Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

yok bugünde gelmemiş kıçiçeği,

bişi sorucam cinsel hayatınız nasıl dı ? herşey yoluna girmişmiydi
yani belki seni gerçekten çok seviyor sana kıyamıyor ve bu ihtiyacını karşılamak için başkalarına gidiyor olamazmı,
erkeklerin aldatma sebebi cinsellik ya o bakımdan soruyorum

oluyor ama sana en son yazılan çıkıyor seninde konuşman çıkmıyorki... sen çevrimdışı iken karşıdan yazılanlar çıkıyor!!!

uff aman neyse kafam karıştı hatırlamıyorum öyleydi sanıyorum bir denemek lazım biri yazarken pat diye kapatayım bakalım ne olacak :)

uff aman neyse kafam karıştı hatırlamıyorum öyleydi sanıyorum bir denemek lazım biri yazarken pat diye kapatayım bakalım ne olacak :)

Evet arkadaslar siz çevirimiçi degilken karsi taraf bisiy yazsa, veya o tam yazarken siz msn'i kapasaniz, ilk actiginizda karsiniza karsi tarafin yazdigi yazi çikar. Fakat sizin eski yazdiklariniz çikmaz dediginiz dogru. Ben de buna takildim cunku bu onemli belki de bir yanlis anlasilma var bilemiyorum. MSN'den az çok anlarim, kirciceginin dedigi sekilde ileti almasi mumkun degil... neyse kircicegi nerelerde durum nedir hala haber yok...

Hayir anlamadigim sen kendne iskence ediyosun onunda orda keyfini bozmuyorsun, madem soyle icindekieri yuzune tlfnu kapat ulasamasin sanada gorsun gununu !!! gelince ne degisecek suydu buydu diyecek bence hemen direk tlfda solemeneden yanayim!

ama sadece karşı tarafın yazdığı çıkar,karşılıklı yazışmış olsalar,sonradan bunun ekrana çıkmasına ne gerek var ki,zaten orda yazıyo çevrimdışı anlık ileti aldınız diye.

benim başıma çok geldiği için bu konuda bi fikrim var,en gelişmiş msn sürümünde bile,yazışıldıktan sonra,oturum kapatılıp açılınca,eski iletinin gelmesi çok gereksiz,sanmıyorum öyle bişey olsun,belki açık unutmuştur ama konu sahibi kendisinin açtığını söyledi,yada ileti geçmişini gördüm demedi.

çıldırıcam benim evliliğim sallantıda küçük bi depremde3 yıkılacak gibi emaneten duruyo yerinde kocama güvenmiyorum anlatsam roman olur ve hala duruyorum yanında sanki bulunmaz hint kuması.

çok kötü bir durum gerçekten. Ama arkadaşlarında dediği gibi çevrimdışı olursanız açtığınızda sadece karşı tarafın siz çevrimdışı olduğunuzda yazdıkları çıkar diğer önceki konuşmalar çıkmaz onlar zaten msnden çıkınca gidiyor ama karşı taraf yine yazıyor onlar çıkıyor sadece. Belki yanlış anlaşılma vardır sadece karşı taraf yazmıştır bunları öncesini görmesinin imkanı yok çünkü. Ben olsam bir şekilde sabreder takibe alırdım farkettirmeden hem madem msn şifresini de biliyormuş. Şimdi dese bile eşi inkar edecek öylesine dedim şaka yaptım diyecek felan yine kurt kalacak içinde ayrıca eşide temkinli davranacak birşey yakalaması zor olacak yanii. Ama böyle yaşamakta çok zor hep tetikte. Ben eşimin msn felan adreslerini hiç bilmem çünkü yapacak adam başka msn adresi alır başka tel numarası alır yine yapar yani içinde varsa engel olamazsın umarım yanlış anlaşılmadır 2 aylık evli adam neden aldatır karısını anlamam ki..

bebeğim msn ile bir görüşme yaparken kapattırsan,sonraki ilk açmanda karşı tarafın sana yazdığı ama sen kapattıgın için gelemeyen msj gelir anında.
ama sadece karsı tarafın son yazdıgı gelır.
sen ıkı tarafın dıyologunu gördün ben anlamadım.:26:

Arkadaslar hepiniz ayni seyi sormussunuz kircicegi arkadas zaten bu duruma cevap vermis,
ama ben yinede hatirlatayim.
Msn plus yuklu ise hem bir kac degisik msn adresini ayni anda ayni bilg acabilir,
eski konusmalari hem kendi yazdiklariniz hemde karsi tarafinkini okuyabilirsiniz.
Yani diger oturum acisinizda karsiniza cikar.
Bu konuda bi sorun yok yani, herkes buraya takilmis ama zaten cevap vermis arkadasimiz.​

Bence kızılca kıyamet koptu ondan giremiyor.
İyi olduğunu umuyorum, inşallah iyidir.
Bi de bayram tatilinde ne iş seyehati anlamadım ben...

Son düzenleme:

bende de msn plus yüklü ama ben çevrimdışı olunca biri birşey yazdıysa açtığımda sadece o kişinin yazdıklarını görüyorrum zaten eski yazılanları görmenin imkanı yok sistem öyle kaydetmiyor ki ancak nasıl lur geçmiş sohbetlerim bölümüne girilir o da açıksa tabii oradan görülğr bilgisayarın başka bir dosyasında. Çünkü şöyle, zaten siz çıkınca pencerenizi kapamış oluyorsunuz ve oturum kapanıyor böylece yazdıklarınızda kapanan oturumla birlikte gidiyor. Yeniden msn açınca siz çevrimdılı olduğunuz andan sonra karşı tarafca yazılanlar görülür bu herzaman böyledir yanii arkadaş hotmail hesabı felan demiş hotmail ile alaksı ne ki bunun. Neyse henüz gelmemiş bakalım neler oldu söyledi mi acaba..

aynen, tüm diyalogu ben buzamana kadar görüldügünü hic görmedim.sadece kayitlarda hepsini görebiliyoruz. tamam takildik bu konuda fln ama öyle yazdigi icinde kircicegi arkadasimizin, sanki insanin aklina fake bir üye diye aklimiza gelmiyo degil..

Arkadaşlar konuyu açan kişinin bahsettiği şey msnde mümkün. Bende msnde konuşurken kapattıktan sonra birşey yazdıysa karşı taraf çevrimdışı gelen iletide önceki yazdıklarımızı da okuyabiliyordum. Eğer ileti geçmişi kaydediliyorsa bu mümkün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…