- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kendi aileme bakiyorum ailem kardeşim ve benim aramda hic ayrim yapmadı büyürken olsun sonrasında olsun ne kardesim ne de ben ailem ayrim yapiyor demedik çikolata olsa annem ortadan bıçakla keser verirdi.Keza babam da öyle.Benim 3 yasında bir kizim var şu anda da 3 aylık hamileyim söyle ki ben 1 2 yıl sonra kizıma bir kardeş düsünürken Allah sürpriz bir şekilde bebegimi nasip etti.Tabii ki cok mutlu oldum,olduk ama bir yanim bebek dogduktan sonra ya kizım gözüme büyük gözükür de ona "ama sen ablasin ama sen abla oldun kardesin uyurken ses yapma etme kardesine onu yapma bunu yapma" tarzi seyler söylerim de ondan yasindan büyük seyler beklerim onu incitirim diye korkuyorum.Ayrim tabii ki yapmam ikisini de cok severim ama adil olamazsam özellikle de kizimi incitirsem diye cok korkuyorum bu korku normal mi ? Sizler de böyle hissettiniz mi ? Kizim ben hamileligimi ögrenene kadar hep zor bir cocuk oldu anlattim defalarca bilenler bilir.Ne zaman ki hamileligimi ögrendim cocuga bir uyum bir sakinlik geldi herkes farketti bunu acaba diyorum bakis acim mi degisti ona karsi da sakin kolay yönünü gördüm hormonlardan mi böyle hissediyorum sizler de böyle oldunuz mu ? Normal mi bu hisler ?