- 15 Nisan 2015
- 51
- 31
- 38
yok ben oruç tutmuyorum canımnasılsın çalışmalar nasıl diyecem ama oruçluyken de zor artık iftardan sonra
yok canım akşam çalışamadım pek ben matematikte kümelerde kaldım Türkçede yazım kuralları ramazan işte yemek hazırlıklar falan beni oyalayacak biraz bugün biraz dua ederim falan adetliydim birkaç gün daha tembelliğim olur ama düzeltirim tarih ay korkulu rüyam çok zorluyorlar bakalım zaman da aslında su gibi geçiyoryok ben oruç tutmuyorum canım
işteyim hem çalışıyorum hemde tarih çalışıyorum :)
osmanlıya kadar geldim, biraz test çözdüm anadoludaki türk devletleriyle ilgili
fena değilim ama daha tarihte çok konum var
coğrafya bitti sayılır benim dün marmara ve karadenize çalıştım
son 5 bölgem kaldı yani :)
sen ne durumdasın, akşam ii çalıştınmı?
yok canım akşam çalışamadım pek ben matematikte kümelerde kaldım Türkçede yazım kuralları ramazan işte yemek hazırlıklar falan beni oyalayacak biraz bugün biraz dua ederim falan adetliydim birkaç gün daha tembelliğim olur ama düzeltirim tarih ay korkulu rüyam çok zorluyorlar bakalım zaman da aslında su gibi geçiyor
hayırlısı bakalım çok çalaaışmak şartevet zaman akı geçiyo gerçekten
birkaç gün tembelliğe okey zaten ondan bişiycik olmaz ama disiplini bozmamak şartıyla :)
ya ben sözellerden korkmuyorum okuyup ezerliyorum test çözüyorum aklımda yer ediyo
ama matematik korkulu rüyaam, onu okuyarak yapamıyorum birisi anlatması lazım
hedeflerimizi koyalım şimdidenBİRKAÇ GÜN RAMAZANA ALIŞALIM ONDAN SONRA BAKALIM TAM GAZ İLERİ
ben 85 hedefimhedeflerimizi koyalım şimdiden
benim hedefim en az 90 :)
ankaradamıydın sen canım, tercihlerinde sadece oturduğun şehrimi yazacasın?ben 85 hedefim
ankaradayım hayır başka şehirler de yazacağım hayırlısıyla atanayımankaradamıydın sen canım, tercihlerinde sadece oturduğun şehrimi yazacasın?
inşallahh hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızankaradayım hayır başka şehirler de yazacağım hayırlısıyla atanayım
amin canım zor evde oturmak sıkıldım 2012 de benim paunım kötü de değildi ama alım olmayınca atanamadım şimdi onun üzerinden 4 sene sonra yeniden ciddi bir hazırlanma yapmış olacağıminşallahh hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
bölüm neydi senin canım öğretmenlik filanmıamin canım zor evde oturmak sıkıldım 2012 de benim paunım kötü de değildi ama alım olmayınca atanamadım şimdi onun üzerinden 4 sene sonra yeniden ciddi bir hazırlanma yapmış olacağım
kamu yönetimi canım senin?bölüm neydi senin canım öğretmenlik filanmı
kamu yönetimi canım senin?
benim de lisans b ye gireceğim a ya hazırlanmaya vakit olur mu bilmiyorumbenimde lisans iktisat
kpss b'ye giricem, a çok kasıyor ya :)
ben de sahura kadar ayakta olacağım ama bakalım şimdi de sahur hazırlıkları falan derken bakalımKizlar hayirli ramazanlar ramazan biraz zorlayacak dersi ben gunduz zaten bakamiyorum ins. Duzene oturtabilirsem geceleri kuzim yeni uyudu benim de cok uykum geliyo nasil duracam ayakta
Aynen ya saat hemen geciyoben de sahura kadar ayakta olacağım ama bakalım şimdi de sahur hazırlıkları falan derken bakalım