- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
inşallah canım benim şansım kpss b ve aanladım canım ben bugün alesi zorlamaya karar verdim zaten yüksek lisans yapıyorum birde ar. görevlisi olabilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım benim şansım kpss b ve aanladım canım ben bugün alesi zorlamaya karar verdim zaten yüksek lisans yapıyorum birde ar. görevlisi olabilsem
inşallah seninde istediğin olur canım kpss yide bırakmayacam bu sene her şeyi zorlayacam gelecek sene işim oldu oldu olmadı daha olmaz heralde : ( bebek bile yapamıyorum bu yüzdeninşallah canım benim şansım kpss b ve a
idari yargı sınavının tarihi belli mi ki canım2016 kpss gireceğim bende.Mat.dan başladım. 2014 te girdim olmadım Mat.nette çok iyi bir hoca buldum.Yukarıdaki tarih sorularRamazan Yetkin Hocanın kitabından. Youtube dederslerjni takip etmiştim. Süper hoca.Ağustos de evveliyat. Com adlı sitesine dersleri başlıyorum. ÜCRETSİZ dersler.O zamana kadar nat.in yanına Türkçeyi ve coğrafyayı bitirmeyi düşünüyorum.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
Birde bu yıl idari hakimlik sınavına gimeyi düşünüyorum. Buda İİBF mezunları için alternatif olabilir.
Yanılmıyorsam mayıs ayıidari yargı sınavının tarihi belli mi ki canım
aha bir seneden az kaldı yasınava 361 gün kaldı
2015 te yine gk gy sınavı oldu hem öğretmenler girdi hem de a grubundan puanını hesaplatacaklar girdi o hem çift senelerde hem de tek senelerde zaten gk gy oluyor onda sorun yok ama sadece 2016 da düz memuriyet için gk gy tek başına hesaplanıyor o kadarArkadaslar birsey soracaktim kamu mezunuyum 2016 girecem memur olmak icin yani b den girecegim onceligim yani ,komsum cmt sabah sadece gy gkgirmis o nasil iktisat mezunu galiba nasil oluyo ben bu yil sadece ogretmenlik ve alan olarak biliyorum bi yerde eksigim var aydinlatir misiniz
Anladim canim sagol ben de oyle biliyorum komsum sabah girdi oglen girmedigini dusundum ne ise yrayacak die kafam karismisti2015 te yine gk gy sınavı oldu hem öğretmenler girdi hem de a grubundan puanını hesaplatacaklar girdi o hem çift senelerde hem de tek senelerde zaten gk gy oluyor onda sorun yok ama sadece 2016 da düz memuriyet için gk gy tek başına hesaplanıyor o kadar
belki sadece gk gy girmiştir kendini denemek içinAnladim canim sagol ben de oyle biliyorum komsum sabah girdi oglen girmedigini dusundum ne ise yrayacak die kafam karismisti
Evet olabilirbelki sadece gk gy girmiştir kendini denemek için
Bu saate yine biz kaldik galiba aynaaii akşamlar hanımlarr
TABİİ CANIM İYİ OLUR SENİN GİBİ DİLCİLERDEN DE YARARLANMALISIN BİRBİRİNİZE DESTEK OLMALISINIZaaynaa bu konuya yazmaya devam edeceğim ama kendime bi çalışma günlüğü acayim dedim. Belki benim gibi dilciler gelir yds de çalışmalıyım. Neredeyse 2 ay kaldı dil sınavına.