İki Çocuklu Adam

Niye anlamadin? Baska bir toplumda yasamiyorsan bosanmis kadin hele cocuklu kadin istemez kimse bekar ya da bosanmis ogluna kolay kolay. Ha hakli yonleri var istememekte cocuk varsa sorumluluk omur boyu oluyor..ama istemiyolar yani
Öyle birsey mi var ya... Farkli bir toplumda mi yasiyoruz? Ben şu an evlenmek istesem kimse birsey demez. Bu genellemeyi nereden uydurdun? Bir sürü örnek gösterebilirim sana ikinci evliliğini yapan kadınlarımıza örnek. Burada bile var bu örneklerden. Hatta bosanmis coluklu cocuklu olup bekar bir adamla evlenenler de var. Böyle genellemeler doğru değil. Bir arkadaşımın iki çocuğu var ve hiç evlenmemiş birisi ile görüşüyor, adamın ailesi de sorun etmiyor. Kimse cocuklu kadin istemez de nedir ya? Aksine kadinlar kolay kolay boşanmiyor şiddet gördüğü halde bile. Çocuklar var diye katlanıyor hep. Eski eşinden cok çeken ya da aldatilan kadinlar aynı şeyleri yaşama korkusuyla ikinci evliliği düşünmüyor. Yoksa köyde kentte ikinci evliliğini yapan kadınlarımız var. Dayım eşi mesela, dayımın ilk evliliği ama eşi kendisinden 20 yaş büyük ve kadinin ilk eşinden bir oğlu var. Bir sürü örnek verebilirim. Kadinlar kulübünden tanıdığım birisi mesela. Bir kızı var. İkinci evliliğini yaptı bosanmis cocuklu bir adamla gecen sene ve şu an hamile, cok da mutlular. Eski eşim mesela.. bosanmis oğlu olan bir kadınla birlikte şu an, bu yaz ikisi de çocuklarını tanıştırdi, beraber tatil yapmislar. Böyle genellemeler yapmak doğru değil.

Son düzenleme:
Akıllarda tek soru bizim çaycı abi gibi değildir umarım. Bazıları mesela bölümde tek kişi ben müdürüm diyor

Bu kadın yaşı çok genç bence kendine uygun biriyle olmalı diyorum
Bu adam zaten fiyasko
Geçmişini saklıyor
Aynı zamanda çocukları olması parasız olması manevi anlamda da kadını kandirmasi hepsi yanlış.
Diğerleri doğru bile olsaydı bence bekar çocuğu olmayan kadın bu kadar genç yaşta ise kesinlikle kendine uygun çocuksuz adamla evlenmeli diye düşünüyorum.
Niye iki çocuğun sıkıntısını çeksin?
Bu adam hadi diyelim dürüst olsun yine zor.
Aynı devam eden evlilikte olan çocuklarla bu duurm aynı değil.
Adam belli yaşa gelmiş ve herşeye doymuş bence niye bu saatten sonra ağlama çeksin
İlk çocuk olsa bence daha hevesli olurdu.

Konu sahibi sadece işine gelen yorumlara cevap yazıyor yazmış.

Kizlar siz kabul eder miydiniz sevgiliniz eski eşinin evine gidiyor çocukları görmek için ve eski eşin sizden haberi yok . ( Ben kabul etmeyecegimi yazmıştım biri de beğenmedim atmisti içimde kaldı )

Size yine beğenmedim demiş. 100 yorum yaptım üslup güzel olmayana cevap vermicem demiş beni beğenmedi !!!

Eski eşi madem bu kadar kötüyse dışarıda bir iki saat çocuklarla vakit geçirebilirdi. Ama konu sahibi tutku ve aşkına çok güvendiğği için yollayabiliyor.

Bence yol yakınken ayrılın. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Siz kendi çoçuğunuzu istediğiniz koleje öteki çocuklarının masrafı yüzünden yollayamayınca gerçekler çarpar yüzünüze.

Size yine beğenmedim demiş. 100 yorum yaptım üslup güzel olmayana cevap vermicem demiş beni beğenmedi !!!
Bana beğenmedimi başkası atmış konu sahibi beğenmiş ama hiçbir yorumuma cevap yazmamış bu beni üzdü

Nedense bu tarz evliliklere sıcak bakmıyorum. Maddi olarak sorun olmazsa tamam ama şu an bile bu konu canını sıkıyorsa ileride emin çok daha fazla sıkacak. Erkekse sünnetleri var, okul, kurs, düğün hiç bitmeyecek.
Aranızdaki yaş farkı şuan kendini belli etmiyor ama 10 sene sonra belli edecek. Aşk gelip geçici bazen mantıklı olmak lazım.

Niye anlamadin? Baska bir toplumda yasamiyorsan bosanmis kadin hele cocuklu kadin istemez kimse bekar ya da bosanmis ogluna kolay kolay. Ha hakli yonleri var istememekte cocuk varsa sorumluluk omur boyu oluyor..ama istemiyolar yani
Ben konu sahibine şunu söylemek istedim. Konu sahibi gibi 28 yaşında olsam ve ilk evliligim olsa ben o topa girmezdim deyim yerindeyse. Kendim gibi bekar, evlilik heyecanını ilk kez yaşayacak biriyle evlenirdim. Hayata beyaz sayfayla başlamak var, bir de bir sürü pürüzleri ya da ne biliyim problemleri olan bir adamla başlamak var. Evlilik sevgililik gibi değil ki. Bu adamın iki çocuğu var. Yani zaten adamin üzerinde sorumlulukları var. Adamın hayatı hep konu sahibiyle olmayacak. Adam hafta sonları ve tatillerinin bir kısmını çocuklarıyla geçirecek, hafta içi ve geri kalan kısmını da konu sahibiyle. 28 yaşında sırf sevdim aşık oldum diye bunca şeye katlanmak istemem ben böyle bir adamla evlenip.

Son düzenleme:

yaa o bakire isteruk kızoğlankız isteruk algısı çoğu köyde dahi kalmadı. köyü aşağılamıyorum sadece genelde orada gelenek vs daha önemli olduğundan daha tepkili kesim olduklarından yazdım.
insanlar artık mutluluğa odaklı.
eğer yüz kızartıcı bir durum yoksa boşanmış çocuklu kadını da kabul ediyorlar.

Evli olanlara bir sormak lazım aşk var mı diye?(Hele büyük bir aşk )
Sevgi, saygı, güven, anlayış bunlara sahip olan evliliği yürütüyor da çok büyük aşkı olan 2 3 sene aşkı kalmış mı gözden geçirmek lazım..
Hele güven o çok mühim. Bu kişi ile bu kelime hep noksan kalır..

sizden o ışığı alamadım ama inşallah burada yazılanları ciddiye alırsınız. Ben ailenizede çok suç buluyorum. Siz sizi içine ittikleri durumu güzelllemeye çalışıyorsunuz ama normal değil destekledikleri şey. Bunun modern olmakla falan alakası yok. Burada sorun abisi yaşında ve 2 çocuklu adamla gelecek planları yapmaya çalışan kızlarına destek çıkmaları. Aklı başında hiçbir ebeveynin bunu yapacağına ihtimal vermiyorum.Bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…