- 15 Haziran 2008
- 8.829
- 37.077
-
- Konu Sahibi antisiyete
Ülen kimbilir yine hangi yandaş toptancıyi zengin ettiler kim bilirErdoğanın açıklamaları var herkes köylerine çoktan şu tankeri almaya başladı bile onlarda bunların yetersiz olduğu bilincinde ler ancak bir müddet idare edeceklerini biliyorlar 5 tonluk şu tank erleri aldı lar
Maşallah kafa pırıl pırılKonu sahibinin psikolojik rahatsizligi olanlara tavsiyeleri. Sifalar diliyorum.
afiyet olsunBiz kuyuda şundan yapıyoruz daha ziyade. Sıcak sıcak çıkınca tereyağ sürüp Diriliş Ertuğrul izlerken tüketiyoruz.
ya böyle yeni bir akım mı olmuş bilmiyorum daÜlen kimbilir yine hangi yandaş toptancıyi zengin ettiler kim bilirneyse tanker dediğin akmaz kokmaz bari koyarlar bahçeye kapının önünü yıkarlar...Cahil diye kızıyoruz bunlara ama üzülüyorum da bı yandan....Neyse çok kaziklanmamışlardir inşallah ...
öyle bir durumda biriktirdiginiz unu yagi yiyebileceginizimi saniyorsunuz gercekten savaş olurken evde güzel güzel oturup ekmek yapacagim mi saniyosunuz?Takip ettiğim yayın kanalı yok sadece endişe duyuyorum
Bu benim de aklıma geldi, ama konu sahibi o kadar gözüyle görmüş gibi inanarak yazmış ki dedim millet tankerleri ucledi dortledi herhaldeya böyle yeni bir akım mı olmuş bilmiyorum da
bizim oralarda kuraklık meselesi olduğu için tanker zaten her evde var, hep var yani -bu arkadaş yeni mi gördü ki?
yeni bir şey değil yani konu şu:
su yetmiyor
köylünün de hayvanı var.
hayvana "bekle sarıkızım su gelince su vercem sana" diyemiyorsun. böngür böngür möngürüyor hayvanlar sabaha kadar... eziyet olur yani.
tankerlerde su bulunduruyorlar ki 1) su kesintilerinde eve yakın/ahırdaki 2) hayvanını yaylada vs. tutanlar da su olmayan yerdeki hayvanını suluyor
Savas cikinca 2 ay olup bitmiyor ki. Yillar sürüyor etkisi. Min 3 senelik gida stoklayamayacaksabiz bosuna ugrasmayin.Suyu nasıl stoklardınız arkadaşlar. Diyelimki iki ay sonra savaş çıkacak ve İsrail Yunanistan ayağa kalkacak ve uzun soluklu bir savaş olacak olsa suyu devlet kısıtlı imkanlarla verecek olsa yağ salça ve un gibi benzeri şeyler ilk karaborsaya düşecek ürünler sizce nelerdir.
Neden iki ay nerden biliyosun bu Bilgiyide burda insanlari endişelendiriyorsun,kadinlar olarak zaten zor bir süreçten gecerken böyle birşeyi ortaya atıyorsun nerden duyduğunuda söyleUmarım bu başlık silinmez umarım yazdığını hatırlarsın iki ay sonra
tatlım üçleyen dörtleyen de varBu benim de aklıma geldi, ama konu sahibi o kadar gözüyle görmüş gibi inanarak yazmış ki dedim millet tankerleri ucledi dortledi herhalde
Çeşmeden akıyor şarıl şarıl, niye stokluyoruz?Suyu nasıl stoklardınız arkadaşlar. Diyelimki iki ay sonra savaş çıkacak ve İsrail Yunanistan ayağa kalkacak ve uzun soluklu bir savaş olacak olsa suyu devlet kısıtlı imkanlarla verecek olsa yağ salça ve un gibi benzeri şeyler ilk karaborsaya düşecek ürünler sizce nelerdir.
var da isviçrede her evin altında sığınak varHazırlıkçılar var youtubeda bakabilirsiniz. Çok dalga geçilmiş ama aslında yurtdışında çok yapan var.
Buzlukta tavuk köfte bence herkesin stok yapacağı tek şey belkideTam listemi yazıyorum:
- Türk kahvesi
- Çikolata
- Şarap
- Konserve
- Buzlukta tavuk köfte
Zaten psikolojimiz, bozuk şurada iki muhabbet edip stres atalım diye giriyoruz sorduğunuz soruya bakın.Suyu nasıl stoklardınız arkadaşlar. Diyelimki iki ay sonra savaş çıkacak ve İsrail Yunanistan ayağa kalkacak ve uzun soluklu bir savaş olacak olsa suyu devlet kısıtlı imkanlarla verecek olsa yağ salça ve un gibi benzeri şeyler ilk karaborsaya düşecek ürünler sizce nelerdir.
Gizli ama siz biliyorsunuz, hatta araştırırsak hepimiz bu bilgiye ulaşabiliyoruz.Aktif yok diyorsunuz ama var gizli üretimde siz bence biraz araştırın
Savaş çıkınca ilk gün elektrik santralleri vurulacagi için köfteler çozulmesin diye evimize seyyar jeneratör stoklamayi da unutmayalım....Bı de mangal kömürü.... Malûm balkonda füzeleri izlerken o köfteler fırında uyduruk yenmez, mangal şart....Buzlukta tavuk köfte bence herkesin stok yapacağı tek şey belkide
Bodrum'un Allah belasını verdi.Şu tankerler bir türlü Bodruma gelemedi herhal, her yıl su kıtlığı ... geçen yıl Ağustosta hiçbir yerde su yoktu valla sabah yüzümü yıkayamadım yazlıkçıların hepsi erkenden kaçtı.
ha bizde her evde jeneratör de var....Savaş çıkınca ilk gün elektrik santralleri vurulacagi için köfteler çozulmesin diye evimize seyyar jeneratör stoklamayi da unutmayalım....Bı de mangal kömürü.... Malûm balkonda füzeleri izlerken o köfteler fırında uyduruk yenmez, mangal şart....
Savaş olsun duası olmuş iyi misinizUmarım bu başlık silinmez umarım yazdığını hatırlarsın iki ay sonra