İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Kizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin
antrenmanlarla matematik 1 ve 2 ye bak en temel kitaplar onlardır :)

Kizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin
BEN MURAT YAYINLARINI ÇALIŞTIM AMA BEĞENMEDİM MATEMATİĞİNİ İHTİYAÇ GÜZEL ANLATIYOR YARGI DA ÖYLE

Temel için Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2. Tabi eğer temelin hic yoksa.

YOK CANIM YA KİTAPLAR BANA BAKIYOR BEN KİTAPLARA BAYRAMDA MEMLEKETE GİDECEĞİM BİRAZ KAFAM DAĞILIR SONRASINDA GERİ GELİNCE TAM GAZ ÇALIŞACAĞIM

2016 kpss ye bende evde hazırlanmayı düşünüyorum okul öncesi öğretmenliği 65 75 arası değişiyor taban puanlar her sene ama üzerine çıkmıyor 80puan almak için ne yapmak gerek tavisiyeye ihtiyacım var ilk senem

SİZİN EĞİTİM BİLİMİ DE VAR GK GY BEN KAMU MEZUNUYUM GK GY VE ALANA GİRECEĞİM ÖĞRETMENLİK MEZUNLARI SANA YARDIMCI DAHA İYİ OLABİLİR ONLARIN KPSS KONULARINA DA YAZ CANIM

Okul öncesi oğretmenliği alana girmiyor diyebiliyorum ben ama çok teşekkür ederim başarılar hepinize

Listeye beni de yazın, ben de 2016'da KPSS'deyim büyük ihtimal. Büyük ihtimal ne ya, mecburum. İktisat benimki. 2016'da mezunum. Hiç ümidim yok ama, baştan söyleyeyim. Ümitlendirecek olan varsa seve seve kabul ederim o ayrı konu. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Henüz başlamadım çalışmaya, okul açılınca başlayacağım. Umarım adam gibi çalışabilirim yurtta. Ben hep görüyorum harıl harıl çalışanları yurtta yani.

Bu arada bişey sorucam hem A'ya hem de B'ye aynı anda girebiliyor muyum? Böyle bişey mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…