iki ev gecindirmeye mecbur bir es ...

Konu sahibi konuyu çok eksik anlatmışsınız. Ilk okuduğumda ayrılmalılar diye duşundum ama şu an farklı duşunuyorum.

Babaları zaten bırakıp baska kadına gıtmış 2 kardes de anneye bakıyorlar.Bakmaları da lazım. Bu konuda diğer kardeşin 1 kuruşu geçmiyor yazmışsınız diğer konuda bunun da aksi yazıyordu.
Ama diyorsanız ki çekip giden babaya ve onun cici eşine bakıyor durum çoook çoook değişir.
Herşeyden önce annesine ihanettir bu.

Sorumsuz bir baba var ortada
bir maaşla iki ev geçindirmek kolay değil
hayatınıza yazık etmeyin

anne-babanı dinle..nokta...

Konunu okuyunca bian kendim sandim annemede ikudugumda kizim bunu senmi yazdin dedi 22 yasindayim aynindurumdaydim sozlum ailesine bakiyordu bu yuzden annesi evlenmesini istemedi bitirdi onlarda hepno calismis onlar yemis tani luks onlardada vardi 2 laptoplar 2 plazmalar dokunmatik son model telefonlar ailenin elinde ama bunlarin hepsini sozlum calistigi parayi onlara veriyordu onlaarda sefasini surduler sonuc ayrıldık emin olun sozlunuzle aranizda sorun yoktik ama ilerde aile size cok sorun cikaracak bunu dusunmenizi tavsiye ederim sevgide bi yere kaadar oda baaazen yetmiyor

Seni de çalıştırırlar yavruuum :| yada atıyorum ilerde ev geçindirme derdi derken senin ihtiyaçlarını göz ardı edip onlara verdiği 5 lira bile sana batar gıcık olursun nefret edersin hepsinden

Ne munasebet yaa..
Sizin mesleginiz var mi calisiyor musunuz?
Siz de calisiyorsaniz baya kari koca onlar icin mi calisacaksiniz yanii..
İnsan sevdigi hakkinda olumsuz seyler duymak istemez ama boyle bir evliligi surduremezsiniz..

tatlım evlıllık ıcın yasın cok genc .( lutfen bu kadar erken evlnme.bıraz zıhınen olgunlaşmyı beklemelısın hayata karsı beklentılerın hedefınde tam oturur.babasının saglık sorunu yoksa calısmalı.

haakım olan bır seyı talep edıyorum kısacası(yada umuyorum)

kısacası sana güzel olan bana çirkin. bana çirkın olan sana güzel....

Zorlanırsınız açıkçası. Ailesine sırtını dönemez. Böyle alışmış onlarda. Kesinlikle çok yanlış insan kendi evine bakmalıdır. Ama sizin durumunuzda çok zor. Bence ailenize kulak verin. Yaşınız genç zamana yayın bakın.

Konuyu tam okumadığınızı varsayıyorum.
Konu sahibesinin sözlüsü tüm sülalesine değil, anne ve babasına bakıyor.
Bunda bu kadar büyütülecek olan nedir ki?
Babanın elbette görevi evini geçindirmek ama yapmıyorsa karşılığı evladının da yapmaması asla değil...
Altını çizdiğim yazınızda fikir ayrılığımız zaten çıkıyor.
Bence bunca yıldır cefa çekmiş, belli bir yaşı aşmış insanlar daha rahat yaşamalı.
Biz gençler olarak zaten çalışıp, kazanıp her şeyi elde edebiliriz sağlıklı olduğumuz sürece.
Konu sahibesi de eşi ve kendi için çalışıp biriktirdiğinde sorun kalmıyor.
Bir şeyi yorumlarken lütfen kendi anneniz babanız gibi düşünün.
Böyle bir babaya ben sahip olsaydım, her ne olursa olsun dünya karşımda dursa da anneciğimin hatrına onları aç açıkta bırakmazdım bırakamazdım...
Buradaki her yorum yazan kadının da konu kendi ailesi olunca aynı şeyi yapacağına eminim.

Bence bu aileye hiç bulaşmayın. Sonra gün gelir 3 maaşın girdiği eve 100 liralık vantilatör alamaz, sözlünüzden isterler :) Kendimden biliyorum :)

Konuştum sozlumle .. Evlendikten sonra tabiki kendimizi zor gecindiririz merak etme dedi . bilemiyorum ama inanasim geldi . artik bir zahmet cekiliversinler . babamda isterse 5 lira getirsin eve bizim için sorun olmaz , para mühim degil insanlığı mühim ama sadece sana yetirsin ailesine ihtiyac dahilinde yine yardim etsin ama çalışıp parayı gidip onlara vermesin diyor , hakli da .. Ben son sınıf üni ogrencisyim isim hazır ailem varlıklı benim kendi gelecegimle ilgili kaygım yok şükür . fakat ileride bu durmlar canımı sıkar mi bilemiyorum..

siz çalışıyor musunuz

ilerde büyük ihtimal kendi maasıyla onlra yrdm eder sizin maasla da gecinmeye calısırsınız boyle konular burda çok var en güzeli parayı bağlamanız araba ev fln alın para olmayınca yollayamaz baba da bir iki ay baktı para yok mecbur bir iş bulur..

Hayırsız babayla iş çok zor. Allah kolaylık versin konu sahibine ne diyeyim. Benim de kayınpederim değil kendi babam aynı konumda sorsan sabahtan akşama kadar çalışıyordur ama aradığında karısının , karısının çocuğunun vs. sesleri vardır hep etrafında sonra da bana nafaka parası verecek para bulamaz. Sevmiyorum böyle eş olacak baba olacak konuma gelmeden bunlara sahip olan insanları .. Çok sinir bozucu , konu sahibi siz de lütfen çat diye çocuk yapmayın biraz bekleyin bakalım iyi bir eş olabiliyor mu görün çünkü bir evin içinde yaşamak sevgili olup mesajlaşmaktan haftada bir iki buluşmaktan inanın çok farklı. Allah hepimize kolaylık versin ne diyeyim .. Hakkımızda hayırlısı

Evlenme ya neden evleniyorsun yaşın bu kadar gençken hemde?? Unutursun kimse aşktan ölmüyor, dayanamazsın milletin lüksüne çalışmaya başladığın zaman.

Ailenizin varlıklı olduğunu neden belirtme gereği duydunuz ki ? Hani benim ailemin geçim sıkıntısı yok ben destek çıkmayacağım , eşim de kendi ailesine destek çıkmasın mı demek istediniz ?

Ailenizin varlıklı olduğunu neden belirtme gereği duydunuz ki ? Hani benim ailemin geçim sıkıntısı yok ben destek çıkmayacağım , eşim de kendi ailesine destek çıkmasın mı demek istediniz ?
Hayir .. Skntim paradan çok düşüncesizlik.. O yuzden belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…