İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Yeni açılan grubumuzda Bir idari hakim,Bir Sayıştay denetçi yardımcısı,Bir il göç uzman yardımcısı bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde meslekten diğer arkadaşlarımızda gruplarımıza üye olacaklar.Dilerseniz gruplarımıza üye olabilirsiniz.Makul sayıya ulaştığımızda çekilişlerimiz olacaktır.

linki hazırlanan arkadaşlarınızada ulaştırırsanız müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni açılan grubumuzda Bir idari hakim,Bir Sayıştay denetçi yardımcısı,Bir il göç uzman yardımcısı bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde meslekten diğer arkadaşlarımızda gruplarımıza üye olacaklar.Dilerseniz gruplarımıza üye olabilirsiniz.Makul sayıya ulaştığımızda çekilişlerimiz olacaktır.

linki hazırlanan arkadaşlarınızada ulaştırırsanız müteşekkir olurum.

....adresimiz.linki kopyalayıp url kısmına yapıştırınız

ne çekilişi arkadaşım

aradaşlar iibf mezununun kpss puanı 2 sene mi geçerli oluyor yoksa 1 sene mi

herkes suskun ne oldu çalışmıyor musunuz çalışıyor musunuz?

ben yds ye devam : )) gerund-infinitve bitridim dün ama anlamadığım şeyler var : (

merhaba bende kpss 2016 yolundayım sonu herkesın hayırlı olur insallah..matematıkten başladım bileee

merhaba bende kpss 2016 yolundayım sonu herkesın hayırlı olur insallah..matematıkten başladım bileee
hayırlı çalışmalar bölüm ne birbirimizi gaza getirelim ama çoğu arkadaş tam adapte olamadı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…