onları da çöz farklı sorular çözmek zorundasın onların yanında yeni kaynaklarda alırsınkızlar elimde eski kaynaklar var 2012 hatta 2010un bile var arkadaslardan almıştım bir faydası olurmu elden cikarayim mi...
tavsiyemiz nedir...
öyle yapayım o zaman canım bende elimde bir sürü kaynak var ama eski yılların diye tereddüt ediyordumonları da çöz farklı sorular çözmek zorundasın onların yanında yeni kaynaklarda alırsın
çok kitap bitirmek lazım canım çok soru çözmeli onun için elindeki kaynakları ne kadar bitirirsen o kadar iyiöyle yapayım o zaman canım bende elimde bir sürü kaynak var ama eski yılların diye tereddüt ediyordum
zaten henüz 2016 kpss için piyasada kitap yok...
çıkana kadar eskilere idare edeceğim
haklısın canım zaman çabuk geçiyor temmuzun başında baslayacaktim ağustos olduçok kitap bitirmek lazım canım çok soru çözmeli onun için elindeki kaynakları ne kadar bitirirsen o kadar iyi
aynen öyle sana kaç lazım atanman içinhaklısın canım zaman çabuk geçiyor temmuzun başında baslayacaktim ağustos oldu
90 a yakın almam lazım garanti atanma için seninaynen öyle sana kaç lazım atanman için
ben de kamu mezunuyum 85i garantilemem lazım alım sayısı da önemli tabi90 a yakın almam lazım garanti atanma için senin
BEN DE EVLİYİM CANIM ÇALIŞMAK MOTİVE OLMAK KOLAY DEĞİL AMA MECBURUZ SINAVDAN SONRA BURADA ÜZÜLEN TARAF OLMAMAK LAZIMişletme.umarım bu gaz böyle devam ederde istedıgımızı elde ederız.ara verdıgımde bakıyrum sayfaya.matematık ten pek yapamadıgım konulardan basladım.20 yapmam lazım matematıkten hedefım o.evlıyım bıraz zor olcak ama olacak bılıyorum bu yıl.herkes ıcın hayırlısı olsun emekler karsılıksız kalmasın
ya gitme sakın ben varim. ..forumda kimse gaza gelmiş şekilde değil artık buraya sürekli msj yazmanın da pek anlamı kalmadı
TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞya gitme sakın ben varim. ..
BEN DE SICAKTA MAT ÇALIŞIYORUM AĞUSTOS BİTTİKTEN SINRA SÖZELLERE DE GEÇECEĞİMbende matemetik dışında keşke diğer dersleri sevsem severek çalışsamtürkçe çözerken uykum geliyo acayip sıcak zaten iyice mayışıyorum...
EZBER GÜLÜM YA ANAYASAYA EYLÜL EKİM GİBİ BAKARIMBende anayasa ya başladım bana en zor gelen o...