Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

Ben Size anlam veremedim.

Bu durumu ilk once esinizle konusup acikliga kavusturmadan nasil ve neden kendinizi bu kadar dolduruyorsunuz.

Güzel kardesim Daha cok genc ve tecrubesizsiniz birakin esinizi ilk once kendinize sans verrin ve esinizle bu durumu konusup ondan sonra dogru karari verip ne yapmak istediginizi dusunun.

Yazik bu kadar yipratmayin kendinizi lütfen Daha saglikli dusunun Burda bizlerle degil esinizle cozun bu durumu bekleyin gelsin daha cok yazarsiniz Burda

bu yazışmaya bakarak seni aldattığını düşünmüyorum bende. erkekler böyle konuşmaları severler. yani en azından başka bir açığını görmeden hiç bişey söyleme bence. çünkü eğer ortada bişey yoksa ki bence yok aranızdaki güven sarsılacak. daha çok yeni evlisinz yolun başındasınız.

forumda yazılanları okudukca agzım bes karıs acık kalıyo arkadaslar evlılık dene kutsal kurum nasıl bu kadar yerlere dustu.canım kardesım hayatta hıcbır konuda fevrı davranmamak lazım.once bı esınle detaylı konus.ınandırmak ısteme kendını gercekten ınanabılıceksen affet esını.bu oylesıne yazılmıs klasık erkek konusmalarıda olabılır.senı asla yanlıs yonlendırmek ıstemem o yuzden sakın olup mantıklı dusun bacım.bıtıceksede yıpranmadan atlat bu surecı 2 ay herseyın telafısı ıcın mumkun bı sure.onunuzde bu yarayı sarabılecek bastırabılecek uzun yıllar var Allahın ızınıyle acele etme bı bak bakalım.

tabiki fevri davranmamak gerek bende bu konuşmalardan bişeyler olduğunu düşünmüyorum bole bir soğukluk olsa hissderdin adama nereye gitse sennile ilgileniyo seni ihmal etmiyo bole bişe olsa sana devamlı yoğunm işim var bahaneleriyle atlatırdı bence..

çok merak ediyorum bugün cumartesi eşin gelişmeleri mutlaka yaz hayırlısı neyse o olsun

yeni msn sürümlerinde en son yazıştığının geçmişi çıkar,,, onun üzerine başka bir bilgisayarda da yazışmış olabilirsin,, onları görmezsin fakat diğerlerini görürsün....

neden kendini hiç bişey yok gibi zorlamaya çalışıyorsun anlamadım??
eşinle açık açık konuşmak we sorgulaman gerekmiyor mu sence?? kendini yiyip bitirmenin ne manası war..sen bunları hiç bişey yok gibi kaptacaksın sonra senin şahid olmadığın başka bir zamanda eşin başka bir konuşmayı yapacak yada uygulamaya geçirecek.. olayları kendi haline bırakmadan önce biraz da sorgulamalıyız

mutfakta bir hamamböceği varsa başka hamamböcekleri de vardır. bir müddet takipte olun bence ne yaptığını kimlerle görüştüğünü alttan alttan izleyin. Belki ayıp birşeydir bu ama eşinizin özel bilgilerini telefonunu karıştırın rehberindeki numaraları mesajları karıştırın. eşinizi takip edin..arkadaşları ile iletişimlerine dikkat edin geçmişini araştırın. bilgisayarını kontrol altında tutun bunun için yapılmış programlar var. hayatınızı bununla doldurup evliliğinizi terörize edin demiyorum ama bir müddet eşinizin özel hayatına saygısızlıkta(!) sınır tanımayın..tabii ki çaktırmadan.zaten tam olarak da onun özeli sayılmaz durumun size bakan yönleri mevcut. işin aslını astarını iyice öğrenin eşinizin bu tür şeyleri ne boyutta nasıl yaşadığını mahiyetini öğrenin.

CANIMCIMM çok üzüldüm ama sana şukadar söyliyeyimki hangi erkek yapmıyorki sadece bazıları izini karda belli edenlerden yani sinsi sansar senin yerinde olsam iyi düşünürdüm ve takip eder tam olarak emin olurdum baktınki gerçek çocuk yapmazdım asla baktınki zamanla huyuda değişti eyvallah etmezdim birincisi kötüyse varsın ikinciside kötü olsun ama şansımı denerdim bakarsın ikinci baharında mutlu olursun ama genede bu evlilik sen bilirsin ben günahına giremem çok iyi düşün kendini yıpratmaktansa onu yıprat yarın düşersen inan elinden bile tutmaz erkek değilmi pis at sinekleri heryere konmak isterler mikrop torbaları

sayfalar çok,hepsini okuyamadım,belkide açıkladınız ama ben genede kafama takılanı yazayım.
öncelikle eğer gerçekten böyle bi durum varsa çok üzücü tabiki ama şöyle yap,böyle et demek istemem,sadece şunu soruyorum ki;msn sohbetlerinde bi sonraki oturumda sadece karşı tarafın yazdıkları çıkar,eğer eşinle karşılıklı yazıştılarsa bu o oturumda kapanır,bu durumu açıklayabilir misiniz?

şimdi okuyunca diğer arkadaşlarında aynı soruyu yöneltmiş olduklarını gördüm.

bende ona takıldımm face olsa tamam facede çıkıyor son konuşmalar amaaa msn de bildigim kadarıyla karşı taraftan gelen yazılar çıkıyor..
arkadaşta öazellikle msn konuşmaları demiş?? bir açıklama yapar herhalde ...

arkadaşlar msn geçmişi war ya tüm konuşma dökümleri çıkıyor..

Son düzenleme:

msn geçmişini gördüm demiyorkiii özellikle msn açar açmaz ekrana geldi diyor...
çok farklı şeyler..

Son düzenleme:
haaaa anladım ben olayı :)

şimdi msn yazışıyorsun tamam mı canım karşı taraf tam sana bişey yazarken oturumu kapatıyorsun.. sonra msn i başka bir zaman tekrar açınca hem msn in bir sayfası war o açılıyor eğer kapatırken almadığın cewap warsa o ekrana pat diye çıkıyor :) oluyor bu ewet :)

oluyor ama sana en son yazılan çıkıyor seninde konuşman çıkmıyorki... sen çevrimdışı iken karşıdan yazılanlar çıkıyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…