- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
değirmenin suyunun kesileceğini anlamış belliki..Guncelleme : Annesi , oglunun hayatina cok mudahil oldugumu dusundugu icin bizi ayirdi..
Beni tek rahatlatan zaten bu dusunce ama cok canim yaniyordeğirmenin suyunun kesileceğini anlamış belliki..
senin için en iyisi olmuş..
ömürleri boyunca sırtınızdan geçinirlerdi..
eşine sordun mu evlendikten sonra para vermeye devam edecek misin diye pekiMerhaba . Çok uzatmadan anlatayım.
Sozlum , 1 seneye kadar evlemeyi dusndgum insan ve ailesi sorunum.
Babası genç ama çalışmıyor. Abisi kendine calisiyor ailesine 1 lira katmışligi yok.
Kardeşleri kuzenleri hep kendine yetiyor.
Eskiden çok iyi bir isi varmış ve bekarmis , ailesine bakiyormus. Ne güzel .
Artik yolumuzu cizyoruz. Eski işinden eser yok. Eski gelirinden eser yok .
Zar zor evlenecegiz belki de .
Ama babası ona rağmen ben bir ise gireyim diyemiyor. Hatta girmiyor bizm birikimimizden yiyorlar.
Annesi hic biraz arttrym oğlum için diyemiyor .hicbir şeyden geri kalmiyor . çok lüks yaşıyor. Artik annem ve babam sozlum için olumlu yorum yapmıyorlar bu da beni çok uzuyor .
Ne yapıtın ne ediyim . ilerde neler yaşarım bilmiyorum . yaşım 22 bu arada .Yorumlarinizi bekliyorum.
Utanmadan hazira mi konacak kp yaş 44 nedir yahu?? Hasta filn değilse. Erkeklerin evde oturmasına tahamülüm yok arkadaşlarBabası 44 yasında
Utanmadan hazira mi konacak kp yaş 44 nedir yahu?? Hasta filn değilse. Erkeklerin evde oturmasına tahamülüm yok arkadaşlar
Canım ya bu kadar eziyetleri nasıl yaşattılar Allah eşine akıl fikir versin artık tek derdi sen ve doğacak cocuğu olmalı siz yenı yuvs kurdunuz borç harçla nedir gizli para vermeler anlayamadığımi şey ailesi nasıl kabul eder sizin durumumuzu bildikleri halde ? Gerçekten sinir bozucu Allah yardımcınız olsun aminOlmaz. Sizin konunuzun onlarca evresi var:
Söz sırasında istediğim hiçbir şey olmadı.
Nişan sırasında her şeyi kendimiz yaptık.
Düğün için kredi çektik.
Ev ve eşyalar için çok borca girdik.
Kocam ailesine yardım ettiği için gelirimiz yetmiyor geçinemiyoruz.
Kocam benden gizli ailesine para verdi kavga ettik.
Hiç birikim yapamıyoruz.
Hamileyim bebeğe hazırlık yapamıyoruz.
Sizin ilişkiniz tüm bu duraklara (belki arada onlarca başka nahoş durağa) mutlaka uğrayacak. Ben olsam otobüsten yol yakınken iner yaya devam ederdim. Ya da bu otobüs yolculuğuna razı olup gittiği yere kadar gideceksiniz.
Ne kadar şanslısın şimdi farkında değilsin.Artik zaten imkansiziz.. Beyefendi tum bu olanlara ragmen , yaninda olmama ragmen beni terketti ..