Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

ya ne demek hava atmak nedir o kafa yapısındaki bi adam önce hava atar sonra laf atar sonra yatağa atar..tövbe tövbe çok ağı oldu galiba kusura bakma canım ama senin tarzında anlayışlı bi bayana apılmayacak bi davranış,çok üzüldüm allah yardımcın olsun sağlıklı kararlar alırsın inşallah...

arkadaşlar böyle hayırlı bir günde yuva dağıtmak çok yanlış bence tabiki eşi çok yanlış birşey yapmış ama anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapmasın bence.yalan söyler muhtemelen ama en azından telefonlarına bakabilir takip edebilir ve suç üstü yakalayabilir.bir arkadaşına bunu yazdı diye yuvasını yıkmamalı bence

Söylediklerim biraz seni üzebilir ama ben flört ettiğiniz dönemde de eşininin bu tür kaçamaklar yaptığını hissediyorum. Heleki 2 aylık evliyken, kısa zaman zarfında bu tür projeler tasarlayan bir erkek bekarken daha rahat davranırdı. Bu tür davranışların kolay kolay düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Burada iki-üç seçenek var, ya herşeyi konuşup onun her hareketini kısıtlayıcı tedbirler alacaksın (ters tepme ihtimali de var), ya da işi kökten çözeceksin. Bir yuvayı yıkmak çok zor ama karşındaki insan bu kötü huyunu alışkanlık haline getirmekten vazgeçmeyecekse ömür boyu üzülmek daha da kötü hele de ilerde çocuk falan olursa. eşin yay burcu erkeği mi? merak ettim... Allah yardımcın olsun

canım sen daha neyi bekliyorsun? seni aldatmasını mı? o tatili başına yık hemen gelmesini sağla iyilikten maraz doğar sen bekledikçe o gününü gün edecek. ben bu yazışmada bir iyi niyet görmüyorum . belki de hatasının farkına varacak. seni kaybetme korkusunu yaşasın . hemen ve de hemen telefonda bunun hesabını sor sana da yazık her an her saat öldürme kendini

bana da yay gibi geldi ya da akrep

Evlilikte iftira atmadan önce çok iyice düşünüp taşınmalı, Allah'ın gazabına nasıl dayanabileceğini hesaplamalıdır. Eğer atacaksa, destekli atmalıdır, böyle kuyruklu iftiralarla ancak gülünç olur ve kendini küçük düşürürsün.Eşinizin belki o mesajı hoş bi mesaj değil ama matrak olsun diye de yazmış olabilir,bazı erkekler ne anlarsalarki bilmem o ayrı konu da böyle bu türden abuk sabuk yazıları yazmayı seviyo,böyle deşarj oluyorlar galiba.Bence böyle önemli bir konuda hemen suçlama yapma ,neyin ne olduğunu bilmeden iftira atıp onu suçlarsanız evliliğinizi zedelersiniz ve eşinize olan güveniniz kaybolur ve evliliğin hep zan ve şüphe altında gider bir dahada hatadan geri dönülmez bi yola girersiniz.
En iyisi neyin ne olduğunu açık açık konuşun iyice bi öğrenin bu mesaj neyin nesiymiş , bilgisayarındaki yazının manasını açık açık sorun kızmadan sakin sakin bi şekilde rahatca arkadaşca eşinizle konuşun bu mesajın ne olduğunu sorun ve tepkisini ölçmeye çalışın .Zaten yalan derse yüzünün ifadesinden rahatca anlayabilirsin, eğer sana kızıp bağırarak konuşuyorsa konununun kapanması ve kesin suçunu bastırırmak için size kızacaktır, eğer ki bu mesajın ne olduğunu ona sorduğunuzda eşinizin de bu konuda hiç bi suçu yoksa ise size kızmadan konuşacak ve sizin kalbinizi ne kadar kırdığını anlayacak ve hatasını telafi etmeye çalışacaktır.Bence hamile olmadan bu konudan emin olun derim yarın geri dönülmez bir yola girersiniz mazallah acı gerçek şu ki bebek olduktan sora evlilikte boşanma çok daha zor oluyor, eşini aldattğığını bildiği halde sineye çeken çok kadın var malesef.Eğer diyelim ki sizi aldattğını öğrendiniz ve bunu ispatladınız, sizden öncede böyle zaafları varsa , o zaman arkanıza ve gözünün yaşına bakmadan onu boşayın gitsin derim, can çıkar huy çıkmaz derim ne kadar söz verirse versin ne derse desin sakın sözlerine kanmayın bu tür alışkanlıkları ve kadınalara zaafı olan erkekler bu alışaknlıkların bi türlü bırakamıyorlar, ilerde çook canınız yanar sora iş işten geçer Allah korusun.
İyice taşının düşünün derim Allah yardımcınız olsun içiniz rahat olsun her şey gönlünüzce olsun iyi bayramlar arkadaşım

of bu erkekleri anlamak mümkün değil ya. benim erkek arkadaşım da gününün bir kısmını nette bir sitede geçiriyor ve ödüm kopuyor hakikaten orada ne yaptığını düşünmek istemiyorum (feys filan değil ama partner sitesi tarzı bir yer de değil). belli ki erkekler çok meyilli aldatmaya. evli erkek niye hava atmak ister ki ya da sevgilisi olan diyeyim.. adam orada ayarlayalım abi sana manita dese, yok hayır mı diyecek hani amacı sadece hava atmaksa..
sen hiç moralini bozma ama bence de biraz daha bekle canım.

