Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAMAM CANIM BURALARDA OLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KPSSDEN SINRA AĞLAMAYALIMBENDE VARIM ŞU AN YDS ÇALIŞIYORUM SADECE aaynaa
TAMAM CANIM BURALARDA OLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KPSSDEN SINRA AĞLAMAYALIM
HAYIRLISIYLA İNŞ CANIMbu sefer gülen taraf olucaz inşallahh
İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞIMbende matematik çalışıyorum şuanda ebok ekoktayım
çok teşekkür ederimİYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞIM
BÖLÜM NE HEDEF KAÇ PUANçok teşekkür ederim
TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞ
TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞ
bizde gaza gelip forumu hareketlendirelim hergün bildirimde bulunalim...TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞ
YAPAMADIĞIMIZ SORULARI YAZABİLİRİZ CANIM WATSAP KULLANMIYORUM EŞİME DE KULLANDIRMIYORUM ONUN İÇİN BEN ONA KATILAMAM AMA NE KADAR ÇALIŞIYORYZ FALAN DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER VE SORULAR PAYLAŞILMALIbizde gaza gelip forumu hareketlendirelim hergün bildirimde bulunalim...
geçen bende memurlar net de baktım watsap grubu bile olusturmuslar soru paylaşımında bulunuyorlarmis aslında k kulübünde foto paylaşmak zor oluyor bizde watsap grubu oluşturabilsek ne güzel olurdu foto soruları paylasirdik yapamadiklarimizi...vs
eğer dusunurse herkes yapabiliriz
evet canım ezber ama hep sona bırakıyorum en azından bir temel olsun diye şimdiden başlamak istedim...EZBER GÜLÜM YA ANAYASAYA EYLÜL EKİM GİBİ BAKARIM
BENDE ZORLANIYORUM ANAYASA VE GÜNCELLERevet canım ezber ama hep sona bırakıyorum en azından bir temel olsun diye şimdiden başlamak istedim...
test çözerek hep tekrar ederek sınava kadar anayasa için çok cabalamayi düşünüyorum çünkü sınavda en zorlandigim ders anayasa
tamam canım o zaman buradan paylaşım da bulunuruzYAPAMADIĞIMIZ SORULARI YAZABİLİRİZ CANIM WATSAP KULLANMIYORUM EŞİME DE KULLANDIRMIYORUM ONUN İÇİN BEN ONA KATILAMAM AMA NE KADAR ÇALIŞIYORYZ FALAN DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER VE SORULAR PAYLAŞILMALI
OLUR TABİİ ÇOK İYİ OLURtamam canım o zaman buradan paylaşım da bulunuruz
sorma hele gunceller. ..BENDE ZORLANIYORUM ANAYASA VE GÜNCELLER
TARİHTEN DE KORKUYORUM AMA MECBUREN ÇALIŞACAĞIZ HEPSİNE ARALIĞA KADAR KONULARI BİTİRECEĞİM HEDEFİM BUsorma hele gunceller. ..
bende şimdilik sadece anayasa ya yogunlasacagim gunceller sınava yakın çalışacağım. ..
TARİHTEN DE KORKUYORUM AMA MECBUREN ÇALIŞACAĞIZ HEPSİNE ARALIĞA KADAR KONULARI BİTİRECEĞİM HEDEFİM BU
İNŞ BİTMESİ DE ŞARTsüper bende aralığa kadar bitirmek istiyorum. ..
inş basaracagiz. ..