iki ev gecindirmeye mecbur bir es ...

evlenme cunku sevgi karin dogurmuyor canim sevgi bir yere kadar digebilirsin ki onu cok seviyorum ben her seye raziyim ama bir zaman sonra aranizda kavgalar baslar her sey gozune patmaya baslarlar ben bunlarami layigim diye dusunursun bide onlar luks icinde yasarken sen kendi ihtiyaclarini birak evin ihtiyaclari bile karsilayamaz dolabinin bombos olgunu evin bir cok eksigi oldugunda esinle kavgalara baslarsin ben demiyorum cok zengin olsun ama insanin insanca yasaya bilmesi icin temel ihtiyaclarinin karsilanmasi icin biraz para lazim.
esinin ailesi luks icinde yasayip sen boyle yasayinca kendini enayi gibi hissedersin sonra yavas bosanmayi dusunursun
""""evlenme sakin ana baba buyuk sozu dinle"""""!!!!

Artik zaten imkansiziz.. Beyefendi tum bu olanlara ragmen , yaninda olmama ragmen beni terketti ..
Oh, iyi olmuş. Terketmeseydi hatırım kalırdı. Çok geçmiş olsun. Siz de hayatınıza hiç olmazsa başınızda asalak bir aile olmadan devam edersiniz. Umarım karşınıza ayakları üzerinde duran ve ne kendini ne da karısını ailesine ezdiren bir erkek çıkar.

İnşallah ilerde bende buraya konu açıp iyiki bitmiş diyebilirim.. Hala şu halimle, geri dönse affederim diye düşünüyorum..
Ne olur kendinize bu kötülüğü yapmayın. Ailesinin sizi istememesine şaşırmadım. Siz kocanızı etkileyip onların yeme kapısını kapatırsınız diye korktular. Kurutsunlar oğullarının iliğini.

Aynı fikirde aklım.. Kalbim arada kaldı.. Geçecek bu günlerde.. Ama nasıl geçecek ben bilmiyorum. Hayırlısı buymuş.

Boşver üzmeyin tatlı canınızı kanınızı emeceklerdi yol yakınken ayrılması daha hayırlı kısmetinde inşallah ondan daha hayırlısını Rabbim sana nasip etsin inşallah amin

Tabiki evlenmenizi istemezler kim altın yumurtlayan tavuğu kesmek ister ki. Her işte vardır bi Hayır belki sizin için de hayırlısı budur. Evlilik dışarıdan göründüğü gibi değil maalesef özellikle maddiyat büyük problem. Bugün herşeye katlanırım seviyorum çünkü diye düşünebilirsiniz ama kavgalar başlayınca o sevdiğiniz adamı görmek bile istemeyeceksin

sürekli evlatlarının gözlerinde parası olan adamla evlenilmez
sorunlu bir aile

zaten aşkta hemen biti verir

bence başka birini bul

başka biri şuan söz konusu değil ama..gözüm yeni yeni açılıyor..sanuırım cok mutsuz olacaktım..

Çok böyle var aşkığım diye her türlü olmayacak şartlara razı gösteren sonra hayal kırıklığı ile boşanan yani evlilik için aşk yeterli değil zaten aşkta geçici bir duygu erkeğin karekteri öbemli ne anladım ben sonra ailesi için evlendiğinl ezenden
başka biri şuan söz konusu değil ama..gözüm yeni yeni açılıyor..sanuırım cok mutsuz olacaktım..

Yaşın daha çok genç neden böyle sıkıntılı bir aileye gelin gidiyosun ki nişanlın iyi olabilir ama ailesinin bu durumu evliliğini etkiler

3 ay olcak ayrilali .. Ah kizlar bir mutluyum bir huzurluyum size anlatamam. Dunya varmis dunya. Kendisi de msj atmis kardesime, ablani ozledim ben diye. Annesi de aradi. Benim ego tavan. Eminim pismanlar ama cok uzulyorum onun ilerde karisi olacak insana. Bu aile ile hayat iskenceymis. rabbim dogru yolu gosterdi

İnşallah ilerde bende buraya konu açıp iyiki bitmiş diyebilirim.. Hala şu halimle, geri dönse affederim diye düşünüyorum..

Aynı fikirde aklım.. Kalbim arada kaldı.. Geçecek bu günlerde.. Ama nasıl geçecek ben bilmiyorum. Hayırlısı buymuş.

Bakın ne yazmışsınız. Şimdiki son mesajınız da, oradaki acabayı" tamamladı :)

Hadi geçmiş olsun. Bundan sonra çekirdek aile kavramını gerçekten bilen hayırlı biriyle yaşlanırsınız inşaallah.

O sizden ayrılarak aslında size iyilik yapmış.

Aile ailedir. Her zaman evlatların bir kolu onların üzerinde olmalı. Onlarla evlenen eşlerde bu konuda katı olmamalı.
Ancak böylesi değil.. Genç ve sorumsuz..

bugun aynı konuyu bende açtım aynısnı yaşıyorum şuan maalesef.nişanlım annesi ve ablaı yaşıyor . annesinin emeklisi var ablası çalışmıyor çalışan tek insn nişanlım seneye yazın düğünümüz var ama nişanlım aylık annesnin 1 buçuk milyarlık kartını ödüyor kendi cebine bir lira dahi almıyor..evlilik için birikim yapmıyor anneside oğlum bana verme biriktir demiyor!! ve kart borcu annesinin ve ablasının pahalı mekanlarda yediği yemek kozmatik ve kıyafet alışverş parası sağlık için harcanan borç bile değil. ben bu konuyu nişanlımla konuşcam sende konuş yoksa evlilik çok zor bize

ohhh ne güzel.. adınıza çok sevindim. ayrıca gerideki 11 sayfayı okumadım ama taktir ettim sizi.
çok iyi olmuş çok da güzel olmuş. daha çok gençsin. kimbilir kimler olacak hayatında.
hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…