- Konu Sahibi kircicegi2011
-
oluyor ama sana en son yazılan çıkıyor seninde konuşman çıkmıyorki... sen çevrimdışı iken karşıdan yazılanlar çıkıyor!!!
uff aman neyse kafam karıştı hatırlamıyorum öyleydi sanıyorum bir denemek lazım biri yazarken pat diye kapatayım bakalım ne olacak :)
ama sadece karşı tarafın yazdığı çıkar,karşılıklı yazışmış olsalar,sonradan bunun ekrana çıkmasına ne gerek var ki,zaten orda yazıyo çevrimdışı anlık ileti aldınız diye.haaaa anladım ben olayı :)
şimdi msn yazışıyorsun tamam mı canım karşı taraf tam sana bişey yazarken oturumu kapatıyorsun.. sonra msn i başka bir zaman tekrar açınca hem msn in bir sayfası war o açılıyor eğer kapatırken almadığın cewap warsa o ekrana pat diye çıkıyor :) oluyor bu ewet :)
Evet arkadaslar siz çevirimiçi degilken karsi taraf bisiy yazsa, veya o tam yazarken siz msn'i kapasaniz, ilk actiginizda karsiniza karsi tarafin yazdigi yazi çikar. Fakat sizin eski yazdiklariniz çikmaz dediginiz dogru. Ben de buna takildim cunku bu onemli belki de bir yanlis anlasilma var bilemiyorum. MSN'den az çok anlarim, kirciceginin dedigi sekilde ileti almasi mumkun degil... neyse kircicegi nerelerde durum nedir hala haber yok...
çıldırıcam benim evliliğim sallantıda küçük bi depremde3 yıkılacak gibi emaneten duruyo yerinde kocama güvenmiyorum anlatsam roman olur ve hala duruyorum yanında sanki bulunmaz hint kuması.
Bence kızılca kıyamet koptu ondan giremiyor.
İyi olduğunu umuyorum, inşallah iyidir.
Bi de bayram tatilinde ne iş seyehati anlamadım ben...[/QUOTE]
bende aynen buraya takıldım...üstelik hava atmak için böyle bir muhabbet olmaz....
o ağızında olan erkek zaten eşinin yanında da konuşur...kısacası
erkeklere güven olmaz...alem yaptım dese hava attı diycem ama alem yapmak istiyorum
yer neresi bilmiyorum yer göster der şekilde konuşmuş eşi arkadaşı ile...
Arkadaslar hepiniz ayni seyi sormussunuz kircicegi arkadas zaten bu duruma cevap vermis,
ama ben yinede hatirlatayim.
Msn plus yuklu ise hem bir kac degisik msn adresini ayni anda ayni bilg acabilir,
eski konusmalari hem kendi yazdiklariniz hemde karsi tarafinkini okuyabilirsiniz.
Yani diger oturum acisinizda karsiniza cikar.
Bu konuda bi sorun yok yani, herkes buraya takilmis ama zaten cevap vermis arkadasimiz.
bende de msn plus yüklü ama ben çevrimdışı olunca biri birşey yazdıysa açtığımda sadece o kişinin yazdıklarını görüyorrum zaten eski yazılanları görmenin imkanı yok sistem öyle kaydetmiyor ki ancak nasıl lur geçmiş sohbetlerim bölümüne girilir o da açıksa tabii oradan görülğr bilgisayarın başka bir dosyasında. Çünkü şöyle, zaten siz çıkınca pencerenizi kapamış oluyorsunuz ve oturum kapanıyor böylece yazdıklarınızda kapanan oturumla birlikte gidiyor. Yeniden msn açınca siz çevrimdılı olduğunuz andan sonra karşı tarafca yazılanlar görülür bu herzaman böyledir yanii arkadaş hotmail hesabı felan demiş hotmail ile alaksı ne ki bunun. Neyse henüz gelmemiş bakalım neler oldu söyledi mi acaba..
aynen, tüm diyalogu ben buzamana kadar görüldügünü hic görmedim.sadece kayitlarda hepsini görebiliyoruz. tamam takildik bu konuda fln ama öyle yazdigi icinde kircicegi arkadasimizin, sanki insanin aklina fake bir üye diye aklimiza gelmiyo degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?