• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki göğüs arasındaki boyut farkı :/

merhaba,

2007 de paylaştığınız iki göğüs arası farkı yazınızı okudum. bende 5 temmuz da meme büyütme amliyatı oldum. 290 cc damla protez takıldı 3 gün direnlerim kaldı. bu gün 13. gün ve sol göysüm sağ göysüme göre yukarıda :( siz ne durumdasınız nasıl bir yol izlediniz? bana yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler,

merhaba,

2007 de paylaştığınız iki göğüs arası farkı yazınızı okudum. bende 5 temmuz da meme büyütme amliyatı oldum. 290 cc damla protez takıldı 3 gün direnlerim kaldı. bu gün 13. gün ve sol göysüm sağ göysüme göre yukarıda :( siz ne durumdasınız nasıl bir yol izlediniz? bana yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler,

Bende de ayni sorun olmustu tek ilaci zaman... goguslerin iyilesmesi ve sekillenmesi 6 ay ila 1 yil suruyor duzelecektir.Merak etme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam,

büyük göğüslerimle bu gün 20. günüm ve acılarım neredeyse bitmiş durumda:34: yara izlerim toparladı kendini, sadece direnlerin çıkartıldığı 1 cm lik yaralarım var :17:
sol göysüm hala üstte :26: hekimin önerdiği bandajı eve geçince takıyorum üstten bastırıyor:51: onun dışında gündüzleri işe giderken pentiden kısa atlet aldım sadece onu takıyorum südyen takmıyorum :50: ama boyutları gayet ideal :52: yana sağa sola çok rahat yatıyorum. 9 aylık bir kızım var o zaten sürekli kucağımda :emir_bebek: yumuşama henüz çok yavaş, uçlarındaki hassasiyet devam ediyor. 11 Ağustosta tatile gideceğim 1 ayı geçmiş olacak doktorum girebilirsin demişti şu an gerçekten girip yüze bilir gibi hissediyorum kendimi :nazar:

tek kaygım sol göysümün sağ göysüme göre yukarıda kalması:25: umarım oda zamanla aynı hizaya iner :42:

sizlerde son durum nedir?

bir ay oldu benımde , bendekı toparlama amelıyatı ıdı, dıkıs ızlerım var alt kısımlarda . onada krem ve ızler ıcın bır tedavı baslattı daha ıyıye gıdıyor gunden gune. ama yuzmek ıcın henuz cok erken derım ben sıze.

selam,

büyük göğüslerimle bu gün 20. günüm ve acılarım neredeyse bitmiş durumda:34: yara izlerim toparladı kendini, sadece direnlerin çıkartıldığı 1 cm lik yaralarım var :17:
sol göysüm hala üstte :26: hekimin önerdiği bandajı eve geçince takıyorum üstten bastırıyor:51: onun dışında gündüzleri işe giderken pentiden kısa atlet aldım sadece onu takıyorum südyen takmıyorum :50: ama boyutları gayet ideal :52: yana sağa sola çok rahat yatıyorum. 9 aylık bir kızım var o zaten sürekli kucağımda :emir_bebek: yumuşama henüz çok yavaş, uçlarındaki hassasiyet devam ediyor. 11 Ağustosta tatile gideceğim 1 ayı geçmiş olacak doktorum girebilirsin demişti şu an gerçekten girip yüze bilir gibi hissediyorum kendimi :nazar:

tek kaygım sol göysümün sağ göysüme göre yukarıda kalması:25: umarım oda zamanla aynı hizaya iner :42:

sizlerde son durum nedir?

takacagım sutyenı hekım kendısı verdı ve ıkı hafta daha takmam gerekecek, gogus aralarına tampon yerlestırdı gogus catalım ayrıldı , ve zamanla gerçek goguslerımın ortaya cıkacagını soyledı. uc cocuk annesıyım bende, durusunda orantısızlık yok bende.

biz iki arkadaş olduk, doktorumuz adece bandaj önerdi onun dışında ısrarla bir şey önermedi. bizde tanpon vs bir şey konulmadı, zaten çatal problemimiz yok ondan sanırım.

biz iki arkadaş olduk, doktorumuz adece bandaj önerdi onun dışında ısrarla bir şey önermedi. bizde tanpon vs bir şey konulmadı, zaten çatal problemimiz yok ondan sanırım.

muhtemelen öyledır cnm, benım kısı toparlama uc amelıyatın bırlesmesı, ebatlarında degısıklık ıstemedık, katlasan rulo yapsan ucuna fıyonk baglasan o derece deforme b gogsum vardı. bana da yaklasık sekız ay dıyorlar gogusun sekıllenmesı
tam budur demek ıcınde bır yıl gecmesı gerekıyormus, bakıcaz, bakalım.

Back