• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

Msn konusmasi kaydedilse dahi msn'i ilk actigimizda karsimiza o konusma penceresi çikmaz ki. Siz "ileti geçmisi''ni mi okudunuz? Ilginç bir durum ve onemli bir durum bu.

Esiniz size zaten sifresini, adresleri herseyini vermis, demekki çekindigi bisiyler yok. Siz telefonda arkadasinizin esi onu aldatiyor dediginiz zaman boyle bir seyin çirkinliginden bahsetmis size. Bunlar olumlu seyler. Anlattiklariniza yani size karsi olan, ilgi, alaka, sevgi ve guzel sozlere bakilirsa aldatmis veya aldatacak birine benzemiyor. Diger yorumcu arkadaslarin dedigi gibi arkadasina hava atmak(!) için soyleme ihtimali yuksek. (Namussuzlukla ovunuyor insanlar maalesef bu devirde, esiniz için demiyorum genelde durum bu)

Esiniz geldiginde onunla konusurken sakin olun çunku, gerçekte boyle birsey oldugu kesin ve ispatli degil. Ortada boyle bir sey yoksa bu iddia iliskinizi çok fazla yipratacaktir. Sorarken dahi çok dikkatli ve ona guveniniz zedelenmemis gibi davranin bence. Hiç birsey net degil, içinizde kin ve nefret biriktirmeyin... Gelismeleri ve guzel haberleri bekliyoruz Allah yardimciniz olsun.

Karşınıza alıp konuştuğunuzda ne olacak
Size yalan söylemiyecek , inkar etmiyecekmi sanıyorsunuz?
Ooo konuştuğunuz dakikada aklından bin tane yalan geçer eşinizin
Ben olsaydım , biraz uzaklaşırdım , kime nereye gittiğimi söylemezdim
Uzaklaşmak size iyi gelirdi.

su an isdeyim burda bile isimi aksatmaya basladim.Isimi dogru düzgün edemiyorum. Bence hava atmak icin degildi, ve soran bir arkadas olmus hala esim birsey anlamadi. Bilmiyorum arkadaslar.

Merhabalar kırçiçeği,
en başından sonuna kadar tüm yazdıklarını ve yapılan yorumları okudum. katıldıklarım da oldu, inanmak isteyip inanmadıklarımda. msn'deki yazışmaları ilk okuduğumda bende senin gibi gırgır bir muhabbet ortamı olduğunu düşünmedim. hem daha ne desindi? illa ortamı gözlerimizle gördüğümüzde mi kanaat getireceğiz?
ben yorum yapan tüm arkadaşların iyi niyetlerinden zerre kadar şüphe etmiyorum. dile getirilmesi zor bazı şeylerin.

ama malesef ki diğeri de bir ihtimal elbette. açıkçası ben senin kadar sabırlı olamazdım öncelikle bu açıdan seni tebrik etmem gerekir. dayanamaz dolu dizgin giderdim üstüne öğrendiğim anda. sen oldukça olgun ve akıllıca bir durum sergilemişsin. bu açıdan avantaj sende öncelikle bunun kıymetini bil.

anladığım kadarıyla eşinin gelmesine daha 3 gün var. ve maalesef bu 3 yıl gibi gelecek sana. geldiğinde cebinde hazır bahanelerle gelmiş olmayacak ve illaki bu durumu netliğe kavuşturacaksınız. aslında birde işin acı yanı şu ; diyelimki muhabbet olsun-hava olsun diye yazdım dedi. sende ikna olduğun için değil, inanmak istediğin için inanacaksın ona. ve diyelim ki atlatacaksınız bu süreci..

peki daha sonra.. hep içinde aklını ve kalbini kurcalayan bir şüphe kalmayacak mı? ya öyle değilse diye?
artık en ufak bir rüzgardan nem kapmayacak mısın? normalde şüphelenmeyeceğin ufak şeylerden bile işkillenmeyecek misin?

biliyorum çok şom ağızlı gibi oldum. eğer seni üzdüysem de lütfen beni affet. empati yapıp kendi başıma gelseydi neler hissederdim sorusuna cevap arıyorum bende. (Allah korusun)

öyle yada böyle arkadaşım. her türlü ihtimalde de durum can sıkıcı görünüyor. en azından bundan sonrası için.

bu arada benim aklıma takılan birşeyi sormadan edemeyeceğim;
eşine çok güvendiğinden ve zerre kadar şüphe etmediğinden bahsetmişsin. peki neden o yokken msn'sini açma ihtiyacı hissettin merak ettim?

