- 24 Mayıs 2015
- 121
- 86
- 41
bi bakım canım cok saolCanim netten arastir benim de hic fikrim yok ama ben rojda seker die bur hoca cvard1 nette onun derslerinden bir kac tane almayi dusunuyirum matematikten istersen sen de ona bi bak
Amin canim daha yeni evli sayilirsin olur Allahun izniyle insallahevet çocuk olunca daha zor gerçekten de ama bilemiyorum ben en azından sınava kadar ALLAH nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorum doğurana kadar zaten yaş olacak 31 her ay umut ediyorum acaba hamile miyim diye ay ALLAH aratmasın da ya
oo sağol hocam çözemediğim sorularım ellerinden öpermatmatıkcı senıııı
Ne demek canim insallsh faydasi olurbi bakım canım cok saol
ama çözemedıklerın de oyle sıradan sorular degıl kuzum yanı hanı demekkı baya ılerleldın en basta daha kolaylarını soruyodun cnm bence sende baya ılerleme varrroo sağol hocam çözemediğim sorularım ellerinden öper
bilmiyorum canım hayırlısı inşallah başarılı olurumama çözemedıklerın de oyle sıradan sorular degıl kuzum yanı hanı demekkı baya ılerleldın en basta daha kolaylarını soruyodun cnm bence sende baya ılerleme varrr
olcaksın cnm heyecan yapma yeterbilmiyorum canım hayırlısı inşallah başarılı olurum
inşaalah canım 13 ay kaldıolcaksın cnm heyecan yapma yeter
kendını sıkma cnm çok vaktın var dahainşaalah canım 13 ay kaldı
bilmiyorum canım başarılı olur muyum off offkendını sıkma cnm çok vaktın var daha
aynenama çözemedıklerın de oyle sıradan sorular degıl kuzum yanı hanı demekkı baya ılerleldın en basta daha kolaylarını soruyodun cnm bence sende baya ılerleme varrr
geçmiş olsun canımgünaydınnnnn bende hiç çalışamadım oğlum ateşlendi off offf
Gecmis olsun canimgünaydınnnnn bende hiç çalışamadım oğlum ateşlendi off offf