- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
BEnde hiç huzurlu değilim ona rağmen çalışmıyoorum çok daralıyorum : /bende bu yıl da gireceğim ama bir süredir bende calisamiyorum. ..
Üstelik sürekli evdeyim ama sabah geç kalkıyorum etrafı düzenle yemek hazırla derken akşam oluyor... Bu arada misafirlerim oluyor. ..günde 1 2 saat anca çalışıyorum. ..
vicdanen hiç huzurlu değilim. ..
selamhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
BEN DE DARALIYORUM HAYIRLISI BAKALIM BİRKAÇ GÜN DAHA TOPLAYAMAYACAĞIM KAFAMI HERALDE AY ÇALIŞMADIKÇA MORALİM BOZULUYORBEnde hiç huzurlu değilim ona rağmen çalışmıyoorum çok daralıyorum : /
evet aynen, bir de başka yolun olmadığını bile bile çalışmamak bana kendimi salak gibi hissettiriyorBEN DE DARALIYORUM HAYIRLISI BAKALIM BİRKAÇ GÜN DAHA TOPLAYAMAYACAĞIM KAFAMI HERALDE AY ÇALIŞMADIKÇA MORALİM BOZULUYOR
AYNEN GERÇEKTEN DE ÇALIŞMAMAK BÜYÜK KAYIP ZAMAN HIZLI GEÇİYORevet aynen, bir de başka yolun olmadığını bile bile çalışmamak bana kendimi salak gibi hissettiriyor
Aynen oyle benimde moralim cok bozuk gunlerdir ders yok temizlik anca bugun btiyor ramazanda ins calisabilirizAYNEN GERÇEKTEN DE ÇALIŞMAMAK BÜYÜK KAYIP ZAMAN HIZLI GEÇİYOR
inşallah sahura kadar oturacağım başka çare yokAynen oyle benimde moralim cok bozuk gunlerdir ders yok temizlik anca bugun btiyor ramazanda ins calisabiliriz
BEN BİRAZ MORALİM BOZUK OLDUĞUNDAN BİR HAFTADIR ÇALIŞAMIYORUM AMA RAMAZAN HAZIRLIKLARI DA ARAYA GİRİNCE EVET OLDU TEMBELLİK AMA BİR İKİ GÜNE TOPARLARIMhuuu kızlar nedir bu rehavet böyle
canım istemiyor filan yok
1 saat bile olsa her gün birkaç konu yada birkaç test şart
ben işyerinde hergün açıyorum interneti, çaktırmadan bayağı bayağı çalışıorum :)
benim coğrafya ve tarih konuları 1 aya kadar bitecek
şu matematik olmasa kursada yazılmayıp evden yürütücem ama sayısal sıfır
yokmu benden başka çalışkan öğrencii :=)
aslında olabilir çok da güzel olur önemli tarih bilgileri de olabilir ben güncelleri bayağı toparlamıştım not olarakMerhabalar canlar :) Benim çalışmalarımda arada sekteye uğrasa da yetiştiremem kaygısıyla devam etmeye çalışıyor birde uykusuzluk olmasa resmen kahveyle ayakta duruyorum ... Her neyse size naçizane bir öneri sunmak istiyorum bugün aklıma geldi. Biz guncellere pek bakamıyoruz ya buraya her yazan yazısının altına ufak bir güncel bilgi yazsa olur mu ki sınavda hatırlarız gibi geliyor. Tabi sadece bir öneri ? Bu arada herkese hayırlı ramazanlar :)
ben zaten bu gece plan yapmayı düşünüyorum ramazandan sonra daha çok uygularım planımı ama bir sayısal bir sözel gidecek çalışmalarım hayırlısıyla günceller ve tarih yeri geldiğinde anayasa da coğgrafya da hepsi olabilir ama arkadaşlar da konuları bitirdikçe daha çok burada paylaşımlarımız olacaktırTabi tarihte olabilir ilkler enler bir suru konu var coğrafya bile karışıyor. Tabi daha bütün derslere bakmadık kime ne uygun gelirse:)
aynen ben kalkıp da hazırlık yap eşimi yatırdım şimdi ben sahura kadar ayaktayımOnu bende düşündüm canım ya yat kalk iyice sersem gibi oluyorum öteki turlu
eveeet burdayıııızzzkpsscilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın çalışmalar nasıl diyecem ama oruçluyken de zor artık iftardan sonraeveeet burdayıııızzz