evet ramazanda çok çalışamayacağız sanırımAynen ya saat hemen geciyo
Sanada canim aynen ramazand ders yok ben biraz simdi bakacgim ins sonra da sahuru hazirlarimhayırlı sahurlar herkes ramazan modunda sanırsam benim gibi
Senin dersler nasil gidiyo calisabiliuo musunhayırlı sahurlar herkes ramazan modunda sanırsam benim gibi
ben de sahur hazırlığındayım ramazanda çalışamıyorum ya bugün bir de ütü falan yaptım yarım bıraktım iftardan sonra da yapasım gelmediSanada canim aynen ramazand ders yok ben biraz simdi bakacgim ins sonra da sahuru hazirlarim
Iyice koptuk derslerden ya hayirlisi olsun ne yapalim bu ay boyle gececek galibaben de sahur hazırlığındayım ramazanda çalışamıyorum ya bugün bir de ütü falan yaptım yarım bıraktım iftardan sonra da yapasım gelmedi
yok yok kopma olmaz ama ramazan malum iş yoğunluğu oluyor sahura hazırlık da oluyor hayırlısı bir mola gibi düşünelim artıkIyice koptuk derslerden ya hayirlisi olsun ne yapalim bu ay boyle gececek galiba
ne kadar sessizleştiniz
Aynen oyle dusunmek gerekir sonra ins tam gaz devam ederzyok yok kopma olmaz ama ramazan malum iş yoğunluğu oluyor sahura hazırlık da oluyor hayırlısı bir mola gibi düşünelim artık
Artik kimseler ugramiyo burayaneredesiniz??????????????
evet sessizleşti çokArtik kimseler ugramiyo buraya
ramazandan sonra disiplinli olmak şart yoksa başarı gelmezSelam kızlar Nasılsıniz
ay 4 temmuzda gireceğim sınava ama daha öncede yazmıştım yeterince hazirlanamadim
yine de heyecan var
deneme cozuyorum daha sonrada eksik konulara yoneliyorum. .
2016 kpss asıl benim için çok önemli tam gaz çalışalım arkadaşlar ertelersek sınava kadar böyle geçecek. ..