- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
bölüm ne imkanın varsa kesinlikle git dershaneye ben olsam giderdimarkadaslar bende baslıcam dershaneye gıtsemmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bölüm ne imkanın varsa kesinlikle git dershaneye ben olsam giderdimarkadaslar bende baslıcam dershaneye gıtsemmı?
matematikte kümelerdeyim Türkçede noktalama işaretlerindeİktisat.
Yaz okulundayım vizeler bitti. Ben mat1 le başlayacağım. 2 yada 3 ay sadece matemetik çalışcam. Onu halledersem biraz dönemde diğer derslerede yavaştan başlıycam. Siz çok ilerlediniz mi?
bölümüm işletme ayrıca ben ıstanbulu kaanmak ıstıyorum sene zormu?bölüm ne imkanın varsa kesinlikle git dershaneye ben olsam giderdim
İstanbul büyük bir şehir iyi bir puan alırsan neden olmasın ki şuan hangi şehirdesinbölümüm işletme ayrıca ben ıstanbulu kaanmak ıstıyorum sene zormu?
İSTANBULİstanbul büyük bir şehir iyi bir puan alırsan neden olmasın ki şuan hangi şehirdesin
iyi bir dershane bul canımİSTANBUL
bakalım artık hayırlısı hepımız ıcın:) sen gıdıyormusun?iyi bir dershane bul canım
yok canım evde çalışacağaım ben borçlarımız var kredi çekmiştim düğün için ödemeler bitmedibakalım artık hayırlısı hepımız ıcın:) sen gıdıyormusun?
allah yardımcın olsun canımyok canım evde çalışacağaım ben borçlarımız var kredi çekmiştim düğün için ödemeler bitmedi
cümlemizinallah yardımcın olsun canım
Ben Kamu Yönetimi mezunuyum . 2012 de 79 puan aldım fakat alımlar az olduğundan atanamadım sonra evlendim bir çok sorun nedeniyle de çalışamadım 2014 kpss bir hüsran oldu benim için girmesem moralim bozulmazdı diyorum bir de çevre hep bir umut içinde benden daha istekliler nedense sanki emek veren onlar ..Şimdi 2015 var ama bu alandan hazırlanma gerek girsem de başarılı olacağıma inanamıyorum çünkü temel kalmadı kalan 4-5 ayda olacak da iş değil bizi kurtaracak hem alan hem de düz memuriyet için 2016 kpss bir seneden fazla vakiti iyi değerlendirerek çok sıkı çalışmak şart iibf mezunları arkadaşlarımın çok zorda kaldığı yıllar alımlar çok azaldı onun için 85 i garantilemek şart..
Merhaba ben de uluslararası ilişkiler mezunuyum. Daha yeni mezun oldum dershaneye gidiyorum. Alan dersleri için belli kaynaklari aldiysan yaparsın. Maliye için 4T, hukuk için dönüşüm, muhasebe için ferhat yıldızın çözümlü çıkmış soruları.
Alandan gelir uzman yardımcılığı var vergi müfettişliği kaymakamlık falan hepsinin alan puan şekli farklı cumartesi sabah gk gy girersin pazar sabah ve öğleden sonra çok sıkı çalışmak lazım ben de b grubuna çalışacağım ama çok çalışmamız lazımbaslihi yeni gördüm cok sevindim. 78le atanamayanlardanim duz memuriyet için simdi iyi ki olmamis diyorum gerçi. Ulus.Ilis. Ta da ekonomiden nereler yazılıyor alandan hazirlansam ben de.
ben gitmeyeceğim ama gitmeyi düşünen arkadaşlar vardıselam kızlar.. içinizde dersaneye giden var mı ?
ben de uzaktan eğitime kayıt olmayı düşünüyorum.. özellikle matematik için bakalım hayırlısı..ben gitmeyeceğim ama gitmeyi düşünen arkadaşlar vardı
bölüm ne?ben de uzaktan eğitime kayıt olmayı düşünüyorum.. özellikle matematik için bakalım hayırlısı..
bölüm işletme.. ihtiyaç uzaktan eğitim..şuan 700 tl ..tek ders varmı bilmiyorum da ben hepsinden gircem derslerebölüm ne?
hangi yayının oluyor uzaktan eğitim ne kadar ücreti ders ders seçebiliyorsun mu
2014 e girdin mi?bölüm işletme.. ihtiyaç uzaktan eğitim..şuan 700 tl ..tek ders varmı bilmiyorum da ben hepsinden gircem derslere
evet 70 aldım2014 e girdin mi?