İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

BEnde hiç huzurlu değilim ona rağmen çalışmıyoorum çok daralıyorum : /

BEN DE DARALIYORUM HAYIRLISI BAKALIM BİRKAÇ GÜN DAHA TOPLAYAMAYACAĞIM KAFAMI HERALDE AY ÇALIŞMADIKÇA MORALİM BOZULUYOR
evet aynen, bir de başka yolun olmadığını bile bile çalışmamak bana kendimi salak gibi hissettiriyor

huuu kızlar nedir bu rehavet böyle
canım istemiyor filan yok
1 saat bile olsa her gün birkaç konu yada birkaç test şart
ben işyerinde hergün açıyorum interneti, çaktırmadan bayağı bayağı çalışıorum :)
benim coğrafya ve tarih konuları 1 aya kadar bitecek
şu matematik olmasa kursada yazılmayıp evden yürütücem ama sayısal sıfır
yokmu benden başka çalışkan öğrencii :=)

BEN BİRAZ MORALİM BOZUK OLDUĞUNDAN BİR HAFTADIR ÇALIŞAMIYORUM AMA RAMAZAN HAZIRLIKLARI DA ARAYA GİRİNCE EVET OLDU TEMBELLİK AMA BİR İKİ GÜNE TOPARLARIM

Merhabalar canlar :) Benim çalışmalarımda arada sekteye uğrasa da yetiştiremem kaygısıyla devam etmeye çalışıyor birde uykusuzluk olmasa resmen kahveyle ayakta duruyorum ... Her neyse size naçizane bir öneri sunmak istiyorum bugün aklıma geldi. Biz guncellere pek bakamıyoruz ya buraya her yazan yazısının altına ufak bir güncel bilgi yazsa olur mu ki sınavda hatırlarız gibi geliyor. Tabi sadece bir öneri ? Bu arada herkese hayırlı ramazanlar :)

aslında olabilir çok da güzel olur önemli tarih bilgileri de olabilir ben güncelleri bayağı toparlamıştım not olarak

ben ramazan bitene kadar sahura kadar oturup ders çalışmayı düşünüyorum zaten

Tabi tarihte olabilir ilkler enler bir suru konu var coğrafya bile karışıyor. Tabi daha bütün derslere bakmadık kime ne uygun gelirse:)

Tabi tarihte olabilir ilkler enler bir suru konu var coğrafya bile karışıyor. Tabi daha bütün derslere bakmadık kime ne uygun gelirse:)
ben zaten bu gece plan yapmayı düşünüyorum ramazandan sonra daha çok uygularım planımı ama bir sayısal bir sözel gidecek çalışmalarım hayırlısıyla günceller ve tarih yeri geldiğinde anayasa da coğgrafya da hepsi olabilir ama arkadaşlar da konuları bitirdikçe daha çok burada paylaşımlarımız olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…