İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞ
TAMAM BURALARDA OLURUM CANIM YA MEMURLAR NETE FALAN BAKTIM MİLLET ACAYİP GAZA GELMİŞ
bizde gaza gelip forumu hareketlendirelim hergün bildirimde bulunalim...
geçen bende memurlar net de baktım watsap grubu bile olusturmuslar soru paylaşımında bulunuyorlarmis aslında k kulübünde foto paylaşmak zor oluyor bizde watsap grubu oluşturabilsek ne güzel olurdu foto soruları paylasirdik yapamadiklarimizi...vs
eğer dusunurse herkes yapabiliriz

YAPAMADIĞIMIZ SORULARI YAZABİLİRİZ CANIM WATSAP KULLANMIYORUM EŞİME DE KULLANDIRMIYORUM ONUN İÇİN BEN ONA KATILAMAM AMA NE KADAR ÇALIŞIYORYZ FALAN DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER VE SORULAR PAYLAŞILMALI

EZBER GÜLÜM YA ANAYASAYA EYLÜL EKİM GİBİ BAKARIM
evet canım ezber ama hep sona bırakıyorum en azından bir temel olsun diye şimdiden başlamak istedim...
test çözerek hep tekrar ederek sınava kadar anayasa için çok cabalamayi düşünüyorum çünkü sınavda en zorlandigim ders anayasa

BENDE ZORLANIYORUM ANAYASA VE GÜNCELLER

YAPAMADIĞIMIZ SORULARI YAZABİLİRİZ CANIM WATSAP KULLANMIYORUM EŞİME DE KULLANDIRMIYORUM ONUN İÇİN BEN ONA KATILAMAM AMA NE KADAR ÇALIŞIYORYZ FALAN DİKKAT ÇEKEN BİLGİLER VE SORULAR PAYLAŞILMALI
tamam canım o zaman buradan paylaşım da bulunuruz

sorma hele gunceller. ..
bende şimdilik sadece anayasa ya yogunlasacagim gunceller sınava yakın çalışacağım. ..
TARİHTEN DE KORKUYORUM AMA MECBUREN ÇALIŞACAĞIZ HEPSİNE ARALIĞA KADAR KONULARI BİTİRECEĞİM HEDEFİM BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…