İSEM YAYINCILIK EVVELİYAT MAT SORU BANKASINI ÇÖZÜYORUM 300 SAYFALIK 125 TEYİMHangi yayının soru bankasindasın?aaynaa
ne çekilişi arkadaşımYeni açılan grubumuzda Bir idari hakim,Bir Sayıştay denetçi yardımcısı,Bir il göç uzman yardımcısı bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde meslekten diğer arkadaşlarımızda gruplarımıza üye olacaklar.Dilerseniz gruplarımıza üye olabilirsiniz.Makul sayıya ulaştığımızda çekilişlerimiz olacaktır.
linki hazırlanan arkadaşlarınızada ulaştırırsanız müteşekkir olurum.
mistik sen soru bankasında kaçıncı sayfadasın
2 canımaradaşlar iibf mezununun kpss puanı 2 sene mi geçerli oluyor yoksa 1 sene mi
inş yarın başlıyorum. ..herkes suskun ne oldu çalışmıyor musunuz çalışıyor musunuz?
hımm hangi dersten başlıyorsuninş yarın başlıyorum. ..
canım ben anayasadan başlamayı düşünüyorum geçen yıl en sona birakmistim stres oldu...hımm hangi dersten başlıyorsun
bölüm neydi?canım ben anayasadan başlamayı düşünüyorum geçen yıl en sona birakmistim stres oldu...
en azından bir temel olsun ardından matematikle devam edeceğim inş
felsefe canimbölüm neydi?
iyi çalışmalarben yds ye devam : )) gerund-infinitve bitridim dün ama anlamadığım şeyler var : (
hayırlı çalışmalar bölüm ne birbirimizi gaza getirelim ama çoğu arkadaş tam adapte olamadı heraldemerhaba bende kpss 2016 yolundayım sonu herkesın hayırlı olur insallah..matematıkten başladım bileee