antrenmanlarla matematik 1 ve 2 ye bak en temel kitaplar onlardır :)Kizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin
BEN MURAT YAYINLARINI ÇALIŞTIM AMA BEĞENMEDİM MATEMATİĞİNİ İHTİYAÇ GÜZEL ANLATIYOR YARGI DA ÖYLEKizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin
Temel için Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2. Tabi eğer temelin hic yoksa.Kizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin
CÜMLEMİZE BAŞARILAR SAĞOL CANIMOkul öncesi oğretmenliği alana girmiyor diyebiliyorum ben ama çok teşekkür ederim başarılar hepinize
murat yayınlarından var kitaplarım ihtiyaç mat var yediiklim set var ama çok değişik kaynaklar almalıyızHepinize tskler kizlar diger dersler icin hangi kaynaklardn calisiyorsunuz
Sıcaklarda bunalıyor insan.YOK CANIM YA KİTAPLAR BANA BAKIYOR BEN KİTAPLARA BAYRAMDA MEMLEKETE GİDECEĞİM BİRAZ KAFAM DAĞILIR SONRASINDA GERİ GELİNCE TAM GAZ ÇALIŞACAĞIM
hem sıcaklık hem ramazan birleşince ders kafaya girmiyor kitabı elime alasım yok ben çay içerek ders çalıştığım içinSıcaklarda bunalıyor insan.
Ben de çalışırken en az 3 kupa kahve içiyorum. Kahveden sıkılınca çaya geçiyorum. Çaydan sıkılınca kahveyehem sıcaklık hem ramazan birleşince ders kafaya girmiyor kitabı elime alasım yok ben çay içerek ders çalıştığım için
heheheBen de çalışırken en az 3 kupa kahve içiyorum. Kahveden sıkılınca çaya geçiyorum. Çaydan sıkılınca kahveye
ders çalışmadığım için sıkıntılıyımbir aydır asosyal bir hayat yaşıyorum ya resmen sizde de bunalım oluyormu arada
ben de dersten başka yapacak farklı bir şey bulamıyorum çok bunaltıcı ramazanda sokağada çıkıp gezemiyorsunki yorucu oluyorders çalışmadığım için sıkıntılıyım