- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
-
- Konu Sahibi HuzurluMemure
estagfurullah. Döneceğimiz kesin belli olduğu için ve her hafta sonu kalacağımız için mecbur açılacak ev. Kayınvalidemin evi 2 oda. Biri yatak odası biri salon orda kalamayız E her hafta benşim annemler de de kalamayız e bir oğlan tam takır düzmek istiorlar. Ben kendi adıma en az eşyayı almak istiyorum az ama güzel o yüzden şimdilik minimum nasıl almalıyım bir fikrim de yokBence ankarada ev açmak bilemedim gerek yok gibi 3 sene diyosun ankaradaki ev sizinmi iki kira mı vereceksiniz ben olsam ankaraya taşındığımda dizerim o evimi 3 senede neler değişir kusura bakmayın böylede işinize karışır gibi oldu fikrimi söyledim.
Kendi işyerleri var eşimin o da takip etmek durumunda malesef. Ankaraya sırf benim için geliyor o yüzden gitmek zorundayız. Kiraya çıkacağız o yüzden en az zararla atlatmaya çalışıyorum.wow neden her haftasonu memlekete gideceğiz diye şartlanıyorsunuz?
çok zor olacağının farkında mısınız?
3 yıl dediğiniz de insan hayatında kısa bir süre değil bu arada. kaplumbağalar gibi 200 yıl yaşamıyoruz neticede.
O da olabilir fakat onda da Ankara da eşyalı ev demek 1200-1300 kira demek. Memleketimdeki evime en az ne almam lazım onun hesabını yapamıyorum bilenlere danışıyorumNeden eşyalı 1+1 ev tutmuyorsunuz?Valizinizi alır gidersiniz.
Evet tam istediğim aradığım cevap oldu :)benim 3 tane nevresim takımım var.
sürekli değiştirerek kullanıyorum.
dikkat edin de bu işin sonu eşiniz orada siz ankarada, haftasonları da ankaraya siz gideceksinize dönmesin.Kendi işyerleri var eşimin o da takip etmek durumunda malesef. Ankaraya sırf benim için geliyor o yüzden gitmek zorundayız. Kiraya çıkacağız o yüzden en az zararla atlatmaya çalışıyorum.
Evet haklısınız bir de herkesin gönlü olsun diye uğraşınca zor oluyordikkat edin de bu işin sonu eşiniz orada siz ankarada, haftasonları da ankaraya siz gideceksinize dönmesin.
neyse hayırlısı olsun diyelim madem.
ama yine de 3 yılı kısa bir süre olarak görmeyin diye ısrar edeceğim.
Uzun bir süre, planlı olursanız ve herkes sözüne sadık kalırsa belki sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.
Evet tam istediğim aradığım cevap oldu :)
Evet haklısınız bir de herkesin gönlü olsun diye uğraşınca zor oluyor
Neden baska yerde ev acıyorsunuz anlamadım 3 yıl az degil neden iki kira ödüyorsunuz ? İki ev dizmek ne kadar yıpratıcı olur sizin icin farkindamisinjz ? Ankara'da esinizle birlikte mi yasayacaksınız yoksa is dolayisiyla hafta ici ayrı kalacağınız icin mi iki ev acıyorsunuz ?çok kalacağım derken 3 sene ankaradayım ama her hafta sonu memleketimize gideceğiz. Normalde alınması gereken nevresim takımları kaç tane :)