İki göğüs arasındaki boyut farkı :/

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
Kızlar selam. Benım protezlerimi eşit boyutta koydu doktorum ama biri diğerinden daha büyük baya büyük hatta bugun 17.günüm ödemden degildir bu farklılık zaten erken masaja basladıgım ıcın yumusamaya basladılar ödemlerde masajla gitmiştir herhalde :2:
Siz böyle bir sorun yasadınız mı bikaç ay içinde degisti mi böylee mi kaldı bu sorunu yasayanlar bilgilendirebilir mi

Son düzenleme:
benimde sol yukarda ve birazdaha sert gözümede büyük geliyor bugun 14.günüm kafaya takmak için acelemi ediyoruz böyle bir durum yaşayıp sonradan düzelen varmı ...

Tabiki değişecekler,böyle kalmayacaklar..Ne diyorduk biz hatırlayın bakalım...İlk 6 ayda çok değişiyorlar,birinci seneye kadar bile değişmeye devam ediyolar.Hem kıvam olarak hemde duruş olarak..
17. günde ödemler gitmez..Ameliyattan sonra bir gögüs diğerinde göre daha şiş ve büyük durur.Bu herkesin yaşadığı bir sorundur.Fakat zamanla eşitlenir,eğer daha öncesinde iki gögüs arasında bir fark yoksa tabi! Fark gözle görülecek boyutta ise zaten ameliyatta iki gögsü eşitleyecek büyüklükte protezler koyulur..

Arkadaşlar kullanılan protezlerin markası nedir,allergan değilse çok uzun zaman alabilir hatta duzelmeme durumu bile olabilir.

Arkadaşlar kullanılan protezlerin markası nedir,allergan değilse çok uzun zaman alabilir hatta duzelmeme durumu bile olabilir.

Çoğumuzun mentor.. Benim değişmiycek ya yabancı sitelerde de arastırma yaptımm az bi fark varsa öncesinde sonrasında tekrar olmazsan degismiyor(muş).. Babama da tekrar diyemem calısınca artık tekrar olucam napalım bunu yaşıycağımız varmış

Arkadaslar, benimde bir gogsum daha buyuk.digeri daha kucuk.amaliyat olali tam 3 hafta oldu.hala goguslerime dokunamiyorum agriyorlar.heleki gogus uclarim goguslerimden cok daha fazla aciyolar.zamanla esitlenecegini soyledi doktorum.ama ameliyat oncesinde de be im buyuk kucuk farki vardi goguslerimde.belki kafaya takilcak gibj degil.basklari anlamaz cok.dukkatli bakmadikca.ama ben bildigim icin rahatsiz oluyorum.Ayrica bier çok yeni ve yecrubesiziz burda ve bu konularda.ARZUM 77 Arkadasimizin her dedigi dogru cikiyo onun yazilarina bir goz atin derim ben.ne dese doktorumda aynilarini soyluyo çünkü :) hersey gonlunuzce olsun.

Bu arada kizlar bana uygulanan protez allergan .,marka.ben hep mentor istemistim ama doktorum allergan inspirayi uygun gormus bana.

Arzum77 ablacım sağolsun bana 10 kere acıklama yaptı ilgilendi sabret diyo o da bakalım sabredelim.. Aynen dedigin gibi ben söylemeden ne ablam ne annem anladı ama söyleyince hıı evet biraz var dediler ben bılıyorum ya takıyorum iştee.
Seninde hersey gönlünce olsun

Canm benim hepimizin olsun inş :)

Ne alakasi var markayla yaa.bende mentor var ve ikisi arasinda boyut farki en basta varken suanda sasiralacak kadar esit.arkadaslar markayla bi ilgisi yok bu olayin.Ayrica her vucut tipine yapisina ayni marka gitmeZ.mesela benim doktorum mentor ve alergen kullaniyor.ama sana mentor olur dedi.

Tüm protezler "yabancı cisimdir." Bir kadının vücudu bu yabancı cismin (protezlerin) etrafında nedbe dokusu bir kapsül oluşturarak tepki verir. Bu kapsül hastaların çoğunluğunda hissedilmez ve belirti vermez. Problem yaratıyorsa buna kapsül kontraktürü denir. Kapsül kontraktürü göğüslerin biçimsiz hale gelmesine neden olabilir ve asimetri sorunu çıkarır,hafif bir rahatsızlık ya da şiddetli, kronik ağrıya neden olabilir.''İkiaradabiderede''kesinlikle tüm sorun markadan kaynaklı demedim zaten,ama allergan marka silikon,protezde tanınmış büyük bir firma.genelde sorun yaşayanların yazılarında mentor kullanılmış olarak görüyorum.ama allerganla ilgili böyle bir şikayet pek görmedim ve bana da allergan kullanıldı bahsedilen rahatsızlıkları yaşamadım...

