- 30 Haziran 2015
- 44
- 41
- 44
işletme mezunuyum yaşımdan dolayı uzmanlıklara giremiyom düz memurluk istiyorum onun içinde en az doksan almak lazım yani hedefim 90 ve üzeri inşallah tabiiBÖLÜM NE HEDEF KAÇ PUAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işletme mezunuyum yaşımdan dolayı uzmanlıklara giremiyom düz memurluk istiyorum onun içinde en az doksan almak lazım yani hedefim 90 ve üzeri inşallah tabiiBÖLÜM NE HEDEF KAÇ PUAN
hayırlısı ben de kamu mezunuyum ama 90 bilmiyorum 85 i garantilesem yine olur bir yerler diyorumişletme mezunuyum yaşımdan dolayı uzmanlıklara giremiyom düz memurluk istiyorum onun içinde en az doksan almak lazım yani hedefim 90 ve üzeri inşallah tabii
Ins aynaa uzunn suredir yzamiyorum sicaklar cocuk bakamiyrum deslere daha 1 ay da bakamam nemlekete gidiyorum uzuluyorm da calisamiyirum ins gelince artik net bur sekilde calisirim diyorummoralimizi yüksek tutmamız lazım kendimiz yapacağız bunu
BİR KİTAP AL YANINA GİDERKEN NE OLUR NE OLMAZ CANIM ÇALIŞIRSIN AZ DA OLSA BELKİIns aynaa uzunn suredir yzamiyorum sicaklar cocuk bakamiyrum deslere daha 1 ay da bakamam nemlekete gidiyorum uzuluyorm da calisamiyirum ins gelince artik net bur sekilde calisirim diyorum
hadi bakalım git gide ilerlersinHarfli ifadeleri bitirdim kizlar alıştırmalarini yapıyorumm
hadi bakalım git gide ilerlersin
bendede çıkıyor bol soruyla düzelecek inş aşırı halsizimIns cnm cok islem hatasi cikio ne kadar dikkat etsemde sacma sapan hatalar yapiyorum sinir oluyorum kendi kendime
bilmiyorum havadan kaynaklı sanırımIns cnm sen neden halsizsin gecmis olsun
bilmiyorum havadan kaynaklı sanırım
inş canım ya serinlerse iyi olurEvt sicaklar yapiyor bi 15 gun sonra serinler ins
huuuuuuuuuuu bugün çalışmalar nasıl?
çok az kişi takipteBasit denklemlere gectim cnm ben biraz daha aktif kullansak forumu guzel olur aslinda destek olmak icin ama kimsede ses yok