• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aile tatile gitmek?

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
191
71
13
Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Normalde denize havuza gitmiyor musunuz bikini giyip? Oralarda da 152782 tane insan oluyor.
İyi de oradaki insanları tanımıyoruz ya hani, bi daha görmüyoruz bu arkadaşlarımızla her hafta vakit geçiriyoruz.
Ayrıca zaten ben hiç böyle düsünmüyoordum sadece baskasından duyunca acaba dedim

Gözü kayacak adamın heryerde gözü kayar
Herhalde tek bungolov tutacaksınız gibi olmuş anlatım şekliniz

Ama havuzdur falan ayrı takılıp akşam yemeklerinde birleşseniz de güzel olur hani rahatta olur .

İnsan bu gözü kapalı durmayacak ki illa konuşurken falan göz teması kurulacak KAFANIZ KARIŞTIYSA AKLINIZDA SORU İŞARETİ OLUŞTUYSA ki oluşmuş konu açmışsınız, istemeden de olsa yok yere yanlış düşünedebilirsiniz .

ayrı ayrı bungolov tutun
tatil dediğin istediğinde uyanırsın sevişirsin geri uyursun

şimdi şöyle, çok fazla vıçvıç sevmiyorum ben. her hafta diyorsunuz. birlikte tatiller vs. biz de 3 çift aile grubuyuz ama bu kadar vıç vıç değiliz yani her hafta görüşecek kadar

yani bikini de sorun yokta, fazla samimiyet sıkıntı olabiliyor, bilemedim

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Herkesin kendi dogrusu yanlisi vardir. Guvenmediginiz icinize kurt dusurecek insanlarla bu topa girmeniz cok yanlis. Once dusunup sonra plan yapin, once plan yapip sonra boyle kara kara dusunmeyin.

Kimine gore saçı acik gezmek de yanlis. Mühim olan tamamen sizin hissiniz. (Tatile gideceginiz kisileri sizin kadar iyi tanimayip yorum yapan arkadasinizin degil.)

Kurt dustuyse, soru isaretleriniz varsa gitmeyin.

Evet tek bungalov da kalacagız ama uzun zamandır böyle bi arkadaslıgımız var evler yakın olunca her hafta beraberiz

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
İki aile derken kim kim? Bunu size söyleyen arkadaş çok saçmalamış. Göz kayması falan olur diye. Her yıl denize girmiyor musunuz? Orda insanlar yok mu niye ?

Biz samimi arkadaşlarımızla tatile gideriz. Severiz de kalabalık tatilleri. Aklımızın ucundan dahi geçmedi bu göz kayma olayı. Böyle bir şeyi aklından geçirecek insanlarla asla gitmek istemezdim.
Siz gitmeyin böyle tatile belli sorun yaratacak sizdw
Ben öyle mi düsünüyorumm demişim?

Ben öyle mi düsünüyorumm demişim?
Biri bana böyle bir şey dese buraya konu açıp sormam. Sizin de aklınıza yatmamış ki geliyorsunuz bu soruyu soruyorsunuz.
Bana böyle bir şey diyen insana sapık herhalde derim mesafe koyarım ben bir de dediğini düşünmem

İki aile derken kim kim? Bunu size söyleyen arkadaş çok saçmalamış. Göz kayması falan olur diye. Her yıl denize girmiyor musunuz? Orda insanlar yok mu niye ?
Bizden büyükler abi ve ablayla gideceğiz. Deniz ayrı cünkü oradakileri tanımıyoruz. Bu çiftle her hafta görüsüyoruz

Biri bana böyle bir şey dese buraya konu açıp sormam. Sizin de aklınıza yatmamış ki geliyorsunuz bu soruyu soruyorsunuz.
Bana böyle bir şey diyen insana sapık herhalde derim mesafe koyarım ben bir de dediğini düşünmem
Valla insan her istediğini açar sorar fikir alır bence bu platform bunun için var. Ayrıca yardımlasmak varken direkt tersleyerek cevap verenleri de bu sayfada hiiiiiç anlıyamıyorum

Bizden büyükler abi ve ablayla gideceğiz. Deniz ayrı cünkü oradakileri tanımıyoruz. Bu çiftle her hafta görüsüyoruz
Bir arkadaş bana böyle dese zihniyetinin kötü olduğunu düşünürüm ve bunu söyleyen kişiyle denize gidecekseniz , ben gitmem açıkçası. Eşimle baş başa giderim daha iyi.

Valla insan her istediğini açar sorar fikir alır bence bu platform bunun için var. Ayrıca yardımlasmak varken direkt tersleyerek cevap verenleri de bu sayfada hiiiiiç anlıyamıyorum
Hayır burada bu soruyu sorma sebebiniz sorulan o sorunun aklınıza yatması belki endişe yaratması. Göz kayması olur mu diye direkt sormamışsınız böyle fikir almaya çevirmişsiniz.
Ben de diyorum ki böyle şeyler aklınıza gelecekse gitmeyin. Karşınızdaki insanlar şahsen böyle bir soru işareti taşıyan insanlarla tatile gitmek istemezdi bence

Benim icin normal bir şey cunku büyürken de ailemle kalabalik tatil yapiyorduk sık sık. Annem babam, annemin kuzeni ve eşi şeklinde benzer cift tatilleri oluyordu. Hic bir problem olusturudgunu da görmedim
Nadiren eşimle biz de yapariz arkadaslarla.
Ama tek bungalovda kalmak cook sacma yani tatile gelmissiniz hoc mi bisey yasamiyorsunuz eslerinizle. Yan odada millet varken duyurmamaya calisirak sevisilir mi daha az para vermek icin 😄

Back