Bana da allergan takildi normal meme kivamina en yakin protez 17. Gunum sol gogsum saga gore yukarda. Sag daha yumusadi. Kas alti 290 damla takildi. Yuvarlak istemistim ama dr. Olmaz meme uclarin asagi bakar dedi erkek gibiydim dokum hic yoktu. Napalim hic yoktan iyidir dedim:) memorial da oldum eecan karacaoglu. Bu arada ameliyat tarihleeimiz yakin kollar ne durumdarahat kullanabiliuormusunuz

Cnm kollarimi rahat kullaniyorum ama tabi ameliyat oncesi gibi degilim henuz.tam yukari 90 derce uzanamiyorum hala agri oluyor.uzanmam gerekse ya kizima sesleniyorum yada tabure aliyorum.ama tam iyilesyim diyemem.dedigim gibi enbuyuk agrim gogus uclarim ve hemen üstü. Nedense?bak m.esela Ercan bey bana damla istedigim.halde mentor istedigim halde yapmadi.cunku damla kullansa bende sarkik durucakti.yuvarlak 325cc kullandi.buna genelde doktor karar veriyo.ama allergan dediginde bi korktum cok duyulmus bir marka degil diye.henuz bi fikrim de yok.cunku ödemliyim hala.agri var..allergan yada mentor ikiside olsa farketmez. Yeterki iyi bi sonuc ve sonrasinda problem yasamayalim oyle degilmi?

Gogus dokun vardi cnm o zaman senin. Olmasa kesin damla yapardi. benim hic olmaadigi icin muhtemelen dogal görüntüyü yakalamak istedi. Ama ben yuvarlak istemistim ne yazikki ama doktorun kararli olmasi daha hosuma gitti demek ki kime ne yapacagini biliyor:) ahhh su kollarim da duzelse demeyin keyfime insallah.

Agri bende de var yan yat dedi yatiyorum ama donemiyorum bi daha:) o yuzden vazgeztim yatmaktan bugun aradim cok agrim var dwdim masaja bir tik daha arttir dedi. Bir gogssum daha oturdu asagi ve kuculdu sanirim odemi gitti digeri yukarda henuz. Umarim saglikli guzel sonuc aliriz.

arkadaşlar cok erken karar veriyosunuz.daha sız amelıyat olalı 1 ay olmadı ve hemen duzeelsın esıtlensın beklıyosunuz.
bu arada yuvarlak protez 25 cc olarak buyuyo ve meltoshcum cenk bey ölçüm yapmıstır ve senıde bılgılendırmıstır bu konuda. ama bı 6 ayı bekleyın bakın benım resımlere ılk zamanlar ne kadar yapaydı. gerek zeynep arkadasım olsun gerekte cenk bey olsun cok ıyı bılgılendırdıler yasayacaklarım konusunda.
sızde sımdıden üzülmeyın hemen , zamanla memelerınız daha da guzellesecek ama zamanla.. hıcbırımızde bır anda mücizeler olmadı, hepimiz sabrettık..biraz bekleyin, masajlara baslayın, memeler yumuşasın, 6 ay geçsin ondan sonra karar verin bence.

Gizeml cnm benim.hani simdi daha iyilesme evresindeyiz ya sanki hic değişmiycek boyle kalicak endisesine kapiliyorum zaman zaman.ama sonra yorumlari okudugumda bu kadar insan bosuna konusmuyorya hepsi gecmis bu evrelerden diyil kendimi teselli ediyorum.Allahin izniyle bizimde guzellesecekler ins.daha 3 haftaligim ben. Cok.erken guzel gorunmek.icin.beni eklermisin arkadas olarak resimlerimi bi gor lutfen.yorumlarini rica ediyorum :)

Cnm benim gogus dokum vardi ama deforme olmuştu.ve derim cok ince oldugu icin doktorum . kas altini kullanacagini soyledi. Damla istedim Ercan beyden ama bende damlanin sarkik durabilecegini göğüsümün ust lobunu damla protezin doldurmayacagini bu yuzdende yuvarlak olmasi gerektigini soyledi.iyikide yuvarlak olmus suan goruntuden yana sorunum yok.ben de israr etmedim hic.siz en iyisini bilirsiniz diyip kendimi doktoruma emanet ettm.

Esnerken bile sag gogus kasim agriyo yanlis kas kesmis olamaz dimi kollarimi tam kullanamamak beni inanilmaz huzursu ediyor hic mi gecmicek acaba diyorum su kollarinizin iyilesme surecini yazarmisiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…