- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caminin minaresi uzaktan görünür diyesim geldiMerhaba . Çok uzatmadan anlatayım.
Sozlum , 1 seneye kadar evlemeyi dusndgum insan ve ailesi sorunum.
Babası genç ama çalışmıyor. Abisi kendine calisiyor ailesine 1 lira katmışligi yok.
Kardeşleri kuzenleri hep kendine yetiyor.
Eskiden çok iyi bir isi varmış ve bekarmis , ailesine bakiyormus. Ne güzel .
Artik yolumuzu cizyoruz. Eski işinden eser yok. Eski gelirinden eser yok .
Zar zor evlenecegiz belki de .
Ama babası ona rağmen ben bir ise gireyim diyemiyor. Hatta girmiyor bizm birikimimizden yiyorlar.
Annesi hic biraz arttrym oğlum için diyemiyor .hicbir şeyden geri kalmiyor . çok lüks yaşıyor. Artik annem ve babam sozlum için olumlu yorum yapmıyorlar bu da beni çok uzuyor .
Ne yapıtın ne ediyim . ilerde neler yaşarım bilmiyorum . yaşım 22 bu arada .Yorumlarinizi bekliyorum.
Yorumları okuyunca oldukça şaşırdım...
Sözlünüz, babası ve ailesine rağmen hayırlı bir evlat çıkmış. Aksine ben böyle bir adama sırtımı dayarım. Bir şey görmeden bile sevdikleri söz konusu olduğunda kendini ikinci plana atan bir adama, eş olarak biraz destek olunmaya çalışıldığında herkesten iyi kıymet bileceği bence ortada.
Size tavsiyem şu olabilir, evli olmak demek hayatı her şeyiyle paylaşmak demek. Eş adayınız iki eve bakmak zorunda ise siz de karısı olarak çalışır sadece ikiniz için geleceğinize yatırım yaparsınız.
Bu kadar basit aslında...
tamamıyle katılmıyorum dsuncelerıne...Yorumları okuyunca oldukça şaşırdım...
Sözlünüz, babası ve ailesine rağmen hayırlı bir evlat çıkmış. Aksine ben böyle bir adama sırtımı dayarım. Bir şey görmeden bile sevdikleri söz konusu olduğunda kendini ikinci plana atan bir adama, eş olarak biraz destek olunmaya çalışıldığında herkesten iyi kıymet bileceği bence ortada.
Size tavsiyem şu olabilir, evli olmak demek hayatı her şeyiyle paylaşmak demek. Eş adayınız iki eve bakmak zorunda ise siz de karısı olarak çalışır sadece ikiniz için geleceğinize yatırım yaparsınız.
Bu kadar basit aslında...
Bu eşit bir paylaşım olmaz ki? Eşi aile bütçesini umursamayıp anne babası için çalışırken konu sahibi neden tek başına aile bütçesi için çalışsın?
tamamıyle katılmıyorum dsuncelerıne...
oldu ben rızkımdan keseyım alacagımdan eksılteyım ellerı ayakları tutan babaya ve kuzenlere kardeşlere ben ve esım calısıp bakallım...
ben kendımı kullandıramam..helekı oğlunun sırtından gecım etmeye alışmış bır aıleye asla..
anne baba annelık babalık görevını neden evladına yapmıyor pekiiiBaşkalarının yanlışlarına verdiğimiz cevaplar, bizim aslında kim olduğumuzla ilgili çok ilintilidir.
Sizin bakış açısınızdan gidersek; neden bir aile oğlu evlenecek diye birikim yapsın?
Elin kızı gelip rahat etsin diye mi?
Yıllar boyunca kıt kanaat geçinmeyi aileler evlatları için yapınca kabul görüyor da evlatlar yapınca neden ses yükseliyor?
İsteyebilmek ve bir şeyleri hak görebilmek için aynı özveriye sahip olmak ve emek sarfetmek gerekir.
İlk cümlemi tekrar yineliyorum size. Yanlış durumlara verdiğimiz cevaplar bizlerin aslında nasıl biri olduğumuzu gösterendir.anne baba annelık babalık görevını neden evladına yapmıyor pekiii
elın kzı gelsın oğlumuzla evlensın bızede baksın dıyemı?
