- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
- Konu Sahibi deli_bildircin
3.ye'aşk' deme bari ya! aşk bu kadar mi basit, ayakalti? kac kisiye birden asiksin, de bakem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.ye'aşk' deme bari ya! aşk bu kadar mi basit, ayakalti? kac kisiye birden asiksin, de bakem?
Off ya gülmekten öldüm.Ben olsam haziran seçimlerini beklerdim.
iyi olur da baslik degistirilemiyo bildigimçok aşklı değilim İki kişi olarak düzelteyim ozaman :)
hayatındaki insanı sevmiyorsan duygularıyla oynama, ondan hoşlanmadığını sadece mutlu ettiği için birlikte olduğunu söyleyebilirsin, açık sözlülük herzaman iyidir. ilk aşkın ise ne olacağı belli değil, siyasi görüşleri olan biri aşk için siyasetten vaz geçmez ben buna inanmıyorum. Belki seni mutlu eder belkide mutsuz. bir kaç gün ikisiylede görüşme konuşma kendin için bir karar ver. Senin hayatın kimseye laf söylemek düşmez.
Benim için o eylemden bu eyleme sevgiliyle gitmekte ayrı bir güzel
Kaç yaşındasın önce bunu sormak istyorum. İki kişi arasında kalabilirsin. Bu yadırganacak birşey değil. Ama mantıklı ol. 1.sinden emin değilsin güvenemiyorsun. 2.sine de ümit veriyorsun ama sevdiğinden emin değilsin. Hangisiyle bir ömür boyu geçer ? İyi düşün cevabını yaz yine yorum yaparım çünkü bu kararın 3ünüzün hayatını da etkiler. Ben benzer bir durum yaşadım çünküMerhabalar kızlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..
çocukluk Aşkım.. Ki kendisini halen çok beğenirim ve seviyorum.. Ancak onun hayatında bir yerim olmadığını düşündüm ve hep ben terk ettim onu ama dayanamadım geri döndüm bunlar tabı ilk okul ve lise 1 zamanlarındaydı.. Daha sonra tekrar birlikte olduk fakat bu seferde ondan kaynaklanan sorunlar doğdu mesela o siyasetle uğraşıyor ve hayatındaki öncelik sadece desteklediği parti ve evlenmeyi düşünmüyordu.. Bende olmayacak böyle sonunun olmadığını bile bile devam edemem dedim arkadaş kaldık.. Ama gene görüşüyorduk.. Neyse Bi gün sarhoşken bunu aradım kızdım beni neden önemsemedigi için ve onu sevdiğimi söyledim kısa kısa cevaplar verdi beni geçistirdi bende bir iki hafta sonra beni sevdiğini söyleyen bi çocukla sevgili oldum.. Benim sevmem önemli değil beni seveni severim zamanla dedim.. Şimdi çocukluk aşkım benimle olmak istediğini ve bunu çok düşündüğünü söyledi bundan sonra bana hak ettigim yeri vereceğini ve partisinden önde tutacağını belirtti.. bende çok geç olduğunu hayatıma birini aldığımı söyledim.. suratı düştü ve beni bekleyeceğini söyledi.. şimdi hayatımdaki insan ile onun arasında kaldım.. hayatımdaki insan benden yaşça buyuk.. 11 yas var aramızda işi gücü var ve beni mutlu etmeye çalışıyor.. çocukluk aşkımın işi gücü yok yaşlarımız aynı belki ilerde iş kurar diye düşünüyorum ama şuan varsa yoksa partisi ve ben seviyorum onu işte.. biri bana gelecek vaadediyor.. diğeri aşk.. ve ben bu aralar kararsızlığımdan dolayı hayatımdaki kişiye soğuk davranıyorum elimde olmadan bana bir çözüm siz olsanız neyapardınız?
Yaşım genç daha biz birlikteyken dediğin gibi o eylemden bu eyleme beraber giderdik :) belki ilerde daha az uğraşır belki vekillik neyim yapar ne biliyim yaa onun boyle maço tavırları uslubu benı bitiriyor hayatımdaki kişiyle konuşmayı düşünüyorum ama kırarmıyım üzermiyim bilemiyorum cok uzun zamandır benı tanıyor oda ablam seni seveni seç demişti o kafamı bulandırıyor...
