- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ah sorma canım o doğumdan sonra çok sıkıntılarım oldu.o yüzden sezeryan olcamCanım ben 2018 ağustos anneleri başlığından hatırlıyorum senin ne kadar zor bir doğum yaptığını
Allah yardımcın olsun diyorum, benim tek çocuğum var ikinciyi istemem açıkçası, çok zorlanacağıma eminim. Allah olmayanlara versin.
Ah sorma canım o doğumdan sonra çok sıkıntılarım oldu.o yüzden sezeryan olcam
Sağol canım inşallah,ilk 1 ay annem gelir sonrasında yalnızım Allah yardım eder mutlaka.şimdiden benimsedim bebişimievet eminim travma olmuştur sende, allah kolaylık versin. Canını fazla sıkma, beraber büyürler inşallah yalniz değilsindir bakim konusunda
Bende seni merak etmiştim kan falan verdiniz mi ne kadarlıkmış bebişSağol canım inşallah,ilk 1 ay annem gelir sonrasında yalnızım Allah yardım eder mutlaka.şimdiden benimsedim bebişimi
Aminn saolun. Surekli etkinlik pesindeyiz. Artik tahta olanlar az geliyor normal yapbozlara gectik, baskı yapmayi resim yapmayi cok seviyor ama birlikte yapmayi tabiO da ilgi isteğini bu şekilde dile getiriyor. Onu meşgul edecek oyunlar icat edin. Boyama kitapları, tahta yap bozlar.. Yaşına uygun yapabileceği şeyler vardır. Siz bebeği emzirirken bir yandan birlikte 'bul tak' oynayabilirsiniz..
Allah kolaylık versin.. Sağlıkla büyüsünler..
Doktor kan tahlili istemedi canım,direkt ultrasona aldı ultrasonda 5+0 çıktı.bebeği görmedik daha 20 gün sonra gel dediBende seni merak etmiştim kan falan verdiniz mi ne kadarlıkmış bebiş
Hadi bakalım hayırlısı insallahDoktor kan tahlili istemedi canım,direkt ultrasona aldı ultrasonda 5+0 çıktı.bebeği görmedik daha 20 gün sonra gel dedi
Evet aileleri ne kadar sık görürlerse o kadar bagli oluyorlarBenim de aileler vardı ama sık göremediği için durmadı. Beni istiyor. Sen o açıdan şanslıymışsın
Gerçi benim oglan babası ile bile durmuyor. Ne anacı cocuk, anlamadım gitti
Bende gurbet elde yalnızım, üstesinden geliriz evelallahArkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun.maalesef yanımda bana destek olabilecek kimse olmayacak.eşimin mesleğinden ötürü Doğuda yaşıyoruz 5 senedir.bir buçuk yıl daha buradayız.kendim bakıcam çocuklarıma inşallah.dün öğrendiğimde çok afalladım ama bugün alıştım.benimsedim bile inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim.bu sürede kızımla daha çok vakit geçirmeye çalışıcam.evet çok zor olucak Eminim ki ama başka çarem yok.inşallah bu günlere güldüğüm günlerde gelir.bi taraftan ohh iyi oldu ikisi bir büyür birdaha çocuk defterini kapatırım diyorum.bi taraftan da bu gurbet elde tek başıma nasıl yapıcam diyorum.ama alışırım illa ki el mahkum çocuklarım bana muhtaç olucak alışmak zorundayım yani.önümüzdeki 3 seneyi atlatsam yeter sanki
Eğer maddi sıkıntınız yoksa yarım gün bir yardımcı alabilirsiniz. Siz çocuklarla ilgilenirken temizlik, yemek yapar. Arada o çocuklara bakar siz bir duş, bir nefes alırsınız... Tekrar tayin olana kadar böyle idare edersiniz.. Olmayacak şeyler değil, yeter ki sağlık olsun.Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun.maalesef yanımda bana destek olabilecek kimse olmayacak.eşimin mesleğinden ötürü Doğuda yaşıyoruz 5 senedir.bir buçuk yıl daha buradayız.kendim bakıcam çocuklarıma inşallah.dün öğrendiğimde çok afalladım ama bugün alıştım.benimsedim bile inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim.bu sürede kızımla daha çok vakit geçirmeye çalışıcam.evet çok zor olucak Eminim ki ama başka çarem yok.inşallah bu günlere güldüğüm günlerde gelir.bi taraftan ohh iyi oldu ikisi bir büyür birdaha çocuk defterini kapatırım diyorum.bi taraftan da bu gurbet elde tek başıma nasıl yapıcam diyorum.ama alışırım illa ki el mahkum çocuklarım bana muhtaç olucak alışmak zorundayım yani.önümüzdeki 3 seneyi atlatsam yeter sanki
Bir kere birlikte yapın, sonra görev verin, kendisi bitirsin :) oğlum da çok aldırdı bize yapboz ama hiç tek başına bitirmedi sağ olsun, hep bize kitlerdi. Sonra zaten legolara sardı, bıraktı yapboz yapmayı. Legolar sonsuz aşkımız, boy boy, çeşit çeşit. Benim için bir şeyler icat ediyor falan :) mutfak robotu yapacaktı en son, benim yerime mutfakta yemek yapıp bulaşık yıkayacaktı.. Kardeşine de gösteriyor icatlarını. Önceden dokunmasına izin vermezdi, şimdi paylaşıyor çok şükür :)Aminn saolun. Surekli etkinlik pesindeyiz. Artik tahta olanlar az geliyor normal yapbozlara gectik, baskı yapmayi resim yapmayi cok seviyor ama birlikte yapmayi tabi
Ben de merakla bekliyorum, insallah4 yaş kardeş kıskançlığının doruk noktasına ulaştığı yaştır:/ umarım sizin kızlar da uyumlu hale gelir en kısa sürede
Benim büyük oğlum aynı anlattığınız gibi.Benim en büyük korkum şuan 2. hamilelik, her ay aynı stresi yaşıyorum acaba mı diye (istemediğin şeyler genelde başına gelir ya insanın o hesap) Korunarak hamile kalanları da gördükçe aşırı korkuyorum. Çünkü aşırı aşırı zor olduğunu tahmin ediyorum ki oğlum 2,5 yaşında, bebekliğ dahil çok zor. Çalışıyorum eve geliyorum evi süpürüp siliyorum daha sırtımın teri kurumadan tekrar salona dünüyorum her yeri kırıntı yapmış bildiğiniz eziyor, üzerinde araba sürüyor, tükürüyor yerlere bir de ''anne gel bak ne yaptım'' diyor.
Uyku konusu hüsran 02:30 yat oğlum diye diye saat 03:00 oluyor. Sabah işe gideceğim, resmen zombi modunda yaşıyorum. Dışarıda da aynı genelde gerim gerim geziyoruz sürekli ağladığı için. Sadede gelirsek çocuğa göre değiştiği konusunda size katılıyorum..
Bu yorumu okuduğum için inanılmaz mutlu oldum:)Evet benim
2. Çocuğu da oğlum kardeşsiz kalmasın diye yaparım sanırım şartlar elverirse. Çok bakıyor çünkü çocuklara üzülüyorum :/
İnşallah ablacım sağolasınHayırlı olsun ablacım ❤
Bir tanıdığımız bebeği 8 aylıkken hamile kalmıştı , ikinci bebeği doğduktan sonra biraz zorlandı ama toparladı çok şükür :)
Sen de yapabilirsin , bakabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?