İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

kızlar elimde eski kaynaklar var 2012 hatta 2010un bile var arkadaslardan almıştım bir faydası olurmu elden cikarayim mi...
tavsiyemiz nedir...

kızlar elimde eski kaynaklar var 2012 hatta 2010un bile var arkadaslardan almıştım bir faydası olurmu elden cikarayim mi...
tavsiyemiz nedir...
onları da çöz farklı sorular çözmek zorundasın onların yanında yeni kaynaklarda alırsın

onları da çöz farklı sorular çözmek zorundasın onların yanında yeni kaynaklarda alırsın
öyle yapayım o zaman canım bende elimde bir sürü kaynak var ama eski yılların diye tereddüt ediyordum
zaten henüz 2016 kpss için piyasada kitap yok...
çıkana kadar eskilere idare edeceğim

öyle yapayım o zaman canım bende elimde bir sürü kaynak var ama eski yılların diye tereddüt ediyordum
zaten henüz 2016 kpss için piyasada kitap yok...
çıkana kadar eskilere idare edeceğim
çok kitap bitirmek lazım canım çok soru çözmeli onun için elindeki kaynakları ne kadar bitirirsen o kadar iyi

işletme.umarım bu gaz böyle devam ederde istedıgımızı elde ederız.ara verdıgımde bakıyrum sayfaya.matematık ten pek yapamadıgım konulardan basladım.20 yapmam lazım matematıkten hedefım o.evlıyım bıraz zor olcak ama olacak bılıyorum bu yıl.herkes ıcın hayırlısı olsun emekler karsılıksız kalmasın

BEN DE EVLİYİM CANIM ÇALIŞMAK MOTİVE OLMAK KOLAY DEĞİL AMA MECBURUZ SINAVDAN SONRA BURADA ÜZÜLEN TARAF OLMAMAK LAZIM

forumda kimse gaza gelmiş şekilde değil artık buraya sürekli msj yazmanın da pek anlamı kalmadı

Bende takip ediyorum kizlar surekli antremanlarla matematik deyim henuz o yuzden yazmıyorum bi bitsin su kitaplar gunluk konu calismalarimi yazarim

bende matemetik dışında keşke diğer dersleri sevsem severek çalışsam türkçe çözerken uykum geliyo acayip sıcak zaten iyice mayışıyorum...

bende matemetik dışında keşke diğer dersleri sevsem severek çalışsam türkçe çözerken uykum geliyo acayip sıcak zaten iyice mayışıyorum...
BEN DE SICAKTA MAT ÇALIŞIYORUM AĞUSTOS BİTTİKTEN SINRA SÖZELLERE DE GEÇECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…