Yatak Odası Dekorasyonu IKEA yatak odam

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
$leirvik-bedframe__0173472_PE327667_S4.webp$hemnes-garderobekast-met--deuren__0123613_PE279800_S4.webp$hemnes-toilettafel-met-spiegel__81064_PE205599_S4.webp$hemnes-ladekast-met--lades__25867_PE110704_S4.webp

arkadaşlar IKEA Belçika sitesinden bunları beğendim. gidip görme sansım yok. aranızda kullanan var mı? Türkiye IKEA da da gördüm bu modelleri. Alacak nişanlım karar verirsem. Güzel mi?

benim odamda ikeadan çok memnunum ama ikeanın mobilyaları biraz hassas , ince yani. ama yinede eğer eşyalarını iyi kullanıyorsan tavsiye edebilirim :2:

benim odamda ikeadan çok memnunum ama ikeanın mobilyaları biraz hassas , ince yani. ama yinede eğer eşyalarını iyi kullanıyorsan tavsiye edebilirim :2:

eşyalarımı iyi kullandığım söylenemez en azından suankileri. kendi evimde kendi eşyam olunca iyi kullanırım diye düşünüyorum. içime sinmesi lazım. IKEA dan alacağız kesin. mecburum.

bence çok güzel, benım de aklımda hep bu karyola var :D
ikea modellerı çok hoş gerçekten :)

images
images
böyle düşünmüştüm :D iki aynı renk. bunlardan biri olabilir :) ya da duruma göre bir tane :) odanın şekline göre yani

maviyi tercih ederdim sahsen. beyaz ve mavi tonlarındada bir halı alırdım. postları da çok seviyorum aslında ama sanki bu oda pek açmaz :44:

maviyi tercih ederdim sahsen. beyaz ve mavi tonlarındada bir halı alırdım. postları da çok seviyorum aslında ama sanki bu oda pek açmaz :44:

en iyisi halı :)
yerın yokmuş zaten:) senınkıler de çok hoş :31: ferah ferah kullanırsın :) yatagının altı tertemız kalır hep :)
stor ya da cıvıl cıvıl perdelerden alırsın
harıka olur :)

Son düzenleme:
tşk ediyorum. sıra sizin hayalinizde,en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz umarım...

rica ederim :) en beğendiğim karyolayı seçmişsin :) yorum yapmak istedim :1:
mutlu mutlu, güle güle otur inşallah
allah ağız tadı versin :31:

Son düzenleme:
rica ederim :) en beğendiğim karyolayı seçmişsin :) yorum yapmak istedim :1:
mutlu mutlu, güle güle otur inşallah
allah ağız tadı versin :31:

iyikide yaptınız. sorabileceğim kimse yoktu cevremde. anneme soruyorum o benden 30 yaş daha ilerde düşünüyor. yok bazalı değilmiş,yok beyazmış,yok çelikmiş kullanışlı olmazmış vs vs :1: amin amin tşk ederim tekrar dan amma tşk ettim yahuuuu :1:

iyikide yaptınız. sorabileceğim kimse yoktu cevremde. anneme soruyorum o benden 30 yaş daha ilerde düşünüyor. yok bazalı değilmiş,yok beyazmış,yok çelikmiş kullanışlı olmazmış vs vs :1: amin amin tşk ederim tekrar dan amma tşk ettim yahuuuu :1:

aslında baza önemli. gardrob daha büyük olabilir . kışlıklarınızı koyacak yer bulamazsınız :D
rica ederim, ama seçimin harika :) ben kımın evıne gıttıysem bu karyoladan göremedim, kimsede yok :1:

Son düzenleme:
aslında baza önemli. gardrob daha büyük olabilir . kışlıklarınızı koyacak yer bulamazsınız :D
rica ederim, ama seçimin harika :) ben kımın evıne gıttıysem bu karyoladan göremedim, kimsede yok :1:

3 katlı ev 70 m2. zihnimde canlandırdığımda büyük bir yatak odası hayal edemiyorum. o yüzden büyük eşyalar beğenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. nişanlım dizayn edecek. bende olacak,belçikaya gelirseniz gelip görebilirsiniz :1:

3 katlı ev 70 m2. zihnimde canlandırdığımda büyük bir yatak odası hayal edemiyorum. o yüzden büyük eşyalar beğenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. nişanlım dizayn edecek. bende olacak,belçikaya gelirseniz gelip görebilirsiniz :1:

70 m2 küçükmüş gerçekten :) 2+1 değil mi? öyleyse eğer dahada küçük :=)
ev kira mı ?

2+1 evet ve kira :1:

hayal kırıklığına uğratmak istemem seni :D ama kışlıklarını ve fazla olan yorgan, yastık vb gibi şeyleri koyacak yer bulamazsın.
gardrobunda küçük.
bunları da düşünmen lazım. sonra kötü olur.
koltukların nasıl? bazalı L koltuk düşünebilirsin.

hayal kırıklığına uğratmak istemem seni :D ama kışlıklarını ve fazla olan yorgan, yastık vb gibi şeyleri koyacak yer bulamazsın.
gardrobunda küçük.
bunları da düşünmen lazım. sonra kötü olur.
koltukların nasıl? bazalı L koltuk düşünebilirsin.

$harnosand--zitsbank__0141471_PE301392_S4.webp kanepem bu yataklı diyor. bundan bazalı olduğunumu anlamalıyım :44:

Back
X