede o durOrada bari vurdumduymaz olmasaydin be bacım ya. Evinin esyasi olacak sonucta. Ayrica vestel kotu marka degil. Bence ceyiz paketlerine uyduruk mallari dolduruyorlar.
Sen sus bakiiiim bide daha konuşiyaaaahAy benimkide Vestelama niye güzel gelmiyo bana benim yıkadıklarım gerçi benim yıkadıgımdan ne hayır beklenir
Şans işi ama piyasada belli başlı markalar var bosch siemens Arçelik bunlardan şaşmamak lazım Kaliteli olduklarına inanıyorum ben bütün ürünlerinden memnunuz komple bosch almıştık 7 yılda garanti yaptırdıkEvet ya makine markası önemli sanırım bende alırken amaan hepsi aynı işte markaya paramı odicem dedim ama öyle olmuyomuş
Hayir bir insan 20sinde farkli olmak isterse farkli olur. Her huy torpulenir. Tek basina yapamazsa terapiyle tedaviyle olur. Yeter ki iyi olmak istesin. Sen de iste artik.Bi insan 7 sinde neyse 70 dede o dur
Vestelin modeli nedir?Deterjanında etkisi büyük ozaman
Çok iyi ya bende bidaha alırsam öyle seçim yapıcam gerçi 10 yıla yakın kullanırım heralde diyodum ama geçende küflü bulaşıklarmı duyan biri yakında makineni değiştirrsn demiştiŞans işi ama piyasada belli başlı markalar var bosch siemens Arçelik bunlardan şaşmamak lazım Kaliteli olduklarına inanıyorum ben bütün ürünlerinden memnunuz komple bosch almıştık 7 yılda garanti yaptırdık
Evet bide ilk çamaşırları yıkarken 15-30 dakka arasına at temiz zaten tozu mikrobu gitsin güzelcede ütüle ütüsüz koyma aman diyim:)))Ya evet araştırmadım ama farklıymışalıcam özenle yıkıcam
5 yılı doldurursun durumunda müsaitse alırsın beyaz eşya önemliÇok iyi ya bende bidaha alırsam öyle seçim yapıcam gerçi 10 yıla yakın kullanırım heralde diyodum ama geçende küflü bulaşıklarmı duyan biri yakında makineni değiştirrsn demişti
Ya ama yeni olan şeyi makineye atınca çirkinleşiyo sankiEvet bide ilk çamaşırları yıkarken 15-30 dakka arasına at temiz zaten tozu mikrobu gitsin güzelcede ütüle ütüsüz koyma aman diyim:)))
İsticemHayir bir insan 20sinde farkli olmak isterse farkli olur. Her huy torpulenir. Tek basina yapamazsa terapiyle tedaviyle olur. Yeter ki iyi olmak istesin. Sen de iste artik.
Makinen hic kotu degil biliyor musun? Sen makineye kabahat bulma bence bu yazdiklarimi yap bakalim verimi artacak mi artmayacak mi?Vestel CMI 7610
Ee o bebek eşyaları fabrikadan çıkana kadar nerelerde geziyo toz birikiyo içine o şekilde giydiremezsin artı 30 derecede 15-20 dakika yıka hızlı kısada vardır büyük ihtimal o program hiç bişey olmuyo merak etmeYa ama yeni olan şeyi makineye atınca çirkinleşiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?