iki ev gecindirmeye mecbur bir es ...

ailen varlıklıysa ordaki rahatlığı evliliğinde bulamazsan sorun çıkar bak bu kesin. peki ilerde çalışmayı düşünüyor mu yoksa evde mi olacaksınız? bu önemli.. ayrıca ikinizin maaşı da yüksek mi olacak yoksa az mı bu da önemli. bunları göz önüne alarak hareket edebilirisn

eşine sordun mu evlendikten sonra para vermeye devam edecek misin diye peki

bekarken insan anasına babasına elinden gelen yardımı eder, evlendikden sonra da kimin ne olacağı belli olmaz, yine yeri gelir ailelere destek olunabilir ama sizin durumunuz destek değil koskoca bir köstek olur, aman diyeyim.
çalışmıyorlar, bir gelirleri yok, onlar aç dursa içine sinmez, iki eve mümkün değil yetişemez, ayda 5 bin liranın altıyla bile kira-kredi vs. eklenince geçinemiyor insan...

çalışıyorsan bir zaman sonra o sana zor gelecek
ne yazık ki insanın yükü insana ağır, aynı evde de yaşayamıyor artık insanlar çekirdek aile kültürüne alışmış.
ve herşeyden önemlisi sen daha 22 yaşındasın, bu yaşta acelen ne? hem de içine sinmeyen bir hayat için?

Ben olsam evlenmezdim istedigi kadar iyi anlaşıyor seviyor olalım eger evlenmek istiyorsa herkes gibi oda cekecek elini etegini ..
Bunun aksi evlenirsen çileee bülbülüm Allaahhh ^^

sözlünü çok iyi alıştırmışlar bu böyle gider..bence bir daha düşün, böylesine bencil insanlara anne baba diyebilecek misin ileride?

Ben benzer bir durum yasiyorum. Askindan olmuyorsan evlenme. Evleneli 5 sene oldu ama hala borc icindeyiz. Altinlar falan da gitti. Esimi o kadar severim ama bilseydim belki bazi seyler farkli olurdu.

Olmaz. Sizin konunuzun onlarca evresi var:
Söz sırasında istediğim hiçbir şey olmadı.
Nişan sırasında her şeyi kendimiz yaptık.
Düğün için kredi çektik.
Ev ve eşyalar için çok borca girdik.
Kocam ailesine yardım ettiği için gelirimiz yetmiyor geçinemiyoruz.
Kocam benden gizli ailesine para verdi kavga ettik.
Hiç birikim yapamıyoruz.
Hamileyim bebeğe hazırlık yapamıyoruz.

Sizin ilişkiniz tüm bu duraklara (belki arada onlarca başka nahoş durağa) mutlaka uğrayacak. Ben olsam otobüsten yol yakınken iner yaya devam ederdim. Ya da bu otobüs yolculuğuna razı olup gittiği yere kadar gideceksiniz.

Canım ya bu kadar eziyetleri nasıl yaşattılar Allah eşine akıl fikir versin artık tek derdi sen ve doğacak cocuğu olmalı siz yenı yuvs kurdunuz borç harçla nedir gizli para vermeler anlayamadığımi şey ailesi nasıl kabul eder sizin durumumuzu bildikleri halde ? Gerçekten sinir bozucu Allah yardımcınız olsun amin

Artik zaten imkansiziz.. Beyefendi tum bu olanlara ragmen , yaninda olmama ragmen beni terketti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…