- 23 Temmuz 2014
- 6.231
- 17.502
-
- Konu Sahibi antisiyete
Breh breh breh!Savaşla covid farklı
Bende çocuk bekliyorum istiyorum bunlar savaş çıktığında heralde başımıza bomba yağacaklarını düşünüyorlar eskisi gibi kolay mı öyle sadece askeri üstünlüğümüz yeter çelik kubbe mız var hava savunma sistemimiz ve yerli yazılımlarımız var. Hemen savaşta da nükleer kullanacaklarını sananlar siz hiç tarih kitabı okumadınız mı stratejist dinlemediniz mı nükleer başlık kullanırlarsa bütün ülkeler dahil olur ona cesaret edemeyeceklerini bilmiyor musunuz
Allahüekber!Savaşla covid farklı
Bende çocuk bekliyorum istiyorum bunlar savaş çıktığında heralde başımıza bomba yağacaklarını düşünüyorlar eskisi gibi kolay mı öyle sadece askeri üstünlüğümüz yeter çelik kubbe mız var hava savunma sistemimiz ve yerli yazılımlarımız var. Hemen savaşta da nükleer kullanacaklarını sananlar siz hiç tarih kitabı okumadınız mı stratejist dinlemediniz mı nükleer başlık kullanırlarsa bütün ülkeler dahil olur ona cesaret edemeyeceklerini bilmiyor musunuz
Ne ne?kadın bezi
Elinde ki avucunda ki her şeyi cepheye taşıyan neslin torunları stok peşindeyav diyelim savaş çıktı stoklasan ne kadar stoklayacaksın. Bir tane füze atarlar evin kalmaz ortada. Sığınak yapıp senelerce çıkmayacak imkanın yoksa üç beş kilo unun peşine düşmeyin böceklenir bir de evi ilaçlatırsınız
Duyum mu aldın bana da söyleEğlenin bakalım
Sen ajan olabilirsin gavur ellerdesin sana söylemezDuyum mu aldın bana da söyle
Sesli güldüm ya çok yaşa emiSen ajan olabilirsin gavur ellerdesin sana söylemez
İlluminati götürdü adamı siz de hiçbir şey bilmiyorsunuz he asdfgŞeyi merak ettim Michael Jackson gerçekten hala yasiyor mu konu sahibi cenaze arabasında kalktığıyla ilgili videolar var sen bilirsin
Eşim şölende çalışıyor. Size 5 koli ayırtabiliriz
Ben kocamı stoklardım o zaten diğer şeyleri düşünüp halleder abshshsksksSuyu nasıl stoklardınız arkadaşlar. Diyelimki iki ay sonra savaş çıkacak ve İsrail Yunanistan ayağa kalkacak ve uzun soluklu bir savaş olacak olsa suyu devlet kısıtlı imkanlarla verecek olsa yağ salça ve un gibi benzeri şeyler ilk karaborsaya düşecek ürünler sizce nelerdir.