İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

2 gündür çalışmadım ezberleyemediğim bi sürü şey var onlar olmadan istediğim sonuca ulaşamam ki

matematik soru bankamı bitirdim bugün de türkçe çalıştım yazım kurallarındaydım zaten onu da konu anlatımlı kitabı bitirmek istiyorum en kısa zamanda

Selam arkadaşlar bende varım su an tarih calisiyorum ve bitirdigim konular
1_ilk türk islam devletleri
2_ilk türk devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme donemi
4_osmanlı devletinde kültür ve medeniyet

Bugün kültür ve medeniyetten 300 soru çözmek hedefim var .... matematik kaynağımı alınca da matematiğe başlıcam ayni zamanda beyaz kalem 2016 fasikülün çıkmasını bekliyorum.. iyi çalışmalar birbirimize gaz verelim inşallah hepimiz hayırlısıyla ataniriz

Selam kızlar anayasa da uluslararası kuruluşlara çalışıyorum suan ve bugün de test çözeceğim. ..
:mad:Anayasa da çok zorlanıyorum. ...

Selam arkadaşlar bende varım su an tarih calisiyorum ve bitirdigim konular
1_ilk türk islam devletleri
2_ilk türk devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme donemi
4_osmanlı devletinde kültür ve medeniyet

Bugün kültür ve medeniyetten 300 soru çözmek hedefim var .... matematik kaynağımı alınca da matematiğe başlıcam ayni zamanda beyaz kalem 2016 fasikülün çıkmasını bekliyorum.. iyi çalışmalar birbirimize gaz verelim inşallah hepimiz hayırlısıyla ataniriz
ben de tarihten çok korkuyorum arkadaşım senin bölüm ne tarihten sorularımızı da çözemediklerimizi de yardımcı olalım birbirimize ben de eylülde tarihe başlayayım diyorum ya da anayasa

Aaynaa benim bölüm hemsirelik ama öğretmen olarak atanmak istiyorum o yüzden çok calismam lazim... bende tarihi çok seviyor ve korkuyordum o yüzden ilk ondan başladım bi sistem olusturdum iyi gidiyor çalışmaya başlayınca ben bitirmiş olursam çıkardığım notları atarım size isterseniz... soru çözerken de üzerine notlar alıyorum bakalım ama vatandaşlık ve coğrafyadan çok korkuyorum bende nasıl calisirim bi fikrim yok daha önce calismisligimda yok... sen matematiği bitirmek üzeresin heralde degilmi

Aaynaa benim bölüm hemsirelik ama öğretmen olarak atanmak istiyorum o yüzden çok calismam lazim... bende tarihi çok seviyor ve korkuyordum o yüzden ilk ondan başladım bi sistem olusturdum iyi gidiyor çalışmaya başlayınca ben bitirmiş olursam çıkardığım notları atarım size isterseniz... soru çözerken de üzerine notlar alıyorum bakalım ama vatandaşlık ve coğrafyadan çok korkuyorum bende nasıl calisirim bi fikrim yok daha önce calismisligimda yok... sen matematiği bitirmek üzeresin heralde degilmi
ben de tarihten korkuyorum nasıl öğretmen olarak atanacaksın canım?
başka bölümde mi okudun? tarihten hangi yayından çalışıyorsun tarihi çok ayrıntılı soruyorlar artık canım

Formasyon aldım sağlık meslek lisesinde öğretmen olarak inşallah... evet çok ayrıntı soruyorlar o yüzden ilk defa lise kitabından okuyorum daha sonra hakan dedenin videosunu izleyip not alıyorum daha sonra ihtiyaç yayinlarinin 24 saatte tarih kitabını okuyorum hızlıca en son data yayınlarının soru bankası çok ayrıntılı ve güzel onu çözüyorum üzerine not alarak bakalım ... ayrıntılı soruyorlar diye böyle yaptım en son tüm konularım bitince bi sitede tarih püf noktalar buldum onu çalışıp toptan tekrar etmeyi planlıyorum :)

Formasyon aldım sağlık meslek lisesinde öğretmen olarak inşallah... evet çok ayrıntı soruyorlar o yüzden ilk defa lise kitabından okuyorum daha sonra hakan dedenin videosunu izleyip not alıyorum daha sonra ihtiyaç yayinlarinin 24 saatte tarih kitabını okuyorum hızlıca en son data yayınlarının soru bankası çok ayrıntılı ve güzel onu çözüyorum üzerine not alarak bakalım ... ayrıntılı soruyorlar diye böyle yaptım en son tüm konularım bitince bi sitede tarih püf noktalar buldum onu çalışıp toptan tekrar etmeyi planlıyorum :)
notlarını bana da yollar mısın diyeceğim netten falan tamamlayınca püf noktalar sitesinin linkini atar mısın canım ?
birbirimize gaz verelim ben bir çok konu açtım çözemediğiniz sorular bitirilen konu ve kitaplar diye

Tabiki atarım zaten worde hazırlıyorum notları püf noktalar sitesini daha inceleyemedim .. tamamlayinca atayim bana mailini atarsan ordan gonderirim burdan denedim fakat dolmuyor ...

Tabiki atarım zaten worde hazırlıyorum notları püf noktalar sitesini daha inceleyemedim .. tamamlayinca atayim bana mailini atarsan ordan gonderirim burdan denedim fakat dolmuyor ...
veririm mail adresimi canım yollarsan çok memnun olurum gerçekten de

X