Ben burdayim ama kimseler gozukmuyokpsscilerrrrrrrrrrrrrr neredesiniz
ben de matematikte grafiklere geçtim elimdeki murat yayınlarının kitabının 459. sayfasındayım hırslanalım arkadaşlar ben bir haftadır tembelimBen burdayim ama kimseler gozukmuyo
Biraz temizlik yaptim kizimi uyuttum esitizlikle ilguli braz soru buraz da turkceden not aliyirum yavas yavas kaplumbaga misali arada bitsin
iyi olurişleri bitirdim inşallah yeni bir iş çıkartmazlarsa şimdi kulaklığı takıp coğrafya bölgeler konusunu dinleyeceğim..
Valla cok hirsliyim da ufaklik bi biraksaben de matematikte grafiklere geçtim elimdeki murat yayınlarının kitabının 459. sayfasındayım hırslanalım arkadaşlar ben bir haftadır tembelim
kerataaaaa uyu anne çalışsın aaaa popişine popişine vururuz senin teyzeyiz kızarız ders çalışacağız aaa biz de ağlarızValla cok hirsliyim da ufaklik bi biraksa
Aynen vurun valla bilse onun icin katlaniyoruzkerataaaaa uyu anne çalışsın aaaa popişine popişine vururuz senin teyzeyiz kızarız ders çalışacağız aaa biz de ağlarız
yani daha rahat yaşasınlar gözleri bir şeyde kalmasın diye ay canım gerçekten de borç olunca insan daha çok düşünüyor ben de bebek sahibi olmak istiyorum ama hayırlısı masrafı da düşünüyorum kapıya yazacağım doğumdan sonra hediyeleriniz çocuk bezi de kabul edilirAynen vurun valla bilse onun icin katlaniyoruz
Allahin izniyle olur amanonemli olan sonrasi gercekten ona yetebilmk ve cok masrafi oluyo esimle benden cok ona butce ayriliyo tabi canlari sag olsun kuzucuklar icin herseyyani daha rahat yaşasınlar gözleri bir şeyde kalmasın diye ay canım gerçekten de borç olunca insan daha çok düşünüyor ben de bebek sahibi olmak istiyorum ama hayırlısı masrafı da düşünüyorum kapıya yazacağım doğumdan sonra hediyeleriniz çocuk bezi de kabul edilir
ay hayırlısı öyle olacak biz kemerleri sıktık gerçi ama hayırlısıyla atanırsam önce borçlarımızı kapatırız Rabbim can sağlığı gönül hoşluğu da versin olur zamanla daha rahatlık diyorumAllahin izniyle olur amanonemli olan sonrasi gercekten ona yetebilmk ve cok masrafi oluyo esimle benden cok ona butce ayriliyo tabi canlari sag olsun kuzucuklar icin hersey
Gulmesin valla beze oyle paalar gidiyo ki yazsan yeri yanieşim artık gülüyor bana öyle diyince
en ucuzu hangisiyse ona alıştırırım keratayı anne baba biraz krizde deriz ne yapalım ama anne atanınca rahat edecekGulmesin valla beze oyle paalar gidiyo ki yazsan yeri yani
Onlar anlamiyo pek bunu bizim hanim efendinin cildi hassas ucuzu pisik yapiyen ucuzu hangisiyse ona alıştırırım keratayı anne baba biraz krizde deriz ne yapalım ama anne atanınca rahat edecek
VAY KERATA BAKALIM BAKALIM BENİM BEBİŞİM OLURSA ONUN CİLDİ NASIL OLACAK UCUZDAN ALIRIM :dOnlar anlamiyo pek bunu bizim hanim efendinin cildi hassas ucuzu pisik yapiyo bizde boyle seyler yoktu zamane ccuklari ste
:):)sonuc hayirlisiyla belli olunca azar azar al sonra iyi olyoVAY KERATA BAKALIM BAKALIM BENİM BEBİŞİM OLURSA ONUN CİLDİ NASIL OLACAK UCUZDAN ALIRIM :d
aslında iyi olur doğru ama inan bu sıralar biraz sıkışığız eşime bir şey diyemem de o da sıkılıyor hayırlısıyla doğsun olsun da alacağız bakalım benim birkaç arkadaşım işte bebek kıyafetlerini falan biriktiriyorlar bana eski komşum da bana beşik verdi annem de kaynanamdan daha çok şey yapar örgüfalan biliyor kendine almaz ama torununa alır ilk torunu olacak aman olur bir şeyler kerata biraz büyüyene kadar da biz toparlanırız bizim çocukluğumuzdan daha iyi durumda olacağı kesin ALLAH BÜYÜK herkesin yardımcısı olsun Rabbim sıkıntıda koymasın bizi bu atama işini halletmeliyiz canım:):)sonuc hayirlisiyla belli olunca azar azar al sonra iyi olyo