- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
evet pozitif görünüyorMerhabalar 2farklı test yaptım ikiside silik çıktı prodoctor erken gebelik testinde çizgi biraz daha belirgin bugün adet günümden 1gün geöti ama geçen ay adet bitiminden hemen sonra korunmadan ilişki olmuştu hamilelik bar mıdır yarın kan testi vermeli miyümmmm
Başınıza böyle gelen varsa yazabişir ni kaç gün sonra net öizgi olurMerhabalar 2farklı test yaptım ikiside silik çıktı prodoctor erken gebelik testinde çizgi biraz daha belirgin bugün adet günümden 1gün geöti ama geçen ay adet bitiminden hemen sonra korunmadan ilişki olmuştu hamilelik bar mıdır yarın kan testi vermeli miyümmmm
Adete 2 gün kala bile silik çizgi çıkıyor buradan okudumBaşınıza böyle gelen varsa yazabişir ni kaç gün sonra net öizgi olur
Geçen ay adet olmadan prodoctor denemiştim 2 çizgi yoktu bunda da denedim silik çıkınca kaset testi de denedim ama ilk idrarla denemedim yarın sabah öyle deneyim kan testi vericemAdete 2 gün kala bile silik çizgi çıkıyor buradan okudum
Normalde productor çok hatalı çıkarıyor ama ikinci bir test yapmışsınız teyit etmişsiniz
Bence var
Ben adet geçtikten 5 gün sonra silik çizgi ile öğrendim sanırım adetten 9 gün geçince fln anca net oldu geç döllenme yaşamışımBaşınıza böyle gelen varsa yazabişir ni kaç gün sonra net öizgi olur
Çizgi gayet net hemen kan verin benceBaşınıza böyle gelen varsa yazabişir ni kaç gün sonra net öizgi olur
Merhaba, ya ben 14 ünde adet olmalıydım. Hala olmadım. 15inde gece kasık ağrısı yaşadm sabah kdr uyutmayan cinsten. Sabah durdu ağrı. Hastaneye gittm kan verdm beta 2 çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü kaset test yaptım tek çizgi. Sizce yarın sabahta yapmalı mıyım ya da ne zaman çıkar? Lütfen, yorumunuz çok önemli benim için.Ben adet geçtikten 5 gün sonra silik çizgi ile öğrendim sanırım adetten 9 gün geçince fln anca net oldu geç döllenme yaşamışım
Hamilesinnn benimki de böyleydiMerhabalar 2farklı test yaptım ikiside silik çıktı prodoctor erken gebelik testinde çizgi biraz daha belirgin bugün adet günümden 1gün geöti ama geçen ay adet bitiminden hemen sonra korunmadan ilişki olmuştu hamilelik bar mıdır yarın kan testi vermeli miyümmmm
Değilim malasef adet oldum sonrasında kimyasal diyen çok oldu doktora gittim herşey normal folik asit kullanıyorum şuan bidahki ay inşallah nasip olurHamilesinnn benimki de böyleydi
İnsallahh saglikla gelsinDeğilim malasef adet oldum sonrasında kimyasal diyen çok oldu doktora gittim herşey normal folik asit kullanıyorum şuan bidahki ay inşallah nasip olur
Bazen mevsimsel stresten kaynaklı gecikmeler olabiliyor ben bi keresinde ilk deda 18 gün geç adet oldum doktora gittim kontrolleri yaptım her ihtimale karşılık sorun yoktuMerhaba, ya ben 14 ünde adet olmalıydım. Hala olmadım. 15inde gece kasık ağrısı yaşadm sabah kdr uyutmayan cinsten. Sabah durdu ağrı. Hastaneye gittm kan verdm beta 2 çıktı. Bugün gecikmenin 4. Günü kaset test yaptım tek çizgi. Sizce yarın sabahta yapmalı mıyım ya da ne zaman çıkar? Lütfen, yorumunuz çok önemli benim için.
Kan verdm sabah sağlk ocağına beklemedeyim bakalımBazen mevsimsel stresten kaynaklı gecikmeler olabiliyor ben bi keresinde ilk deda 18 gün geç adet oldum doktora gittim kontrolleri yaptım her ihtimale karşılık sorun yoktu
Sonucu benimle de paylaşırsanız mutlu olurum inşallah bebişiniz vardırKan verdm sabah sağlk ocağına beklemedeyim bakalım
Mutlaka haber veririm. Sonuç çıkmadı ya yarın çıkacak büyk ihtimalSonucu benimle de paylaşırsanız mutlu olurum inşallah bebişiniz vardır
Beta hcg 1 çıktıSonucu benimle de paylaşırsanız mutlu olurum inşallah bebişiniz vardır
Netten baktımda gebelik yok yazıyormuş üzüldüm inşallah bidahaki ay olurBeta hcg 1 çıktı