İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

nasılsın çalışmalar nasıl diyecem ama oruçluyken de zor artık iftardan sonra
yok ben oruç tutmuyorum canım
işteyim hem çalışıyorum hemde tarih çalışıyorum :)
osmanlıya kadar geldim, biraz test çözdüm anadoludaki türk devletleriyle ilgili
fena değilim ama daha tarihte çok konum var
coğrafya bitti sayılır benim dün marmara ve karadenize çalıştım
son 5 bölgem kaldı yani :)
sen ne durumdasın, akşam ii çalıştınmı?

yok canım akşam çalışamadım pek ben matematikte kümelerde kaldım Türkçede yazım kuralları ramazan işte yemek hazırlıklar falan beni oyalayacak biraz bugün biraz dua ederim falan adetliydim birkaç gün daha tembelliğim olur ama düzeltirim tarih ay korkulu rüyam çok zorluyorlar bakalım zaman da aslında su gibi geçiyor

evet zaman akı geçiyo gerçekten
birkaç gün tembelliğe okey zaten ondan bişiycik olmaz ama disiplini bozmamak şartıyla :)
ya ben sözellerden korkmuyorum okuyup ezerliyorum test çözüyorum aklımda yer ediyo
ama matematik korkulu rüyaam, onu okuyarak yapamıyorum birisi anlatması lazım

hayırlısı bakalım çok çalaaışmak şart

BİRKAÇ GÜN RAMAZANA ALIŞALIM ONDAN SONRA BAKALIM TAM GAZ İLERİ

inşallahh hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
amin canım zor evde oturmak sıkıldım 2012 de benim paunım kötü de değildi ama alım olmayınca atanamadım şimdi onun üzerinden 4 sene sonra yeniden ciddi bir hazırlanma yapmış olacağım

Bende kamu yönetimi mezunuyum :) dediğim olaya ben başlayım yavaş yavaş herkes yapar belki .
<<Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün hastalığına kesin teşhisi koyan Fransız doktor Fiessinger dir.>>

Kizlar hayirli ramazanlar ramazan biraz zorlayacak dersi ben gunduz zaten bakamiyorum ins. Duzene oturtabilirsem geceleri kuzim yeni uyudu benim de cok uykum geliyo nasil duracam ayakta

Kizlar hayirli ramazanlar ramazan biraz zorlayacak dersi ben gunduz zaten bakamiyorum ins. Duzene oturtabilirsem geceleri kuzim yeni uyudu benim de cok uykum geliyo nasil duracam ayakta
ben de sahura kadar ayakta olacağım ama bakalım şimdi de sahur hazırlıkları falan derken bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…