canım bence erkek arkadaş için kendini bu kadar üzmene gerek yok.Giderse gitsin kendi bilir seni kaybeder.Korkmayın ne olur ayrılıktan kızlar.Ama durum eş olunca farklı dikkatli davranmak lazım

Tüm gün yalandan güldüm durdum nekadar aci insanin ici kanarken gösterememek. Babacim okadar seviyorki Damadini oglu yerine koyuyor resmen. Bugün de 3 defa aradi Esim moralin felan bozukmu diye sordugunda. Evet iste arkadas aldatilmis ya ona moralim bozuldu dedim. Oda evet ne kötü durum nasil yapabilmis esi dedi. Bende bunu yapan insan zaten Seref... dir dedim kaybetmeyi göze almisdir dedim. Oda yine hak verdi evet Gülüm Allah bizi ayirmasin en kiymetlimsin senin kirilmana hayatta izin vermem sana güvenim sonsuz biliyorsunki banada herzaman güvenebilirsin. Ve hayaller kurdu iste seni özledim geldigimde sunu bunu yapalim diye konusdu durdu. Icimden haykirmak geliyor ama sadece Evet Askim felan diye cevap verebiliyorum. Arkadaslar Allah kimsenin basina vermesin.Cok kötüyüm yine gece basladi yine düsüncelerimle basbasayim.Anlamiyorum neden hersey bukadar güzelken neden bu igrencligi yasatiyor bize. Neyapacagimi bilmiyorum aklim karmakarisik. Ve esim akrep yada yay burcu degil.Terazi burcu.

kötü bişi ya allah kimseye yaşatmasın

Bu işin sonunu çok merak ediyorum mutlaka yaz 2 aylık evlisin muhtemelen affedeceksin ama ne yaparsan yap pişman etmeden bırakma

her ne kadar yazılanlar doğru bir davranış olmasa da neden bu durumu eşinizin erkek arkadaşına karşı "ben erkeğim" tavrı takındığını düşünmüyorsunuz? hepimiz biliriz ki erkekler burunlarına .ok sürdürmezler ve her zaman her koşulda kendini ispatlama çabalarına girerler çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama yazıyı okuduğumda ilk ve tek aklıma gelen şey buydu.. yuvanızı yıkacak kadar vahim bir durum görmüyorum ortada bunun için çok daha fazla somut şeyler gerekir..

ya sen simdi dedin ya msn kapatinca karsidaki biseyler yazinca mesaj penceresi bidahaki acilista cikiveriyor diye

ama öyle olsa sadece karsidakinin yazilari oluyo, esinin cevaplari olmamasi gerekmiyo mu:44:

hani karsidaki kendi kendine konusuyor

Benımde aklıma ilk o geldi . daha 2 aylık evlisiniz neden aldatsın ki. bence arkadaşına öyle demiştir ama yoktur öyle bişey

ben de bu noktaya takıldım. :44: eşinizin msn yazışmanızı bu şekilde görmeniz nasıl mümkün olur ki. çevrimdışı iken anlık ileti aldınız diye karşı taraf ne yazmışsa onu çıkarıyor. ben öyle biliyorum.

Yorumlariniz icin tekrardan tsk arkadaslar. Ben bu sözleri sadece hava icin sanmiyorum cünkü sonucda arkadasi konuyu acmadi benim esim arkadasina sordu ve böyle birsey yapmak istedigini söyledi. Allahim bu duyguyu kimseye yasatmasin. Sabah yedide ise gitmeliyim ama beynim okadar dolu kimi. Baze arkadaslar bosanma sebebi degil demis. Ama aldatma degilmi bu hemde em cirkin sekli. Aklimda ögrendigimden beri hep Esimin elinden yüzügünü cikartip baskasinin yanina gidisi geliyor. Gülüsmeler görüyorum vs. Hani Cilgin Bedis vardiya eskiden hayal alemlerine dalardi ya aynen öyle sanki. Icimi kemiriyor inanamiyorum cocugum yok biliyorum daha kisa zaman gururumada yediremiyorum. Öte yandan okadar mutluyduk yuvamizda ama demekki yanilmisim. Ne bu yani yeni bir vucuda hevesmi iki ay icinde bunu yapan ileerde ne yapar. Bir arkadas yazmis kesin eskidende yapmisdir evet bunu artik bende düsüünmeye basladim. Cünkü evlilikde bunu yapan gecmisdede beraber oldugumuzdakesin yapmisdir. Biliyorum daha kötü durumda olanlar var ama ona okadar cok güvenmisdimki can dost bilmisdim onu hayat arkadasim.

Canım benim kendini bırakma sakın dur bakalım gün doğmadan neler doğar... Sen sabret o gelene kadar tamam mı? Yüzyüze konuşmalısın bu konuyu. Bence ortada somut bi aldatma durumu yok. Eşin seni çok seviyor bu belli ama neden böyle bişey yapsınki... Allah yardımcın olsun tatlım benim. Dediğim gibi kendini bırakma c.tesiye kadar.

Bu iş te var bi ikilem cnm... Lütfen güçlü olmaya çalış . Iki ihtimal var zaten biliyorsun 1.si arkadaşına bilerek yazdı erkeklik taslamak olabilir... Bi süre daha sessiz kalmalısın. Takibe almalısın bence eşini. Zordur muhtemelen tabiki sessiz kalmak fakat bizler derdine her zaman ortak oluruz... Inş gerçek değil sadece bir savurmadır yazılanlar...

cevrimdisi yazisinca son yazismalar kayit olunuyor

iki sene flort ve guzel tatli giden bir evliligin altindan cikan bu cirkin olay
insani gercekten dusunduruyor.. Urperiyorum bu tur olaylar okuyunca
Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…