Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim odamda ikeadan çok memnunum ama ikeanın mobilyaları biraz hassas , ince yani. ama yinede eğer eşyalarını iyi kullanıyorsan tavsiye edebilirim :2:
bence çok güzel, benım de aklımda hep bu karyola var
ikea modellerı çok hoş gerçekten :)
çoooookk tşk ederim
tam benlik :) ben o karyolanın kenarlarına renki komıdınler düşünmüştümhayalım öyle yani
ikea da var ya onlardan![]()
evet çok güzel düşünmüşsünüz. benim odam biraz küçük öyle bir sansım yok malesef. ama fikir harika.![]()
böyle düşünmüştüm![]()
iki aynı renk. bunlardan biri olabilir :) ya da duruma göre bir tane :) odanın şekline göre yani
maviyi tercih ederdim sahsen. beyaz ve mavi tonlarındada bir halı alırdım. postları da çok seviyorum aslında ama sanki bu oda pek açmaz :44:
en iyisi halı :)
yerın yokmuş zaten:) senınkıler de çok hoşferah ferah kullanırsın :) yatagının altı tertemız kalır hep :)
tşk ediyorum. sıra sizin hayalinizde,en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz umarım...
rica ederim :) en beğendiğim karyolayı seçmişsin :) yorum yapmak istedim
mutlu mutlu, güle güle otur inşallah
allah ağız tadı versin![]()
iyikide yaptınız. sorabileceğim kimse yoktu cevremde. anneme soruyorum o benden 30 yaş daha ilerde düşünüyor. yok bazalı değilmiş,yok beyazmış,yok çelikmiş kullanışlı olmazmış vs vsamin amin tşk ederim tekrar dan amma tşk ettim yahuuuu
![]()
aslında baza önemli. gardrob daha büyük olabilir . kışlıklarınızı koyacak yer bulamazsınız
rica ederim, ama seçimin harika :) ben kımın evıne gıttıysem bu karyoladan göremedim, kimsede yok![]()
3 katlı ev 70 m2. zihnimde canlandırdığımda büyük bir yatak odası hayal edemiyorum. o yüzden büyük eşyalar beğenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. nişanlım dizayn edecek. bende olacak,belçikaya gelirseniz gelip görebilirsiniz![]()
70 m2 küçükmüş gerçekten :) 2+1 değil mi? öyleyse eğer dahada küçük :=)
ev kira mı ?
2+1 evet ve kira![]()
hayal kırıklığına uğratmak istemem seniama kışlıklarını ve fazla olan yorgan, yastık vb gibi şeyleri koyacak yer bulamazsın.
gardrobunda küçük.
bunları da düşünmen lazım. sonra kötü olur.
koltukların nasıl? bazalı L koltuk düşünebilirsin.
Eki Görüntüle 769109 kanepem bu yataklı diyor. bundan bazalı olduğunumu anlamalıyım :44: