İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Bu arada bişey sorucam hem A'ya hem de B'ye aynı anda girebiliyor muyum? Böyle bişey mümkün mü?
tabi ikisine de girebilirsin cumartesi sabah oturumu pazar sabah ve öğleden sonra da A grubu için girersin burada çalıştıklarımızı paylaşacağız şuan bakalım zaten ramazan herkes ara verdi çalışmalarına

Facebook de Evveliyat grubuna katılın kızlar.Tarihten Ramazan Yetkin orada .Hatta soru çözümleri başladı bazı derslerin.Detayları okursunuz.Motivasyon sağlıyor gerçekten.

sadece tarih mi çözüyorlar canım
Anayasa da başladı ama hoca iftara gitmiş bugün yok.ama hocaların bilgiler veriyor.Gir Bak cnmEvveliyat ....Ramazan hoca 15 ağustosta youtübe de dersleri başlıyor.coğrafyada başlıyorum.ücretsiz bunlar.ramazan hoca süper ders anlatır.

bana link atar mısın canım you tube den derslerin

Sen faceden evveliyat yaz.gruba katil. Youtube tube ağustosta başlıcak.Zaten gerekli bilgiler grupta yazılı

Sen faceden evveliyat yaz.gruba katil. Youtube tube ağustosta başlıcak.Zaten gerekli bilgiler grupta yazılı
açtım bakıyorum ama ben faceimi kapattım canım hem zaman harcatıyordu hem de arkadaşlarım hep atanmıştı moralim bozuluyor atanana kadar açmayacağım ama bakıyorum şimdi

Sen o zaman facebook aç kimseyi ekleme.gizli tut facebook.sen bilirsin ama motivasyon oluşun.ben anayasa ve matematik başladım.tarih coğrafya hocalarla başlıcam.

selam kızlar tarihe nasıl ve neyden çalışıyorsunuz acaba çok kafam karışık ya bu tarih konusunda

Kizlar bendevhic calisamiyorum ama aklim derslerde ya eylule kadar boyle yarim yamalak olacak benim galiba agustosta emlekete gidecem tam anlamiyla caismak istiyorum zaten kizim da buyudukce defter kagit elie almam ne mumkun

Kizlar bendevhic calisamiyorum ama aklim derslerde ya eylule kadar boyle yarim yamalak olacak benim galiba agustosta emlekete gidecem tam anlamiyla caismak istiyorum zaten kizim da buyudukce defter kagit elie almam ne mumkun
ramazandan sonra ben toparlanacağım

Bende bugun yazildim pegem e bayramdan sonra basliyorum ins antremanlarla matematik kitaplarimida aldim artik hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…