ılk satırını durmadan neden tekrarlıyorsunuz?İlk cümlemi tekrar yineliyorum size. Yanlşık durumlara verdiğimiz cevaplar bizlerin aslında nasıl biri olduğumuzu gösterendir.
Başkalarının yanlışlarına göre hakeret edecek olursak hak veya hukuktan bahsedemeyiz zaten.
Bir anne ve babanın 'elin kızı' diye tabir edilen bir insan için özzveri yapması normal ama bir evladın ailesine bakması anormal...
Açıkçası ilginç bir yaklaşım..
İlk mesajımı tekrar okursanız ben konu sahibine 'sadece ikinizin geleceği için birikimi siz yapın' gibi bir ifade kullandım. Yani konu sahibesine gidin o aileye bakın demedim.
Sözlüsünün yardımına karşı çıkmamaması gerektiğini, evinde oluşacak olan eksikleri kendisinin de tamamlayabileceğini ifade ettim.
Hele ki kadın 8 Mart'ı devirdiğimiz şu dakikalarda sadece her şeyi erkekten bekleyip de sonra 'eşitlik' kavramını her yerde bağıra bağıra söylemek oldukça ironik.
ılk satırını durmadan neden tekrarlıyorsunuz?
benım kişiliğimimi çözümlüyorsunuz?
on yorumdan dokuzuyla aynı yorumu yapmışım bakılınca..
herseyı zaten erkekten beklensın dıye bır ıddıam yok
ben bır yuva kuruyorsam benım sorumluluğum bırken ıkı olucak anlamına gelır..
evlat heralde ''yerı geldıgınde'' evlatlıgıını yapıcak ilgilenıcek.
ama su konuda annede babada artık vazıferlerını kullanmalılar...
ben yaşadım cunku bunu.
Başkalarının yanlışlarına verdiğimiz cevaplar, bizim aslında kim olduğumuzla ilgili çok ilintilidir.
Sizin bakış açısınızdan gidersek; neden bir aile oğlu evlenecek diye birikim yapsın?
Elin kızı gelip rahat etsin diye mi?
Yıllar boyunca kıt kanaat geçinmeyi aileler evlatları için yapınca kabul görüyor da evlatlar yapınca neden ses yükseliyor?
İsteyebilmek ve bir şeyleri hak görebilmek için aynı özveriye sahip olmak ve emek sarfetmek gerekir.
canim sozlunle evlendikten sonra böyle gitmez elektirik su kira derken yetisemeyecek adam bunalima girer bunalima girincede buna sebep olan ailesine catacak o ailesine catinca aileside sen gelene kadar bizim oglumuz böyle degildi diyecekler bu sefer kötü sen olacaksin . Canim ben bu sorunlarin aynisini yasadim halada yasiyorum kaynanam brnim oglum ben onu büyùttüm oda bana yedirecek diyor.Merhaba . Çok uzatmadan anlatayım.
Sozlum , 1 seneye kadar evlemeyi dusndgum insan ve ailesi sorunum.
Babası genç ama çalışmıyor. Abisi kendine calisiyor ailesine 1 lira katmışligi yok.
Kardeşleri kuzenleri hep kendine yetiyor.
Eskiden çok iyi bir isi varmış ve bekarmis , ailesine bakiyormus. Ne güzel .
Artik yolumuzu cizyoruz. Eski işinden eser yok. Eski gelirinden eser yok .
Zar zor evlenecegiz belki de .
Ama babası ona rağmen ben bir ise gireyim diyemiyor. Hatta girmiyor bizm birikimimizden yiyorlar.
Annesi hic biraz arttrym oğlum için diyemiyor .hicbir şeyden geri kalmiyor . çok lüks yaşıyor. Artik annem ve babam sozlum için olumlu yorum yapmıyorlar bu da beni çok uzuyor .
Ne yapıtın ne ediyim . ilerde neler yaşarım bilmiyorum . yaşım 22 bu arada .Yorumlarinizi bekliyorum.