Yatak Odası Dekorasyonu IKEA yatak odam

IKEA dan alacğım mecbur onuda. Ben de L koltuk istiyorum aslında. ama sığarmı? sığarsa evi boğarmı? hiç bilmiyorum. inşallah güzel olur ama berjer den ümitli değilim :14: o sığmaz

oturma odasının ölçüsünü alıp ona göre bişiler yapcaksınız:31:
sende ona göre al. ikeada bir L gömüştüm manyaktı :D ama pahalıydı bıraz :D açık mavi köşe koltuk
belkı gömüşsündür :D

off işte hayalimde ki ikea yatak odası ve şifonyerler
bende evlenirken bu ferforje karyoladan ve o şifonyer ve çekmeceli dolağtan istiyorummm ALLAHIM nasip eder İNŞAALLAH Amin çokk güzell:16:

Sectiklerin güzel, fakat arkadaslarin da söyledigi gibi, yer sikintisi cekebilirsin esyalarin icin.
Yani fazlaliklarini koyacak bi sansin olmayabilir bu gardolapla.

Yatak odan kac metrekare tam olarak?
Belki büyüklügüne göre daha iyi yardimci olabiliriz.
Ikea´yla fazla hasir nesirim cünkü :D

Ikea modelleri hoş ama çok dayanıklı değil sanırım çevremdeki insanlar pek hoşnut değil yani ama çok güzel modelleri var ve sizin seçiminizde 10 numara :)

ikeanın kıvık modelinden kullanan var mı? çok beğeniyorum ama sağlamlığı konusunda tereddütlerim var açıkcası

gardrop çok ufak yetmez zamanla.karyola zamanla gıcırdar ve çok kaliteli bir ürün değil.sadece görsel güzel.bir salon takımının çok da ergonomik olmaması anlaşılabilir tarzını oturtunca fakat yatak odasında insan rahat etmeli.bu eşyalar strese sokar sizi...

Back
X