- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kadin yalniz uyumuyor bile kiziyla yatiyormus. Nasil bagimli bir yapisi varsaYalnız olunca noluyo ki?
Kurtlar mı yiyor?
Yemeğini yapar, ufaktan temizliğini yapar, örgü örer, komşularına gider, kuran okur, alışverişe gider, tv de hint dizileri izler vs vs
Akşam yatma saatinde de yatar.
Kadına bir şey yapma fırsatı vermezseniz hem fiziken hem ruhen çok çabuk çöker.
Kizim gec o zaman diğer daireye calistigin da senin olsun işte. Hem calisiyorum hem geline yardim ediyorum diye kadina niye tripleniyosun. O olmasa hem calisip hem her isi sen yapacaktin yat kalk sukret kadina.Yahu ben çalıştığım halde hem eve maddi katkı sağlıyorum
Hem evin işlerinde yardımcı oluyorum
Hem de üst katın temizliğini tek başıma yapıyorum
Daha ne yapayım ayol
Elini beline koymadan bu söz söylenmez değişmez kuraldır bu
Bu bedduaların hiç birini üstüme almıyorum
Kendimde zerre kadar hata göremiyorum çünkü
Ailemin kabul ettiği yaşam tarzından beni sorumlu tutamazsınız
Elalemin ne diyeceğini düşündüğünüz kadar kendi düşüncelerinizi ve hislerinizi düşünün ki hayatınızda bir değişiklik olsun.Adı üstünde elalem.Bir değerleri yok yani.Bir kız ayrı eve çıktı diye dedikodusunu yapacak kadar ucuz insanların ne dediklerini umursamayın.Yok yapamam diyorsanız hayatınız boyunca hep mutsuz ve boyun eğmiş bir kişilik olarak kalacaksınız. Net.Dillere düşerim
Elalemin ağzına sakız olurum
Net
Annemin başımın üstünde yeri varKonu sahibi sen evlen anneni yanina al. Hem annen yalniz kalmaz hem gelin kurtulmus olur sizden
Evet bekarımGelin çok haklı.Bende olsam istemezdim.İnsanın kendıne tahammulu olmuo .Siz bekarmısınız?
Avrupanın 75lik nineleri dünya turuna çıkıyor bizimkiler daha 50yasinda vah ben yaşlandım evde yalnız kalamıyorum bana kim bakacak diye gelinin başına corekleniyorYalnız olunca noluyo ki?
Kurtlar mı yiyor?
Yemeğini yapar, ufaktan temizliğini yapar, örgü örer, komşularına gider, kuran okur, alışverişe gider, tv de hint dizileri izler vs vs
Akşam yatma saatinde de yatar.
Kadına bir şey yapma fırsatı vermezseniz hem fiziken hem ruhen çok çabuk çöker.
Annemin malını mülkünü maaşını yerken iyi amaAvrupanın 75lik nineleri dünya turuna çıkıyor bizimkiler daha 50yasinda vah ben yaşlandım evde yalnız kalamıyorum bana kim bakacak diye gelinin başına corekleniyor
Bu sebepten evliliklerden de kimse tat alamıyor.cok var böyle acaba gelin bize bakar mı düşüncesi.pardon bakar mi değil bakmak zorunda
Ama kız evlat el evinde gidiyor bakmasa da olur.
Koni sahibi anneme ne olur tek başına diyor.anneni de götür evlenirken.ama yok gelin ne güne duuryo
anneyi yaniniza alip oteki daireye gecseniz keske daha rahat edersiniz abinizdeNapim annemi bırakıp ayrı boy çekip başka evde mi kalayım
ne guzel yazmissiniz bravo ayni fikirdeyim o geline yazik degilmiAvrupanın 75lik nineleri dünya turuna çıkıyor bizimkiler daha 50yasinda vah ben yaşlandım evde yalnız kalamıyorum bana kim bakacak diye gelinin başına corekleniyor
Bu sebepten evliliklerden de kimse tat alamıyor.cok var böyle acaba gelin bize bakar mı düşüncesi.pardon bakar mi değil bakmak zorunda
Ama kız evlat el evinde gidiyor bakmasa da olur.
Koni sahibi anneme ne olur tek başına diyor.anneni de götür evlenirken.ama yok gelin ne güne duuryo
Beddua derken? İşim olmaz.
Size kendiniz gibi aile diledim, beddua olarak algıladınız farkında mısınız?
Bana babam gibi kp dileseler "inşallah" derdim, aklıma beddua gelmezdi. Enteresan kafalar.
Sizde elbette zerre kadar hata yok, sütte leke var sizde yok. Ailemin kabul ettiği yaşam tarzı deyip sessiz kalıyorsanız mal mülk abinize kalırken de sesiniz çıkmasın o zaman. Ne de olsa ailenizin yaşam tarzı.
Temennimi tekrarlıyorum yarın bir gün ele karışacaksınız, size sizinkisi gibi aile nasip olsun inşallah.
Bu kadar riya bana fazla, Allah çarşınıza pazar versin.
Anlamadım ne demek istediğinizi? Kimseye yazık demedim ki bana niye yazık?ona yazik degil size yazik insallah bende katiliyorum bu kafada kv aile sizi bulsun
Annemin malını mülkünü maaşını yerken iyi ama
Geline sorsan en son ne zaman kendine bir sey almistir acaba. Kaynanasinin neyini yemis acaba. Malin mulkun ustune konmaya calisan abisi ama geline laf soyluyor. Abiye laf yok, onunla arasini iyi tutmaya calisiyor. Kötü ve fesat bir görümce. Sözde mal mülk var ama diğer daireye mutfak yaptirmaktan acizler. Daha doğrusu bilerek yaptirmiyorlar maazallah kizimiz yemek yapmak zorunda kalir.Sabancı mısınız Koç musunuz arkadaş bu kadar mal mülk var ama aynı evde huzursuz yaşıyorsunuz
Yemişim öyle mali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?