- Konu Sahibi kircicegi2011
-
Söylediklerim biraz seni üzebilir ama ben flört ettiğiniz dönemde de eşininin bu tür kaçamaklar yaptığını hissediyorum. Heleki 2 aylık evliyken, kısa zaman zarfında bu tür projeler tasarlayan bir erkek bekarken daha rahat davranırdı. Bu tür davranışların kolay kolay düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Burada iki-üç seçenek var, ya herşeyi konuşup onun her hareketini kısıtlayıcı tedbirler alacaksın (ters tepme ihtimali de var), ya da işi kökten çözeceksin. Bir yuvayı yıkmak çok zor ama karşındaki insan bu kötü huyunu alışkanlık haline getirmekten vazgeçmeyecekse ömür boyu üzülmek daha da kötü hele de ilerde çocuk falan olursa. eşin yay burcu erkeği mi? merak ettim... Allah yardımcın olsun
of bu erkekleri anlamak mümkün değil ya. benim erkek arkadaşım da gününün bir kısmını nette bir sitede geçiriyor ve ödüm kopuyor hakikaten orada ne yaptığını düşünmek istemiyorum (feys filan değil ama partner sitesi tarzı bir yer de değil). belli ki erkekler çok meyilli aldatmaya. evli erkek niye hava atmak ister ki ya da sevgilisi olan diyeyim.. adam orada ayarlayalım abi sana manita dese, yok hayır mı diyecek hani amacı sadece hava atmaksa..
sen hiç moralini bozma ama bence de biraz daha bekle canım.
Tüm gün yalandan güldüm durdum nekadar aci insanin ici kanarken gösterememek. Babacim okadar seviyorki Damadini oglu yerine koyuyor resmen. Bugün de 3 defa aradi Esim moralin felan bozukmu diye sordugunda. Evet iste arkadas aldatilmis ya ona moralim bozuldu dedim. Oda evet ne kötü durum nasil yapabilmis esi dedi. Bende bunu yapan insan zaten Seref... dir dedim kaybetmeyi göze almisdir dedim. Oda yine hak verdi evet Gülüm Allah bizi ayirmasin en kiymetlimsin senin kirilmana hayatta izin vermem sana güvenim sonsuz biliyorsunki banada herzaman güvenebilirsin. Ve hayaller kurdu iste seni özledim geldigimde sunu bunu yapalim diye konusdu durdu. Icimden haykirmak geliyor ama sadece Evet Askim felan diye cevap verebiliyorum. Arkadaslar Allah kimsenin basina vermesin.Cok kötüyüm yine gece basladi yine düsüncelerimle basbasayim.Anlamiyorum neden hersey bukadar güzelken neden bu igrencligi yasatiyor bize. Neyapacagimi bilmiyorum aklim karmakarisik. Ve esim akrep yada yay burcu degil.Terazi burcu.
Tüm gün yalandan güldüm durdum nekadar aci insanin ici kanarken gösterememek. Babacim okadar seviyorki Damadini oglu yerine koyuyor resmen. Bugün de 3 defa aradi Esim moralin felan bozukmu diye sordugunda. Evet iste arkadas aldatilmis ya ona moralim bozuldu dedim. Oda evet ne kötü durum nasil yapabilmis esi dedi. Bende bunu yapan insan zaten Seref... dir dedim kaybetmeyi göze almisdir dedim. Oda yine hak verdi evet Gülüm Allah bizi ayirmasin en kiymetlimsin senin kirilmana hayatta izin vermem sana güvenim sonsuz biliyorsunki banada herzaman güvenebilirsin. Ve hayaller kurdu iste seni özledim geldigimde sunu bunu yapalim diye konusdu durdu. Icimden haykirmak geliyor ama sadece Evet Askim felan diye cevap verebiliyorum. Arkadaslar Allah kimsenin basina vermesin.Cok kötüyüm yine gece basladi yine düsüncelerimle basbasayim.Anlamiyorum neden hersey bukadar güzelken neden bu igrencligi yasatiyor bize. Neyapacagimi bilmiyorum aklim karmakarisik. Ve esim akrep yada yay burcu degil.Terazi burcu.
her ne kadar yazılanlar doğru bir davranış olmasa da neden bu durumu eşinizin erkek arkadaşına karşı "ben erkeğim" tavrı takındığını düşünmüyorsunuz? hepimiz biliriz ki erkekler burunlarına .ok sürdürmezler ve her zaman her koşulda kendini ispatlama çabalarına girerler çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama yazıyı okuduğumda ilk ve tek aklıma gelen şey buydu.. yuvanızı yıkacak kadar vahim bir durum görmüyorum ortada bunun için çok daha fazla somut şeyler gerekir..
ya sen simdi dedin ya msn kapatinca karsidaki biseyler yazinca mesaj penceresi bidahaki acilista cikiveriyor diye
ama öyle olsa sadece karsidakinin yazilari oluyo, esinin cevaplari olmamasi gerekmiyo mu:44:
hani karsidaki kendi kendine konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?