İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Ben bi kere iciyordum .
hımm içsem mi bende salı ya da çarşamba doktora gideceğeim eğer adet olmazsam yeniden kan tahlili yaptıracağım çünkü adet olmadım midem yanıyor kasıklarım ağrıyor ve yemeklerden tiksinme başladı bilemedim

ADET OLDUM BU AY İÇİN UMUTLAR BİTTİ BU KADAR BEBEĞİ DÜŞÜNMEMELİYİM ARTIK YETER

yarın komşularım gelecek ondan sonra sıkı ders çalışacağım 4-5 gündür kendim de değildi yeter bu kadar ara bence hadi bakalım kitaplar bitsin artık

ADET OLDUM BU AY İÇİN UMUTLAR BİTTİ BU KADAR BEBEĞİ DÜŞÜNMEMELİYİM ARTIK YETER
Bence de dusunme canim vardir bi hayri mutlaka hersey rabbimden derslerine odaklan ben hic calisamiyorum kizim icin istiyorum ama firsat bulamiyorum bu sene derlerine odaklan hic dusunme o zaman oluyo herkezden oyle duyuyorum

Bence de dusunme canim vardir bi hayri mutlaka hersey rabbimden derslerine odaklan ben hic calisamiyorum kizim icin istiyorum ama firsat bulamiyorum bu sene derlerine odaklan hic dusunme o zaman oluyo herkezden oyle duyuyorum
evet ben de öyle duyuyorum canım hayırlısı çalışalım ben bu akşam ders programı yapacağım

nişan vardı görümcemin ona gidip geldim onun öncesinde de ne giyecem muhabbeti olmuştu çarşıya çıktım üst üste falan filan canım çalışmak istemedi :eek:şimdi de istemiyor uykum geliyor sabah 5 de indim otobüsten uyudum bi 5-6 saat ama hala uykum varo_O

nişan vardı görümcemin ona gidip geldim onun öncesinde de ne giyecem muhabbeti olmuştu çarşıya çıktım üst üste falan filan canım çalışmak istemedi :eek:şimdi de istemiyor uykum geliyor sabah 5 de indim otobüsten uyudum bi 5-6 saat ama hala uykum varo_O
hımm biraz dinlen o zaman canım

evet bu sende girecem ama saldım kendimi bu ara : )
bende bu yıl da gireceğim ama bir süredir bende calisamiyorum. ..
Üstelik sürekli evdeyim ama sabah geç kalkıyorum etrafı düzenle yemek hazırla derken akşam oluyor... Bu arada misafirlerim oluyor. ..günde 1 2 saat anca çalışıyorum. ..
vicdanen hiç huzurlu değilim. ..

NEYSE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE BİTİRDİĞİM KONULARI YAZARSAM BURASI ŞENLENİR YENİDEN

X