Son düzenleme:
msnde sadece yazan kisininki gelir ama maili actiysa ve orda messenger yeri aciksa en son konusmalarda cikiyor
belkide oda böyle gördü..

Evet arkadaslar isden eve geldim ve isde azar isittim.Sefim benim bir kac gündür isimi herzamanki gibi yapmadigimdan sikayetci oldu. Inanirmisiniz o an arkami dönüp gitmek istedim. hersey okadar bos geliyorki. Msn yazisma nasil okunur diye sormus bi kaciniz geliyor gercekten bendede msn plus var hani bir kac msni ayni andada acabildigin felan.Bir arkadas sormus güveniyorsan niye girmisin diyye.Gercekten kücücük bir süphem yoktu, sadece can sikintisindan girdim bazen yaparim bunu baze yarismalar felan kayit olurus mesela ya cv yollamisizdir ya onunkinden ya benimkinden farketmez o an ve girip bakinirim yada bende kayitli olmayan kisiler onda vardir onlarla yazisirim esim bilir bunu. Dedigim gibi herzaman hic süphe duycak bir durum yasamamisdim tüm iliskimiz boyunca.Düsünüyorumda bende hep evlilige kadar bakire olmayi destekleyenvea böyle diyyim kendim icin dogru bulan insanlardandim ama simdi düsünüyorumda erkek icin gercekten degmeezmis.Degermi biliyorlarki. Yanlis anlamayin sakin arkadaslarim var cinselligi önceden yasayan kimseyi yargilamam onlarda temiz onlarda en iyisini hakkeden kizlardir ama kendimi bir insan icin esim icin saklamam degdimi. Sanmiyorum cünkü o bunu her önüne gelenle paylasan günlük birsey pesinde. Hic utanmicakmi kendinden hic parmagindan cikarmadigi o yüzügü o manitalarin yanina gittiginde cikardiginda yada cikarmicakdir belki bile.Sacmaliyorum sanirim aklim cok karisik. Allah bu durumu kimseye yasatmasin.Güclü sanirdim herzaman kendimi ama demekki degilmisim.

2 ayda ne çabuk bıkmış senden de :53:aldatmış belki sen yanlış anlamış olabilirmisin valla dışardan bakınca insan inanamıyor allah yardımcın olsun...

Yorumlari henuz okumadim ama ben ilk etapta soyle dusundum. Erkekler kendi aralarinda malesef bu tarz muhabbetleri severler ve cogu erkegin de bu dilindedir. Hani karsisindaki erkek arkadasi-ki bu bekarsa daha agir basar-o evlenmis olan arkadasi hakkinda, aaa bu dizginleri ele verdi, ozgurlugu gitti artik eve bagli diye dusunmesini genelde erkekler sevmiyor gibi geliyor bana. Yani onemli olan dilde mi sadece yoksa gercekten de yapilmasi amaclanmis birsey mi oncelikle bu onemli. Ikincisi senin sakin tavirla kocanla bunu enine boyuna konusup isin aslini ogrenmeni ve daha sonra affetme ya da affetmeme konusunda karar vermeni tavsiye ederim. Sadece sakin olmalisin, eger bagirip one cikarsan, kocan daha da uste cikmaya caliacaktir bence. Sakinliginle onu ezmelisin.

Canım çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun seni anlıyorum. Canım dediğin, herşeyim dediğin adam şu anda hiçbir şey hissetmediğin bir yabancı kadar uzak ve soğuk geliyor. Çok haklısın böyle hissetmekte.. Dünyan başına yıkılmıştır.. Ama ne olursa olsun güçlü ol. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Eşin gelince soğukkanlılıkla konuş bu konuyu, bence bi yerlere kaçmak çare değil, çözüm değil.. Onunla yüzleşip onun ağzından duymalısın herşeyi. Sonrasını zaman göstericek... Allaha emanet ol..