21 yaşındayım Birde şu var hayatımdaki kişi beni kıskanmaz hiç ufak tefek kıskansada hemen geçer.. rahat bırakır telefonunu açmasam 3 4 saat genede kızmaz ama çocuk aşkım beni kıskanır dışarda geç saatte onsuz dursam hemen eve geç demeler felan bu yönden belkide ona meylim varKaç yaşındasın önce bunu sormak istyorum. İki kişi arasında kalabilirsin. Bu yadırganacak birşey değil. Ama mantıklı ol. 1.sinden emin değilsin güvenemiyorsun. 2.sine de ümit veriyorsun ama sevdiğinden emin değilsin. Hangisiyle bir ömür boyu geçer ? İyi düşün cevabını yaz yine yorum yaparım çünkü bu kararın 3ünüzün hayatını da etkiler. Ben benzer bir durum yaşadım çünkü
yav anladik, sen genc devrimci (ulkucudur belki, bilemedim simdi) yi istiyosun.. neyi zorluyosun, ne duymak istiyosun?21 yaşındayım Birde şu var hayatımdaki kişi beni kıskanmaz hiç ufak tefek kıskansada hemen geçer.. rahat bırakır telefonunu açmasam 3 4 saat genede kızmaz ama çocuk aşkım beni kıskanır dışarda geç saatte onsuz dursam hemen eve geç demeler felan bu yönden belkide ona meylim var
onu istiyorum zaten evet ama sırf istiyorum diye yanlış bi adım atmak istemiyorumyav anladik, sen genc devrimci (ulkucudur belki, bilemedim simdi) yi istiyosun.. neyi zorluyosun, ne duymak istiyosun?
hee anladimonu istiyorum zaten evet ama sırf istiyorum diye yanlış bi adım atmak istemiyorum
Partisinden önde tutmak nedir ? Birinciyi sevseniz ikincisi zaten olmazdı , o kişiye yazık..Merhabalar kızlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..
çocukluk Aşkım.. Ki kendisini halen çok beğenirim ve seviyorum.. Ancak onun hayatında bir yerim olmadığını düşündüm ve hep ben terk ettim onu ama dayanamadım geri döndüm bunlar tabı ilk okul ve lise 1 zamanlarındaydı.. Daha sonra tekrar birlikte olduk fakat bu seferde ondan kaynaklanan sorunlar doğdu mesela o siyasetle uğraşıyor ve hayatındaki öncelik sadece desteklediği parti ve evlenmeyi düşünmüyordu.. Bende olmayacak böyle sonunun olmadığını bile bile devam edemem dedim arkadaş kaldık.. Ama gene görüşüyorduk.. Neyse Bi gün sarhoşken bunu aradım kızdım beni neden önemsemedigi için ve onu sevdiğimi söyledim kısa kısa cevaplar verdi beni geçistirdi bende bir iki hafta sonra beni sevdiğini söyleyen bi çocukla sevgili oldum.. Benim sevmem önemli değil beni seveni severim zamanla dedim.. Şimdi çocukluk aşkım benimle olmak istediğini ve bunu çok düşündüğünü söyledi bundan sonra bana hak ettigim yeri vereceğini ve partisinden önde tutacağını belirtti.. bende çok geç olduğunu hayatıma birini aldığımı söyledim.. suratı düştü ve beni bekleyeceğini söyledi.. şimdi hayatımdaki insan ile onun arasında kaldım.. hayatımdaki insan benden yaşça buyuk.. 11 yas var aramızda işi gücü var ve beni mutlu etmeye çalışıyor.. çocukluk aşkımın işi gücü yok yaşlarımız aynı belki ilerde iş kurar diye düşünüyorum ama şuan varsa yoksa partisi ve ben seviyorum onu işte.. biri bana gelecek vaadediyor.. diğeri aşk.. ve ben bu aralar kararsızlığımdan dolayı hayatımdaki kişiye soğuk davranıyorum elimde olmadan bana bir çözüm siz olsanız neyapardınız?
offf konu sahibini üzmek için gülmüyorum ama bayıldım yorumunuza kahkaha attımBen olsam haziran seçimlerini beklerdim.