Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm içsem mi bende salı ya da çarşamba doktora gideceğeim eğer adet olmazsam yeniden kan tahlili yaptıracağım çünkü adet olmadım midem yanıyor kasıklarım ağrıyor ve yemeklerden tiksinme başladı bilemedimBen bi kere iciyordum .
Bence de dusunme canim vardir bi hayri mutlaka hersey rabbimden derslerine odaklan ben hic calisamiyorum kizim icin istiyorum ama firsat bulamiyorum bu sene derlerine odaklan hic dusunme o zaman oluyo herkezden oyle duyuyorumADET OLDUM BU AY İÇİN UMUTLAR BİTTİ BU KADAR BEBEĞİ DÜŞÜNMEMELİYİM ARTIK YETER
evet ben de öyle duyuyorum canım hayırlısı çalışalım ben bu akşam ders programı yapacağımBence de dusunme canim vardir bi hayri mutlaka hersey rabbimden derslerine odaklan ben hic calisamiyorum kizim icin istiyorum ama firsat bulamiyorum bu sene derlerine odaklan hic dusunme o zaman oluyo herkezden oyle duyuyorum
idare eder canım senin çalışmalar nasıl sen bu sene de girecektin değilmiselamlar nasıl gidiyor bakalım :)
evet bu sende girecem ama saldım kendimi bu ara : )idare eder canım senin çalışmalar nasıl sen bu sene de girecektin değilmi
NEDENevet bu sende girecem ama saldım kendimi bu ara : )
nişan vardı görümcemin ona gidip geldim onun öncesinde de ne giyecem muhabbeti olmuştu çarşıya çıktım üst üste falan filan canım çalışmak istemedi şimdi de istemiyor uykum geliyor sabah 5 de indim otobüsten uyudum bi 5-6 saat ama hala uykum var
hımm biraz dinlen o zaman canımnişan vardı görümcemin ona gidip geldim onun öncesinde de ne giyecem muhabbeti olmuştu çarşıya çıktım üst üste falan filan canım çalışmak istemedi şimdi de istemiyor uykum geliyor sabah 5 de indim otobüsten uyudum bi 5-6 saat ama hala uykum var
bende bu yıl da gireceğim ama bir süredir bende calisamiyorum. ..evet bu sende girecem ama saldım kendimi bu ara : )