Sanslimiyim bilmiyorum.. Belki ileride daha buyuk sorunlar olacakti ama su an cok uzgunum mantikla yaklasamiyorum. Beni birdenbire ailece silip atmalarini yediremiyorum.Ne kadar şanslısın şimdi farkında değilsin.
allahin sevgili kuluymussunArtik zaten imkansiziz.. Beyefendi tum bu olanlara ragmen , yaninda olmama ragmen beni terketti ..
İnşallah ilerde bende buraya konu açıp iyiki bitmiş diyebilirim.. Hala şu halimle, geri dönse affederim diye düşünüyorum..allahin sevgili kuluymussun
Oh, iyi olmuş. Terketmeseydi hatırım kalırdı. Çok geçmiş olsun. Siz de hayatınıza hiç olmazsa başınızda asalak bir aile olmadan devam edersiniz. Umarım karşınıza ayakları üzerinde duran ve ne kendini ne da karısını ailesine ezdiren bir erkek çıkar.Artik zaten imkansiziz.. Beyefendi tum bu olanlara ragmen , yaninda olmama ragmen beni terketti ..
Ne olur kendinize bu kötülüğü yapmayın. Ailesinin sizi istememesine şaşırmadım. Siz kocanızı etkileyip onların yeme kapısını kapatırsınız diye korktular. Kurutsunlar oğullarının iliğini.İnşallah ilerde bende buraya konu açıp iyiki bitmiş diyebilirim.. Hala şu halimle, geri dönse affederim diye düşünüyorum..
Ne olur kendinize bu kötülüğü yapmayın. Ailesinin sizi istememesine şaşırmadım. Siz kocanızı etkileyip onların yeme kapısını kapatırsınız diye korktular. Kurutsunlar oğullarının iliğini.
Oh, iyi olmuş. Terketmeseydi hatırım kalırdı. Çok geçmiş olsun. Siz de hayatınıza hiç olmazsa başınızda asalak bir aile olmadan devam edersiniz. Umarım karşınıza ayakları üzerinde duran ve ne kendini ne da karısını ailesine ezdiren bir erkek çıkar.
başka biri şuan söz konusu değil ama..gözüm yeni yeni açılıyor..sanuırım cok mutsuz olacaktım..
İnşallah ilerde bende buraya konu açıp iyiki bitmiş diyebilirim.. Hala şu halimle, geri dönse affederim diye düşünüyorum..
Aynı fikirde aklım.. Kalbim arada kaldı.. Geçecek bu günlerde.. Ama nasıl geçecek ben bilmiyorum. Hayırlısı buymuş.
Merhaba . Çok uzatmadan anlatayım.
Sozlum , 1 seneye kadar evlemeyi dusndgum insan ve ailesi sorunum.
Babası genç ama çalışmıyor. Abisi kendine calisiyor ailesine 1 lira katmışligi yok.
Kardeşleri kuzenleri hep kendine yetiyor.
Eskiden çok iyi bir isi varmış ve bekarmis , ailesine bakiyormus. Ne güzel .
Artik yolumuzu cizyoruz. Eski işinden eser yok. Eski gelirinden eser yok .
Zar zor evlenecegiz belki de .
Ama babası ona rağmen ben bir ise gireyim diyemiyor. Hatta girmiyor bizm birikimimizden yiyorlar.
Annesi hic biraz arttrym oğlum için diyemiyor .hicbir şeyden geri kalmiyor . çok lüks yaşıyor. Artik annem ve babam sozlum için olumlu yorum yapmıyorlar bu da beni çok uzuyor .
Ne yapıtın ne ediyim . ilerde neler yaşarım bilmiyorum . yaşım 22 bu arada .Yorumlarinizi bekliyorum.
3 ay olcak ayrilali .. Ah kizlar bir mutluyum bir huzurluyum size anlatamam. Dunya varmis dunya. Kendisi de msj atmis kardesime, ablani ozledim ben diye. Annesi de aradi. Benim ego tavan. Eminim pismanlar ama cok uzulyorum onun ilerde karisi olacak insana. Bu aile ile hayat iskenceymis. rabbim dogru yolu gosterdi