iki ev gecindirmeye mecbur bir es ...

Ailenin yerinde olsam bende olumlu yorjm yapmazdim , zaten olumlu yanida yok..

Kusura bakma ama tum aile sözlünü enayi bulmus sirtindan geciniyorlar.
Boyle evlenilmez!!

Evlenince masraflar dağılmaz hepsi sana kalır merak etme helede istanbuldaysan bide bebek tamam.

sefillik dolu yeni dünyana varmak üzeresin son sapaktan dönmelisin..

Evlenme kısa ve öz. DAha yaşın çök genç zaten. Hele böyle şartlarda asla evlenme.

İyi düşün evlilik sandığın gibi laylaylom değil inan geçim sıkıntısı başlıyor bu şekilde devam ederse huzursuzluk çıkar ikinize de yazık olur, kesin ve net şekilde konuş bu konudan rahatsız olduğunu eğer böyle devam ederse ayrılalım ben bu durumu kabul edemem diye diret sözlüne

o ne rahat babalar var vallahi benim babam emekli olduktan sonra yıllarca çalıştı... ve halen hep bir şeyler yapmaya çalışır...

Çooook zor, bitersin, sinir stres olursun, bence acil çözüm gerek, çok sert olacak ama gerekirse ayrıl, ozaman birkere üzülürsün aksi takdirde her ay üzülürsün canım.

SAKIN EVLENMEK İÇİN ACELE ETME.BENİM EŞİMİN AİLESİ DE SENİN DEDİĞİN GİBİ LÜKS YAŞIYORLAR AMA GÖRSEN İÇMEYE AYRANLARI YOK.6 AYLIK EVLİYİZ DÜĞÜNDE HİÇ BİR KATKISI OLMADI AKSİNE ONLARIN YOL PARASINA KADAR EŞİM ÇEKTİ.ŞİMDİ DE HALA EŞİMDEN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORLAR.BABASI ÇALIŞMAZ,ANNESİ ÇALIŞIR ODA ARTIRMA NEDİR BİLMEZ.BAŞTAN İSTEKLERİNİ DÜŞÜNCELERİNİ BELİRT.

Ailesinin yaptığı bencillik. Babası genç çalışıp oğluna destek olabilir bu ne genişlik anlamadım. Benim nişanlımında durumu yok annesiyle kalıcam ama annesi yemez giymez bize ayırır parayı. Babası zaten uzakta hiç faydası yok bize. Yani babası böyle genişse annesinin biraz tutumlu olması ve kocasını uyarması gerek. Bence sen bunu güzel bir dille sözlüne söyle. Ayrıl falan diyorlar ama seviyorsan bu işin üstüne git ayrılma baktın en son olacak gibi değil. O zaman düşünürsün

yaş 22 çok erken.vazgeç bu sevdadan.zaten başka şekilde sözlünün değişecegini sanmıyorum.senin gibi 2-3 kişiden de tekmeyi yeyince aklı başına gelir

Benim sinirlerim çelik gibidir diyorsan evlen.İleride sorunlar ister istemez çıkacaktır.En basiti birşey almaya kalsanız ve eşiniz aileme para göndericem dediğinde kavganın fitili ateşlenir.

ne güzel işte erkenden görmüşşünüz arkanıza bakmadan kaçın
ömür boyu kene gibi emerler sizi
sözlünüz de kendisini onlara bakmaya mecbur hissediyorsa hele hiç kurtulamazsınız
baska abısı varmıs o niye yardım etmıyor herkes elini çekmiş bir kişi sorumlu
bu şekilde olursa babası da çalışmaz tabi

asla kurtulamassınız ben söyleyim
içkiciden korkma düzeltilebilir
kumarcıdan korkma düzeltilebilir
ama anacıdan babacıdan kork böylesi düzelmez
anam babam der yer bitirir seni
kaç arkadaşım kaç

onlar iyi anne baba olsa dediğiniz gibi
oğlum evlenecek para attıralım derler onun parasını yiyelim demezler
siz kendiniz görmüşşünüz zaten ne mutlu

ya benimkilerde aynı böyleydi eşim bakıyodu.. ama emekliler, şimdi bizden bi beklentileri yok.. size açıkça söylediler mi bize bakmaya devam ediceksin diye..

sanırım sözlünüz çok iyi niyetli bir insan ailesine bakıyor aslında bu cok güzel birşey ama onların bunu sömürü haline getirmiş olması çok çirkin
evlenince de sizden gecinmeleri diye bir olay söz konusu olamaz bence
hem sözlün kaç para maaş alıyor ki
emekli falanda mı değil bu baba
nası büyütmüş cocukları bugüne dek
çözemedim

Biz ne söylesek bos... Hic yorulmayalim... Evleneceksiniz, coook seviyorsunuz ve gününüzü göreceksiniz ki simdiden görüyorsunuz aslinda...simdi biraz sirt cevirseniz yalvarip yakarcak, sözler verecek, siz kanacaksiniz... Coook zor bi evlilik sizi bekliyor... Insallah yürütebilirsiniz...

Bu yaşta evlenme.
Kendi ayakları üzerinde duran birikimi olan biriyle kendi ayakların üzerinde durduğun zaman evlen.Bu baştan sorunlu.22 yaş çok genç bir yaş evlenmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…