İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

canım takma kafana olacak inşallah sen içini ferah tut
derslerde de süpersin zaten
daha ne olsun :KK66:
bu ay çok umutluydum canım ya :KK43: iki gündür çok ağlıyorum bugün iyiyim yarın daha çok sarılacağım tekrardan drslere kümelerdeyim bir plan yapamadım ders programı

türkçe ve matematik birlikte çalışıyorum
sadece matematik sıkıcı oluyor gibi

hangi dershaneye gitti kardeşin ? gidenlerle konuştuğuma göre dersten önce konuya hazırlıklı gitmeli ve dersten sonra da tekrar etmeli, ayrıca hocalara bol bol çözemediğin soruları da çözdürmek gerek. yoksa bir faydası olmuyormuş. daha çok vakit kaybı olur dediğin gibi
kardeşim murat dersanesine gitti. öğretmenlik için de gidiyor.Matematik için daha çok gitmişti ama iyi gelmediğini söyledi canım

Bu ay hamile olurum diye düşünüyordum ama olmadı gerçi kan tahlilini adetimden önce yaptırdım negatifçıktı mutsuzm
Canım moralini hiç bozma bu hamilelik konusunda ben çok sıkıntı yaşadım.Evlendiğimizde çocuk düşünmedik çalışıyordum ev alalım kira vermeyelim dedik.Evi aldık çocuk istemeye başladık her ayy 2 tane test alıyorudm ama hamile kalamadım.Herkes birşeyler söylemeye başladı.yok neymiş kilo almışım ondan olmuyormuş yok sorun varmış doktora gitmem gerekiyormuş falan.aradan bir yıl geçti ben çocuk istiyorum ama olmuyor doktora gittim doktor tam 1 yıl geçmesi lazım dedi.Artık bende umudu kesmiştim.Bir yıl geçtikten sonra hastaneye gittim olmuyor diye.Test yapıldı hamile olduğumu öğrendim.artık olmaz diye düşünüyorduk.Yani umutsuzluğa kapılma ben seni çok iyi anlıyorum ama kendine stres yapma streste engel oluyor biraz.Daha sonra doğum yaptım daha kızım 3 aylıktı ikinciye hamile olduğumu öğrendim.şimdi büyük 23 küçük 11 aylık.Allahım zamanını biliyor sen kendini üzme.Hiç ummadığın bir zamanda bebeğini alırsın kucağına.

çok dert ediyorsun kendine ama bu kadar üzülmemelisin :KK43:
Canim ben de arkadaslara katiliyorum canini hic sikma derserie odaklan hic ummadigin anda olacak belki derslerini etkileecek di bi yere de atanamaacaktin sonra daha zorlanacaktin hic suphen olmasin Rabbim zamani gelince sip die oluverir

Bende gunlerdir calisamiyrum ramazan elmeden biraz temizlik yapim dedim ama ccukla ne mumkun cok canim sikiliyo hic bakamiuorum gunler su gibi geciyo

ii akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iiii geceleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iii çalışmalarrrrrrrrrrrrrrrrrr

X