- 16 Haziran 2011
- 14.837
- 62.048
-
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Teşekkür ederim yorumunuz için.
En azından sataşmamışsınız.
Dediğiniz doğru benzer olsa ok.
Herşeyiyle birebir aynı !!!!
Evinizin içindeki herşeyden karşı dairese yada üst katta olduğunu düşünün.
Farklı bir düşünce olabilirZevk meselesi. Kendince daha geniş alan yaptığı ve farklılık sevmediği düşünülebilir.
Önceki yorumuma ilaveten, şu ihtimal de olabilir:İki daireniz olsa birebir aynı döşer misiniz.
Farklı bir yorum.
Hayır Asla kötü bir anne değil.
Onu demek istemedim.
İşte zaten benim merak ettiğimde o.Ayrıca iki daire aynı kişiye aitse arkadaşınız neden "benden görüp beğenip almıştır" dedi?
Siz bu konuyu heyecan olsun diye uydurup uydurup mu yazıyorsunuz?
Neden döşenmesin ? Benim bulunduğum ülkede genelde mobilyalı kiralanır. Fazla dairem varsa aynı üründen alınca daha indirimli oluyor.İki daireniz olsa birebir aynı döşer misiniz.
Farklı bir yorum.
Bu iyiydiDümdüz dedikodu konusu ya. Elde çekirdek çay ile komplo teorileri üretip, finalde "ayh neyse kimsenin dedikodusunu yapmayalım" olarak bağlanacak.
İşte zaten benim merak ettiğimde o.
O daire sizin.
Evde oturan kim ki seni kopyalacak.
Bu ihtimalide düşündüm ama kabul edilmesi zor bir durum olduğundan bilemedim
Bilmece gibi konu alakasız cevaplarİşte zaten benim merak ettiğimde o.
O daire sizin.
Evde oturan kim ki seni kopyalacak.
Bu detayı yeni öğrendim, haklısınızNeyi bilemediniz ? Adam halen resmi nikahla bir başka kadınla evli dediniz. 2 evde adama ait dediniz.
Bunu kabul eden , bir başkasının kocasıyla beraber yaşayan kadınla arkadaşlık etmeniz çok mu normal de , diğer ihtimaller anormal.
Firsevs hanım Bihter neyi itiraf edecek? Behlül le ne ilgisi var?Konunun giriş kısmındaki (arkadaşınızın ikinci evliliği vs. gibi) bilgilerin konuyla alakası ne? Konunun sizle alakası ne?
Ahh ne kadar işsiz güçsüzsün.
Saatlerdir burda bana laf yetiştiriyorsun.
Ee o zaman sorun ne , ikisini de uğraşmamis aynı döşemis iste. Bunda ki gizemli olay ne ? Ayrıca diğer ayrıntıları konunun neresinde kullanacağımizı cozemedimİkiside aynı kişiye ait.
Ömür torpusu gibi konu , sanki insanların sabırlarinin sınırını ölçmek için sosyal deney amacıyla açılmış gibi. Valla öyle dese oh be derim ,konunun bir amacı varmışYumurtaya can veren rabbim şu konunu amacı ne bi vahiy falan gönder bari