canim Allah yardimcin olsun. ben cok kaderci bi insanim, yasadigimiz herseyin bi sebebi olduguna inaniyorum, hepsinda bi hayir oldugyna inaniyorum, hazir esin yokken sen kendini onsuzluga ve ayriliga hazirla.. Allaha sukurki cocugun olmadan ogrendin bunu, lutfen guclu ol.. ayrilmaya karar vermissin zaten, kaybedicegin hicbisey yok, o kaybedicek... Allah sana guc verain, surekli dua et

Allah kadınları ve erkekleri çok farklı yaratmış
biz narin duygusal sadakat dolu onlar bir okadar sert duygusuz sadakat yoksunu...
Cinsellik onlar için ihtiyaç bizim içinse çok özel ve anlamlı
Yaradılış itibariyle odunsular Allah herşeyden birazcık vermiş onlara
Siz hiç erkeğe saldıran bir kadın gördünüz mü?
Yada zorla ırza geçen tecavüzcü bir kadın
Tabi ki hayır
Çünkü onlarda öyle bir iradesizlik varki
hayvanı bir şekilde şeyleri kalkınca kuduz köpek gibi oluyorlar
e haliyle bu yapıdaki erkekler Çoğunlukta olduğu sürece
Benim ki yapmazz demicezz
Körü körüne güvenmicez
Aldatmanın açıklaması olmaz ayrılık konmuşsa kafaya
beklemeden ayrılmak gerek...
Yok eğer affedebiliyorsa konuyu irdelemeden kapatmak gerek
yoksa sen beni aldattın biraz yalvar kandır beni demek olur konuyu açıp açıklama beklemek buda neye yol açar nasıl olsa affediyor...

bence hava atmak için yazmamış canım oyle olsa bıle bunu yazması demek aklından gecırıyor demektır bence yanı çok da kandırmamaya calıs kendını

En iyi ihtimalle hava atıyordur ama böyle birşeyi erkeklik sanıp hava atmak bile çok adice!

canım eşin seni aldatmıyor ben eminim...okur okumaz belli zaten ya..adam resmen arkadaşına ben erkegim capkınım diyor bu tipler dişi sineğe yaklaşmaz..aynen böyle konuşan bir arkadası var eşimin ve hiçbir şey yapmadıgını biliyorlar ...
eşin yazdıgın gibi seni arayıp da tüm gün olanları anlatıyor rapor veriyor resmen böyle bir adam AL DAT MAZ ...HİİÇ üzülme ama sor mutlaka...çünkü arkadaşına hava atar gider arkadası birine söyler yapmasa da adı cıkar...

Icimi okumusunuz diyebilirim. Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durum. Birde hicbirsey kötü gitmezken hersey okadar güzelken. Her an patliycak gibiyim cumartesine kadar nasil sabredecem bilmiyorum. Cok igrenc cok ama cok igreniyorum yanima gelip bana sarilmasini bile düsündükce igreniyorum üzülüyorum kiziyorum.

canım sana inanamıyorum ya gözünle görmeden inanma böyle seylere...hava atmış bal gibi ortada..daha cok yeni evlisin hızlı kararlar verme ilk aylar zor geçer..ben anlattıklarına bakınca sana sarılması her seyi paylaşmas falan mümkün görmüyorum sen boşa arabesk yapma bence...cok kafana taktıysan cık git oldugu yere...
yani ben bunu okusam inansam cıkar gider basarım takip ederim madem inanıyorsun git bak ...ki bence boşa gidersin:50:

Yorumlariniz icin saolun gercekten iyi geliyor. Nekadarcok inanmak isterdim sadece havva attigina ama öyle olduguna inanmiyorum. Biraz uykuya ihtiyacim var sanirim beynim durdu gibi.

bence bilgisayara casus programı kur yüzüne vurusan bile inkar yolunu seçer şakalaşıyorduk faln diyebilir bilgisayara casus programı kurasrsan en azından arkdaşına faln bişelerden bahsederse görürsün. programlar 1 aylık çalışıyo.bu program yazışmalar girdiği siteler hangisi varsa kaydeder şimdilik yüzüne vurma eğer bir hatlar karıştırdıysa msnde falan yazarsa en azından kanıtın olur inşşşllla yoktur ole bişeyi allh başa vermesin kimseninde seninde

Back